Отговори
# 45

Дидке, я пускай анкета за среща в края на месеца, че то наближило.

Кате, няма проблем, ама на предната среща решихме седмицата преди срещата да пусна анкета, че иначе на един или друг в последния момент плановете се провалят и така...
смятам да ви заведа в Савулен Peace

Вече 4-5 пъти сме ходили там - кухнята е хубава, спокойна музика и имаТ еднорЪк готвач....това последното е майТап Mr. Green
ЧовекЪт е италианец и прави страхотни пици, лазаня....ДиетолУВащите може да забравят за отслабванетО Heart Eyes

ЕТо моЕто пролетнО настрОение

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:37 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 46
Хихихи...Ех тези диети..... Mr. Green

# 47
Ох, пицичкааа #Crazy Аз тоя път съм ЗА отсега, вече нямам повече защити на дипломни работи Whistling и съм free...но май ще съм в Каварна Rolling Eyes Cry Не е честно пък, не искам пак да пропусна!!!

# 48
здравейте на всички!
днес не съм писала ама то като почнаха едни ремонти, едни пролетни почиствания  newsm75 newsm79 newsm28 - направо чудо.Чак сега се освободих - не че е много чисто вече ама много се изморихме с милото Weary .И така днес цял ден не можах да седна на компа.

Цитат
Марти, моят брат е в 32230 (Николай Джурелов)!
да знам го и малко ми се пада началник   newsm62

# 49
ДЕНЯТ ЗАПОЧВА ТУК И СЕГА – С УСМИВКА Laughing

Лонка, кога да дойдем към вас Heart Eyes

# 50
Добро утро!

Лони и Ренката много рядко се появяват и липсват Crossing Arms

Иве, тук съм и редовно ви чета, ама нямам много време за писане. Вече съм по-свободна и ще се поправя.

Дидка, когато решите - заповядайте! Виждам, че си си намерила доброто настроение!  Wink

Хубав петъчен ден на всички!

# 51
  • Под Сините камъни
  love001 newsm51

# 52
Добро утро Simple Smile
Наспахте ли се? Simple Smile  Tired На мен ми е едно запсало такова....И една глава ме боли....от 3 дни..и нищо не помага....
НИе се чудим дали да излизаме...то много духа.....Оффф..няма ли да се стопля вече..... #2gunfire

# 53
  • Под Сините камъни
И нас ни хвана вируса пак.Щерката от вчера е с температура 38.5 и сега пием ОСПЕН.Тази сутрин и аз се събудих с болки в гърлото взе да ме боли и главата а и едно отмаляло ми стана.Май и аз ще се разболявам.УЖАС!дано да овардим малкия,че вече ще се  #2gunfire

# 54
Добро утро и от мен  bouquet, много усмивки ви желая днес!!!
Само да спре да духа и хукваме навън Peace

# 55
Ееее,Пеце....Дано да се оправяте по-барзо че хич не е хубаво като сте болни!!!!

# 56
  • Сливен
МОМИЧЕТА,ДНЕС МОЯТА МАЛКА СЛАДКА ПРИНЦЕСКА СТАВА НА 1 ГОДИНКА,МИНАВАМ САМО ЗА ЕДНА ВИРТУАЛНА ПОЧЕРПКА ЗА НЕЙНО ЗДРАВЕ Wink

# 57
  • Сливен

Чстита ти рожденичка!!! Само радост да ти носи Wink

# 58
Честита ти рожденничка!!!
Да ти е жива и здрава и много да те радва!!!   bouquet

# 59
Честита ти рожденичка и от мен.Много усмивки и много щастливо детство и пожелавам.
Добър ден на всички останали!
Дали наистина е някакъв грип защото всички май ги боли главата и се чувстват отпаднали  newsm78
 Не се притеснявайте момичета - може и да е от пролетната умора!
  Но за всеки случай ви пожелавам бързо възстановяване Hug

Общи условия

Активация на акаунт