Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 760
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Зори, Цвети, Пачи, Зеч - за всички стискам едновременно. Останаха ми само 2 пръста свободни. Моля да няма повече народ за палцестискане, че пръсти не останаха! Laughing

# 121
Цвети, дано е нещо безобидно!  Hug Praynig
Зори, кажи една дума поне, че ми настръхва косата!  Hug Praynig
Зечка, моля те, сподели и ти!  Hug Praynig
Пачо, да заминаваш на лекар, че ми се схванаха палците от стискане!  Hug Heart Eyes
Аз мъъъничко живвам, оказа се гаден вирус някакъв, но съм решена да го преборя бързо.
Веси, кога ти е изпита
Щях да снимам през прозореца, за да покажа, колко е гадно времето в София (сняг и вятър), но все още ме болят всички мускулчета.

Ще ви наглеждам като събирам сили да ставам!  Hug  bouquet

# 122
Одвобождавам 1 комплект палци - всичко е ОК, официално бременея. Има още някакви дребни истории с моята коремна кухина, но дофторката каза да се хваля, пък тя щяла да ме следи изкъсо и така  Mr. Green
Термин по програма - 3.11.2008

Зори, при теб какво става, бе, човек?
А Зеч яде, пие и си носи новите дрехи, щото сега и е паднало   bouquet
Хот, толкоз е моя акъл (колкото на описаната дама), та не се чуди, ако внезапно си взема чантите, шапката и детето/децата и отида да живея в каравана на морето  Mr. Green Ама май не е от хормоните  Mr. Green

Целувки на всички  Hug  bouquet
Отивам да се брандирам подобаващо (с нови ленти, аватари и т.н.)

# 123
Пу първа! Официални поздравления, Пач! Екстра вече има 4 свободни пръста!

# 124
  • Добрич
Поздравления, Пачи!  Hug Много се радвам на новините ти! Честито, ти казвам официално и много лека бременност!  Hug

# 125
  • Бг-мама
Ай , честито и от мен и никъв 3.11 , да не си посмяла ще родиш на 4.11 т.е на моят рожден ден , че да имам да се фаля ,че със снахата сме на една дата  Laughing
Аре, бегам по задачи , докато още ме бива  Laughing Laughing

# 126
Еее най-накрая добра новина! Честито Пачи  bouquet и да повлечеш крак относно добър развой на събитията и при Зечи, Зори и Цвети Hug Praynig
И при нас нещата са на оправяне Peace
Усмихнат ден на всички ви желая!

# 127
Пачи... Hug  bouquet
Айде лека и безпроблемнна бременност-вече официално!

# 128
Пачи,много се радвам,честито!!!Лека и безпроблемна оттук нататък Hug Heart Eyes Hug

# 129
Данке, данке!
Зеч, няма опасност да родя пред ноември. Това може да стане само ако всички доктори в България и околните държави едновременно откажат да ме оперират  Mr. Green
Проба и на новия ми изглед...

# 130
Пачи, дойде най-сетне с добрите новини! Айде пак - честито, лека и безаварийна!  Hug

Айде, Зечи, ти си следващата с добрите новини!

# 131
  • Добрич
Пачи, що операция, мацко? Ти Маги със секцио ли я ражда, че не се сещам?  newsm78

# 132
Маги я раждах и по двата начина, и няма опасност да се навия втори път на това варварство, наречено естествено раждане. Но има време, по-важното е да я докарам до там  Mr. Green

# 133
Понеже съм на линия, отговарям вместо Пачи - да, Маги се роди със секцио след приличен куп усилия от страна на Пачи да я накара да излезе нормално!

Да ви се похваля - излъсках си банята! Докато си намеря НЕмиришещ препарат и беше на път да заприлича на обществена такава. Прозаично, ама на мен си ми стана хубаво като я видях светнала!

П.П. Упс, Пачи , отговорила вече. Извинявай, че ти вземам думата!

# 134
Официално честито, Пачи! Лека и безпроблемна! 

Общи условия

Активация на акаунт