Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за дъщерята на един от членовете на форума?
Какви са преживяванията на майките с деца, които са имали луксации?
Какви са мненията за напускането на деца от страната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за дъщерята на един от членовете на форума?
-
Какви са преживяванията на майките с деца, които са имали луксации?
-
Какви са мненията за напускането на деца от страната?
-
Какви са слуховете за бременността на Вики?
-
Какви са преживяванията на майките със секцио?
. Това за "интелигентната жена" ще го направя на плакат и ще го сложа в кабинета на 1/2 
То не е сигурно де. Но така е, майка ми дойде да ни помогне (пое си разноските по пътя и в двете посоки, донесе подаръци), а на свеки излиза, че ни прави услуга и си е турила цена, във финикийски знаци при това. И пак да сме й благодарни, че ако била чужда жена четворна щяла да е сумата.
Тя казва, нямам възможност и това е. Една мартеничка не направи, не подаде и на другото си внуче тъй отиде за Баба Марта. Нали?
Тъй са мъжките майки (е, не всички де). Ето помага ми, глади дрехите,обаче моите не, страхува се да не направи нещо на материята.
Не съм се разписвала много време тук... Ето ме на линия отново.

TodorMollov препоръчвам ти да си вземеш столчето,но ти си знаеш най-добре.
ние си ходихме миналата година само на летище София ми искаха пълномощно и ме питаха дали си имам дубликат(да оставя дубликата а оригинала да е в мен и при следващото излизане пак да го ползвам) .Дано бъда полезна с това!