Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 773
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хайде честито, Пачи!!!  Hug Лека, безпроблемна и приятна бременност!!!  Heart Eyes

...че да имам да се фаля ,че със снахата сме на една дата  Laughing

Мале Зечи, защо така? Рано е още за снаха на Валко! Нека първо Пачи един момък отгледа, та и по-силна мотивация за трето да има - не може само с една снаха да те остави, я!  hahaha

Стискам палци и аз на всички, които имат нужда!!!  Praynig

bouquet

# 136
Пачи страшно много се радвам за теб, леко и безпроблемно бременеене  :love   
Мтв откъде го лепнахте тоя вирус, дано се раминете с болницата
Ели пусни някоя друга снимка на Борко, да го видим колко е пораснал
Зори аз от 10 дне не давам на Галина да закусва, само сок и в 12 часа  вика мао коки , мамо коки, това означаво мамо дай ми пилешко
Правде пиеш ли нещо за настинката ?

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 16:33 от kar4ita

# 137
Пачи - ха честито официално бременна!При теб Благовещение дойде по-рано от датата. Само положителни емоции от бременноста и от хормоните!  bouquet
Благодаря на всички за подкрепата и палцестискането!

# 138
 smile3501 Браво на бебето борец на майката-героиня! preggo
Дано и при останалите новините са толкова добри!  Hug
Краси, само на хомеопатия съм заложила. Дано се справи и този път!
Пачи, дано тази новина обърне мрачния дух на темата! Цвети, Зори, Зечка  Hug
МТВ, суче ли и твоя мъник още?

# 139
Аз пък да се оплача,че дискотеката довечера ми се рамина....а как ми се ходеше.... Sad Cry

# 140
Да Правде, купих Даум Ексол поне през деня да не ми виси по...ама сега с тази Т го съжалявам милия ConfusedПо всичко личи, че сам не ще се отбие ..ще е нужна "външна намеса" Simple Smile

# 141
МТВ...ти си за медал бе мацо...  bouquet

# 142
Да Правде, купих Даум Ексол поне през деня да не ми виси по...ама сега с тази Т го съжалявам милия ConfusedПо всичко личи, че сам не ще се отбие ..ще е нужна "външна намеса" Simple Smile
МТВ, и аз имам Даум Ексол, но ще си я оставя сама да се откаже от кърменето. НЕ ми се подлага на стрес, нито нея, нито себе си. Надявам се да не суче до първи клас  Wink
Веси, обади се на приятелки и оставете мъжете вкъщи и хайде на диско Wink

# 143
Правде,ти не отби ли Калина? Thinking
Май съм се объркала нещо...защото нали беше в Плевен и си мислех,че вече не я кърмиш... newsm78

# 144
  • СОФИЯ
ПАЧИ, ЧЕСТИТО ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВСИЧКО Е ОК. ПРИ ТЕБЕ.
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ЗЕЧИ, ЗОРИ И ЦВЕТИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД МОМИЧЕТА  Hug Hug Hug. МНОГО МИ Е ТЪЖНО КАТО ЧЕТА В ТЕМАТА. ЯВНО ВСИЧКИ СА ВЛЕЗНАЛИ В НЯКАКВА ЧЕРНА СЕРИЯ. ЧАКАМЕ ДОБРИ НОВИНИ ОТ ВАС МОМИЧЕТА  Hug Praynig

# 145
Правде,ти не отби ли Калина? Thinking
Май съм се объркала нещо...защото нали беше в Плевен и си мислех,че вече не я кърмиш... newsm78
Веси, и аз си мислех, че като е една седмица в Плевен ще забрави, но се оказаха сметки без кръчмаря.  Mr. Green Хич не ще и да спира. А и като се заделим за известно време - после си наваксва пропуснатото. Както вече писах, дано не е до първи клас така, че тогава вече ще се изморя наистина  Mr. Green
Приятна събота и неделя на всички!   bouquet

# 146
МТВ, и аз имам Даум Ексол, но ще си я оставя сама да се откаже от кърменето. НЕ ми се подлага на стрес, нито нея, нито себе си. Надявам се да не суче до първи клас  Wink

Какво е Даум Ексол? Нещо за отказване от сучене? Фалшива гърда дето не пуска? Просветете неуките, моля!

# 147
Елси на мен този даум екзол са ми препоръчвали когато Мирела си смучеше палеца да намажа с този мехлем и тя  да се откаже, но така и не стигнахме до там, сама си се отказа
ох момичета мирела от миналата събота е в пловдив и толкова много ми липсва. Ще си я взимаме чак следващата седмица направо как ще издържа още толкова незнам. Как се справяте другите дето пращате дечицата в провинция
пожелавам ви приятен уикенд

# 148
Елси на мен този даум екзол са ми препоръчвали когато Мирела си смучеше палеца да намажа с този мехлем и тя  да се откаже, но така и не стигнахме до там, сама си се отказа
ох момичета мирела от миналата събота е в пловдив и толкова много ми липсва. Ще си я взимаме чак следващата седмица направо как ще издържа още толкова незнам. Как се справяте другите дето пращате дечицата в провинция
пожелавам ви приятен уикенд
Мая, честно казано с това не се свиква..... Все си страдаш, мислиш....
Елси, това е едно горчиво лекарство, което както е писала Майчето, се маже, за да се откаже детето от смукане на пръста, някои кърмачки го ползват, за да си откажат децата от кърмене. Честно казано за мен това е доста садистичен метод. Все пак детето иска да се успокои, да хапне мляко и ти му набутваш някаква горчивка в устата и го отбиваш. Звучи ми като с четките телените под блузата, както са правили бабите едно време....

# 149
  • Бг-мама
Христос Воскресе момичета !!!!!!
Да сте живи и здрави вие и семействата ви!!!!!!!
п.с  за тези от вас които незнаят съм католичка и при нас Великден настъпи, това го казвам да не помислите че съм си изгубила разума  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт