*** Дълго пуенте ни 4ака за СанХосе и Семана Санта **Испания**

• 27 967
  • 295
  •   2
Отговори
# 150
....
.Давайте и други предложения. Hug[/color]

Давам веднага - Марбея  Wink

Да и пусна две оферти за дечицата :

https://www.planetadeagostini.es/microsites/animalesgranja/suscr … on_microsite.html

и

https://www.planetadeagostini.es/oferta/winnie_vrtbaudet

Аз ги поръчах, не знам колко са хубави ама за тез пари....

# 151
здравеите на вси4ки!
благодаря за информацията на всички! междувременно и аз проучих. моята няма да я бъде! аз работя деиствително като empleada de hogar en el rejime especial empleada de hogar, което значи, че нито съм autonoma, нито работя por cuenta agena. с други думи котизирам в seg. social. за нас не важи ел пермисо да лактанция. бахата до 9 месеца да, но е много трудно да я постигнеш. както беше написано трябват документи от моя лекар, от педиатър, да покажа всичките си договори(а аз имам само 6 въпреки, че преди да изляза де баха пор риезго бяха 14 къщи, в които работех) и въобще всякаква докоментация, която може да послужи. после вси4ко го гледат под лупа и рещават дали да ти я дадът. незнам дали въобще да опитвам! ами да идва скекървами и да почвам пак да блъскам. въпреки, че бабата ще доиде само за около 2 месеца и после на градина. така че ако има някоя от нас, която да работи към някоя фирма да зная за това пермисо, че и се полага. и ако някои работи с отрови или вредни вещества също и се полага баха пор риесго де лактанция до 9 месеца.
anet приеми моите съболезнования също!
gabi погледнах твоите рацепти. много хубава страница! ще опитам да направя тортата с бисквитите днес, ако имам време.
чао на всички за сега!

# 152
gaby_s мястото изглежда страхотно, но аз тази седмица цялата седмица съм на работа в бара от 18,30 и това зна4и 4е ако дойдем  към Бенидорн, най късно в 16,30 трябва да сме тръгнали на обратно и ще ми е много напрегнато. Ако е другата неделя няма проблем от наша страна, но това 4е ние няма да присъстваме няма зна4ение, ще дойдем другият път. Много целувки за Додо и ако ви се пътешества заповядайте на гости

# 153
  • в Tara
уау! много добре сте си изкарали, а?
 децата и те са се забавлявали-ролери, играчки, кеф Laughing
мерсим за снимките габи Simple Smile искаме още!

вес, уреда го ползвах много малко, понеже не беше мой. на мъж ми братовчедка му живя при нас известно време и си го беше купила. на мен ми хареса, но реших стига толкоз с всевъзможните уреди вкъщи. нямам вече място от експерименти, макар много пъти да съм се изкушавала да си купя такъв. наистна много вкусно готвеше Laughing

момичета от каталуния, дайте малко инфо за цените на жилищата под наем
там Praynig
по улиците навсякъде ли дрънкат на каталан? Tired

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 19:06 от О'Хара

# 154
  • La casa de Mickey Mouse
габи ние сме за стига да е неделя, мъжо се връшта в събота и ше има нужда от разтоварване
за мястото аз лично не съм го чувала но той сигурно го е чувал, но сега не ми е удобно да го притеснявам за това, изглежда ми добре
някои тук виждал ли е плодовите каши на хип, преди продаваха пюретата им в карефур, но вече не знаете ли къде се продават

# 155
Добър вечер от нас  Hug!
Най напред искам да изкажа съболезнования на АНЕТТ Praynig!Съжалявам,това е голяма трагедия за семейството ви,и най-вече за семействата на момчетата!Да почиват в мир Praynig!

Ние днес се разходихме с мами до Куенка.Хареса и много,а и има защо-града наистина е страхотен.Но ще я питам за впечатленията и от тук накрая - сега още не се е осъзнала,както се казва.Иви малко по малко се сприятелява с нея,но няма да е лесно.

Tonitka , мъжът ми вече се запаси с царевица и стяга въдиците.Ще организирваме ли нещо за в бъдеще?

Yani_ta,как си ? Кажи нещо от при вас?

Мимки , от тук други момичета могат да ти препоръчат сиропчета или капки за колики,иначе на Иви много добре му понасяше обръщането по коремче в леглото,или пък ти да държиш бебочка по коремче на ръце.

# 156
  • Spain
добра ви ве4ер моми4ета Simple Smile
Мимии не 4е нещо ама знам едни скари с язовир до тях , и други с река до самите скари  Wink
Гери в крайна сметка не правих торта -барби - за другия рд ще направя , не ми дойде вдъхновението !
ГАби мъфините ти са страхотни - днес както щях да опитвам уж само един , на третия реших да спра  тъй де вие си и гледайте на Габито рецептите по интернет , пък аз ве4е и си опитвам  smile3533 smile3533 newsm48. а за мястото не можах да отворя 4е нямам инсталиран още АРайдът ,  но ми е все едно - където сметнете за добре .... аз знам места но са все на половин -един 4ас  от нас , което много хора не ги устроива .
за пикника - още с РАли не сме говорили конкретно , но явно като има още желаещи да го направим по към Аликанте или Бенидорм- както кажете - но наистина добре ще е да е другата неделя (кога е нашия Велик ден - не е ли другата седмица то4но ).тази седмица -по4ивка Simple Smile. Хари4 и Клари4 - както сме тръгнали да не потропаме в МАдрид и МАрбея .. ХАра в крайна сметка окон4ателно ли решихте да се местите ?
ето ги и моите снимки , но  от самия  пикник са малко - нямаше време за снимане  Mr. Green
http://good-times.webshots.com/album/562786801uOnaIf

# 157
  Здравейте момичета, не съм писала отдавна, но не спирам да ви следя, когато мога. Гледам среща сте запланували. gaby_s, мястото е хубаво, но за разходка и къпане, а сега е малко хладна водата. По принцип става и за пикник, но не е пригодено. Иначе има ресторант преди водопада, където може да се хапва. Там ходим лятото. Има наоколо доста хубави места. Ходи се рано, за да се вземат маси. Иначе винаги се пълнят. А съжалявам, че не мога да се наема с тази задача, защото сме тежкотоварни , пък и не знам как ще се чувстваме точно в деня на срещата.

ANETT и моите съболезнования за Стефан. Познавах ги и двете момчета и жалко наистина, тъжна история. Бог да прости! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
   Иначе и аз търся на Hipp еднокомпонентни пюрета, сега ще захранвам вече,но тук няма. В БГ ги има. Гледах тук в Еровски, май имаше и в нашият квартален  супермаркет Super Valu от тези смесените на същата марка.

Ние сме много добре. Все така засмени и весели, но и много вика, когато иска внимание.Голям глас вади това дете. Започнаха ни зъбките. Дори едното е почти избило, само хленчи от време на време, но иначе е спокойна.

mimky, честита радост. Да ти е жива и здрава хубавицата. За коликите аз давах REUTERI. Мноооого съм доволна, тя имаше много колики. Не плачеше много, но така се превиваше милата. От тези капки ( знам, че е някаква жива бактерия ) така пръцкаше... и бързо преминаха. С всяко бебе е различно, но една идея повече не е излишна.

# 158
  • E-CLM & CH-VD
Силрай, честит рожден ден на дъщеричката ти Рая!  bouquet

Нека расте все така добро и красиво дете,
много да ти помага,
и да получи много и хубави подаръци!

# 159
Честит Рожден Ден на Рая! Да радва много мама и татко,да е здрава и винаги усмихната!

Силрай  ,весел празник в дома ви!   bouquet

ЛаАда,много бързо се е научила Гери да кара ролерите !Браво!
Парабол,благодаря! Hug
Гоя,благодаря за изказаните впечатления за мястото...щом не е пригодено за пикник,ще търсим друго...
Да направим срещата тогава на нашия православен Великден...но той не е другата седмица струва ми се,че е на 27 април...Защо тази година такава голяма разлика  newsm78
Мимки,аз давах на Давид едно чайче на Hipp...слагах му във водата за пиене...никога не сме имали колики...Анет,радвам се,че си навита за срещата...а пюрета такива на Хипп има в SuperCor...при нас има този малък вариант на HiperCor...Ето Тук има информация къде ги има храните...
Мимии,чудесно е,че Мама е тук!
Клара,чудесни са тези предложения за дечица!  Hug
РалиИ, Hug благодаря за поканата!   bouquet

Ние днес с Дани правим 20 години семеен живот! Не е за вярване как се изтърпяхме толкова време! Да почерпя по случая ...

Прегръщам ви,момичета! Целувки на дечицата !

...и

Feliz dia del Padre!

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:01 от gaby_s

# 160
Момичета, да ви почерпя за рожденният ден на 6 годишната ми дъщеря.

http://i144.photobucket.com/albums/r196/silrai/Pink20Martini20Cocktail.jpg

http://i144.photobucket.com/albums/r196/silrai/bi_3020921.jpg

По късно ще покажа и тортата на Рая и ще ви почерпя повече.

Габи, да сте живи и здрави!Още 5 пъти по толкова!    bouquet

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 14:21 от Дивиана

# 161
  • E-CLM & CH-VD
Габи, честита годишнина, да сте много много щастливи още поне 5 пъти по толкова!  Hug Представям си какви кулинарни шедьоври си приготвила за изненада на половинката   chef

# 162
Честит рожден ден на вече порасналата Рая newsm59
Пожелавам й много усмивки и само весели моменти.Да расте за радост на мама и тате! Tada

Габи на теб ти пожелавам дълъг семеен живот и много да те радват и слушат децата.Ние с майка ми вече опитах ме от твоите гозби-невероятни са.Но като чета вие все кулинарки сте се събрали Peace
Мiмi все още не знам къде ще се установим.Моя мъж до сега не си е наемал квартира милия все в камиона беше или на хотел.Иначе фирмата е в Хуелка Лавера (сигурна съм че не го пиша правилно).Но мисли,че ще е накъде към Алмерия.

# 163
  • Spain
РАя честит рожден ден мило дете!
пожелаваме ти весело изкарване на празника !
детство изпълнено със щастие и лудории!
расти у4енолюбива и много слушай мама и тате !

Габи и ДАни 4естита ви годишнина ! нека хармонията цари в семейството ви и още много годишнини да празнувате !

***Поздрави на вси4ки бъдещи и настоящи татковци ! ***

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЯ !!!
МНОГО УСМИВКИ, ИГРИ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО !!!

Силрай, да ти е жива и здрава рожденничката и много радости да ви носи   bouquet

Габи, честита годишнина   bouquet Още дълги години семейно щастие   bouquet

Честит празник и на всички татковци, да са винаги до вас и много да ви обичат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт