Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 755
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Айде още една магарица в отбора на сополивите  #Cussing out Аман вече  #Cussing out
Ето и още една, ама дърта магарица!  ooooh! Зле ми е, боли ме всичко, носа ми тече "като из ведро", уши ме наболяват, кашлям - прекрасна картинка!
Пачи и аз съм с теб утре, тутакси да пишеш, че ще побелея в добавка....
Марина, МТВ, какво става около вас, момичета! Дано свърши вече тази гежка тягостна серия и да просветне.....
Зори, това е само период на неядене. Нашия педиатър казва,ч детето няма да се самоубие от глад и ако не яде, винаги има причина. Сигурно може да звучи невероятно, но не съм карала въобще Калина да яде насила. Колкото иска, толкова и каквото иска - супа, ядене, кашкавам, сирене, шунка някаква, плодове и зеленчуци (обикновено тях предпочита) и така.
Къдрокосче, важното е да наминаваш, поне да кажеш, че сте здрави, нищо че няма нищо ново! А как е Галя, чувате ли се, а Ана-Мария? Днес и писах в кю-то, но не ми отговори....

Лягам пак, че ще припадна - много ми е зле!
Приятна вечер на всички!   bouquet

# 106
Пачи - и аз влизам да ти кажа ,че тези дни много често се присещам за теб и се каня да ти се обадя,но не знам дали ще ми вдигнеш Simple SmileСтискам палци и знам,че всичко ще е ОК!
Правде - след всичко,което ти се струпа на главата...и болест ли сега?! Но ти си герой и няма начин да не се справиш!
Зори - спокойно с неяденето. Не е тук Зечи да ти изнесем урок по неядене и здрави нерви! HugВажното е ,че има признаци на просветление.
MTV - много неприятна история....чак и болница...дано всичко да се размине и да се оправите у дома.
Къдрокоске - браво на теб! Неуморима си с тези благотворителни дейности! Hug
Аз също съм на лекар - на мамолог в понеделник.Ще имам нужда да ми стискате палци....и дано ми няма нищо...

# 107
ЕЕЕЕЕЕЕ, Правде, хвръкна ми шапката - браво бе мацка, щом Калината иска - нека си суче! Рада само се хили и вика "Ааа, това мляко  за бебета!" И като й говоря за бременни, тя заявява "И аз има бебе в коремата" и се шляпа по дебелото шкмбе:)

Елси, еми баш те това е дето го работя аз. Предавам йога на 37С. Днес малко прекалих като че ли де - щяха да си изпочупят вратовете на стойката на ръце със шпагат Rolling Eyes Mr. Green Имаше една булка, 7 седмици бременна, и се напъва като за световно! Брее, да има някой да обясни някак на "първескините" (все като за свинке ми звучи тоз термин Joy), че да си гледат спокойствието е по-харно от напъването, ама на. Тя беше нещастна, че качила вече 1.5кило на корема...Хммм, новинарска емисия - ще качи и още!

Мими, не може да няма нещо във Варна! В София има поне едно 5 яки студия! Потърси...

Пачи - хормоните ти говорят май...Ако смяташ, че ти си не у ред - слушай сега. Моя приятелка от НЙ реши да се премести в Сан Диего и започне нов и природосъобразен живот ( тя така и така е само по естествените неща). Съдбата реши, че на първия месец ще забременее случайно от младеж (7 години по-малък) който тепърва опознава. Уж всичко точно, и двамата не щат брак, ще гледат детето заеднои изведнъж тя започнала прекалено да му дава тон в живота как да бъдел баща, той се сопнал, тя се троснала и рекла, че кат е такъв и еди как си мисли, тя пък си отива и се връща обратно в НЙ. Ок, продаде си покъщнината, купи си билет и вчера кацна с идеята да живее у "добър приятел" с огромна гарсониера, където да се поберат той, неговите 2 кучета, нейната котка и бъдещото бебе Shocked Shocked Shocked Пак - дотук добре, НО кацайки в НЙ (при положение, че е живяла тук 10 години) тя вижда цимента, стоманта, студа и сивотата, двете кучета, които (естествено) искали да разкъсат котката и на нея й светва " Не, не мога, не мога, не мога - отивам обратно в Сан Диего и някакси ще се справим с бащата и ще изгладим отношенията" Та сега си търси билет да се прибира в неделя. Само още няколко подробности - за да се премести от тук там даде поне 5000 за багажа, сега даде пак толкова (само дето багажа не е летял, а ще си я чака там, но пак ще й вземат парите) + още 1000 за билета. Добре поне, че майка й, която ще идва от Англия за раждането, още не беше променила билета да лети до НЙ вместо до СД, та си спести няколко стотин пари. Мисълта ми е - нищо ти няма, докато не успееш да надминеш подобна бременна откачалност Stop

Всеи, успех на ученето!

Цветина защо мамолог, има ли нещо/??

МТВ и аз ИСКАМ отпуска 24ч:)!!!!

