Аман вече 
Зле ми е, боли ме всичко, носа ми тече "като из ведро", уши ме наболяват, кашлям - прекрасна картинка!Пачи и аз съм с теб утре, тутакси да пишеш, че ще побелея в добавка....
Марина, МТВ, какво става около вас, момичета! Дано свърши вече тази гежка тягостна серия и да просветне.....
Зори, това е само период на неядене. Нашия педиатър казва,ч детето няма да се самоубие от глад и ако не яде, винаги има причина. Сигурно може да звучи невероятно, но не съм карала въобще Калина да яде насила. Колкото иска, толкова и каквото иска - супа, ядене, кашкавам, сирене, шунка някаква, плодове и зеленчуци (обикновено тях предпочита) и така.
Къдрокосче, важното е да наминаваш, поне да кажеш, че сте здрави, нищо че няма нищо ново! А как е Галя, чувате ли се, а Ана-Мария? Днес и писах в кю-то, но не ми отговори....
Лягам пак, че ще припадна - много ми е зле!
Приятна вечер на всички!
Стискам палци и знам,че всичко ще е ОК!
Важното е ,че има признаци на просветление.
), че да си гледат спокойствието е по-харно от напъването, ама на. Тя беше нещастна, че качила вече 1.5кило на корема...Хммм, новинарска емисия - ще качи и още!
! Чакаме после подробен доклад! Аз съм убедена, че бебето ще е добре, не може да не е прихванало от бойния ти дух
! За настроенията не се коси - и аз понякога изревавам, че май не му беше сега времето и т.н. Ама и Хот е права, докато не надминем тази нейна приятелка, все сме в графа "добре".