Рада пък много й хареса да яде "бълха" (халва)!!! Попиках се от смях - мами дай ми от бълхата!

лек ден, лягам и аз

# 108
Пачи, от тъмно съм така fingerscrossed ! Чакаме после подробен доклад! Аз съм убедена, че бебето ще е добре, не може да не е прихванало от бойния ти дух Peace! За  настроенията не се коси - и аз понякога изревавам, че май не му беше сега времето и т.н. Ама и Хот е права, докато не надминем тази нейна приятелка, все сме в графа "добре".

Зори, видя ли, че детето ще прояде. Само номера е да не хабиш нерви. Някои като Правда са стигнали до този извод по лесния начин, някои като мен и теб - по трудния.

Правде, много чай със много мед ти препоръчвам. И почивка, ако може! Айде бързо да ти минава! Hug

МТВ, какъв е тоя ужас дето ви е сполетял! Боже, дано по-бързо да минава, че ми звучи страшно! Hug Praynig

Веси, кога е изпита? Ще хващаш и да се квалифицираш, значи?! Добре, добре! Учи докато си млада, че после ще те домързи.

Цветина, ще стискам палци за прегледа Praynig! А той заради нещо притеснително ли е?

С това гадене ми е много съвестно, да ви се оплача! Не се навивам да тръгнем на операция като съм в такова състояние, а това пък влече и забавяне за градината за Стени.... и изобщо пак стигам до онзи въпрос....

Сори за тези, които пропускам, но Стени ме чака да режем лук за манджата. Сега ще ми се умирише от рано сутринта и аз ще се чудя после що ми се гади....

# 109
Днес кафето е пред РС,на вън вали и няма да се излиза... Sad

Все още незнам кога ми е изпита,защото едва сега започвам...има много в заварено положение и инструктора иска да свърши с тях...но аз си чета Правилника и си решавам листовките от сега! Wink Peace
И АЗ искам ПОЧИВКА....ама няма.... Sad
Довечера може да изляза на дискотечка,за да разпусна малко... Party

# 110
Добре правиш, че се четеш Правилника и листовките, Веси! Сестра ми се сети в последния момент да ги попрехвърли и естествено я скъсаха. Напоследък вадиш все много готини аватари! Весело изкарване довечера!

Аз пък не искам почивка, искам да спре да ми е гадно #Cussing out, щото така и да имам почивка - никаква почика не е!

# 111
Ели - да имам притеснения,но от доста време. На дясната подмишница имам огромна буца или по-скоро огромно уплътнение. Имам го още преди да родя Лазар. Ходих на доста мамолози,които не можаха да си обяснят от къде е. Аз сама си поставих "диагноза" след едно предаване по ТВ-добавъчна млечна жлеза. Заключението на докторите беше да се следи на 6 месеца дали расте. Аз ходех редовно,но сега не съм ходила от 2004г. и вече е крайно време да отида. Още повече,че е пораснало,но пък ме боли и това ми дава малко успокоение.Та ще видим какво ще ми кажат в понеделник....

# 112
Если,благодаря Hug

# 113
Ели - да имам притеснения,но от доста време. На дясната подмишница имам огромна буца или по-скоро огромно уплътнение. Имам го още преди да родя Лазар. Ходих на доста мамолози,които не можаха да си обяснят от къде е. Аз сама си поставих "диагноза" след едно предаване по ТВ-добавъчна млечна жлеза. Заключението на докторите беше да се следи на 6 месеца дали расте. Аз ходех редовно,но сега не съм ходила от 2004г. и вече е крайно време да отида. Още повече,че е пораснало,но пък ме боли и това ми дава малко успокоение.Та ще видим какво ще ми кажат в понеделник....

Стискам палци,Цвети Hug

# 114

Стискам палци,Цвети Hug

Искренно се надявам всичко да е наред Цвети!!! Praynig Hug

Пачиии чакаме да се отчетеш след докито... Hug

# 115
Цветина, стискам палци да се окаже нещо бързо и лесно лечимо, за да не се притесняваш! Praynig

Мдааа, влезли сме в страшна серия... за много от нас предстоят изпитания... за жалост  Sad

# 116
Eee, много бързате, де, аз още не съм отишла  Mr. Green
Цвети, дано всичко е наред  Praynig Hug

# 117
Eee, много бързате, де, аз още не съм отишла  Mr. Green

Еее, ами отивай, де, какво се офлянкваш?! Цял да не можем нищо да свършим от стиснати палци, питаш ли какво ни е и на нас?! Mr. Green

# 118
Нямаме търпение Пачи... Hug
Май само лоши новини и болести в тая тема.... Sad Cry
Зечи,ти как си? Hug

# 119
Мдааа, влезли сме в страшна серия... за много от нас предстоят изпитания... за жалост  Sad

Така е.И на мен ми предстои такова.Не ми се пишат подробности,защото за сега краските са само черни, но се боря, още не съм се предала...Стискайте някой друг палец - за колко време,не знам Tired

Общи условия

Активация на акаунт