Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 517
  • 394
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И на мен ми е голям проблем постоянното пипане на косата Close

# 106
Вики успех утре  newsm10
Тя моята коса, че е дълга, дълга е, но и не е в цветущо състояние. Просто на фона на косите, които гледах до момента, моята е направо ужасна  Cry

# 107
Много добре си ти изглежда косата даже.Crossing Arms
 Самият факт, че е пораснала до такава дължина говори, че е здрава коса. Пък той външният вид може да се подобрява с разните му там продукти.

# 108
 Blush Утре ще накарам мъжа ми да ме снима отблизо, за да придобиете по-ясна представа.

# 109
Отдавна обещавам снимка и сега пускам една, но качеството е ужасно, защото е правена с телефон и на изкуствена светлина (извинявам се, за което  Rolling Eyes). Утре ще накарам да ме снимат през деня и мисля, че ще стане по-добре.
http://i262.photobucket.com/albums/ii93/Pancheva/Picture136.jpg
#Shocked #Shocked #Shocked

Косата ти изглежда много добре да ти кажа! Айде, чакаме по- ясни снимки.  Mr. Green

# 110
Аера, с преса ли си я накъдрила? newsm78Хубава ти е косата, а ако не си доволна от "качеството"- не прекалявай с преса,сушоар,слънце, и хлор(от басейни)...това е моя основен списък на враговете на косата. Peace

Моята преди години също беше много дълга-всички ми се радваха а аз се чудех как да я съсипя. Mr. Green..а сега като ми дойде акала в главата, милата така сам я изсушила, че доста зор ще видя да я въcтановя... ooooh!

Накрая да се отчета Grinning-наклепах се със:
 витаминки,зехтин,масло от пшеничен зародиш,лимонов сок и кисело мляко-след 2 часа изкъпах и нанесох новата маска за 1 час...след това изплакнах обилно и завърших с преварена вода с малко лимон. FlutterНакрая напръсках с кератинов спрей, и сложих малко пшенично масло в краищата. Crazy
Резултата е все още мокра коса hahaha, но мека и еластична-чувствам я някак по лека, което ме радва. Hug

Кафе, не вярвам от спирането на цигарите да ти е капала косата Thinking-може би е било сезонен косопад...аз не пуша точно 2 месеца Sunglasses- за косата не знам, но кожата на лицето ми е мнооого по добре. Grinning

# 111

Кафе, не вярвам от спирането на цигарите да ти е капала косата Thinking-може би е било сезонен косопад...аз не пуша точно 2 месеца Sunglasses- за косата не знам, но кожата на лицето ми е мнооого по добре. Grinning

Бъзиках се за това за цигарите... Просто е факт, че тогава косата ми беше по - хубава... Като пушех  Mr. Green

# 112
Самият факт, че е пораснала до такава дължина говори, че е здрава коса. Пък той външният вид може да се подобрява с разните му там продукти.

... или с ножица, нещо ме сърбят ръцете   smile3506

# 113
  • в.преслав

Ето ме и мен отново,само че светлината отново ми е придала нов цвят.Сякаш малко ми е пораснала Mr. GreenНе знам за вас,но аз като не пуших косата ми беше направо новородена.Незнам кой беше писал за моята коса,че изглеждала плътна(за което благодаря),но мисля че се подлъгвате от снимката,в действителност съм с доста тънък косъм,да не кажа рядка.Затова тази маска ми е много на сърце.

# 114
Аеra, хубава ти е косата, не си внушавай глупости!  Peace

Вики, Illy, и на мен ми е проблем, даже огромен, постоянното пипане на косата - все прокарвам пръсти, все й придавам уж обем, абе ръцете са ми все там.  #Cussing out Факт!
Вики, стискам ти палци за математиката, аз като ученичка се явявах редовно на олимпиади по литература (да не спапим повече, но знам какво е  Mr. Green)

~WOMANISH~,за лененото семе знам, но не съм опитвала. Но за сусамовото - не - кажи нещо повече, за какво е, какъв е ефекта, откъде си го купуваш и така, накратко  bowuu

Торнадото Катрин - косата ти действително изглежда плътна  Peace

И сега да ви се похваля - от днес вече си имам Тривитаминолче - подновявам маските от понеделник! Честно да си кажа, нямам търпение, искам дъъълга косичка  Wink

# 115
Здравейте момичета, да ме няма няколко дни и вие изписахте толкова много...  newsm78
Аера, и аз искам такава дължина. Много ти е хубава косата. Hug
Торнадото Катрин, определено ти изглежда плътна косата, но все още продължавам да си мисля, че беше със светла коса /като гледах снимките в началото нямаха нищо общо с този цвят - или си играе шега светлината?/
Да кажа и аз какво си взех, понеже реших да си почивам от тривитаминола. Купих си розмарин и корени от коприва. Направих си отвара и си я сипах в шишенце с пулверизатор. Напръсках сега в корените, ще напръскам и утре сутринта и вечерта и ще правя пак нова отвара... Crazy
На кутията с копривата, която купих пише: при стимулиране растежа на косата и против пърхут. И пише, че фрикциите се правят 1 път на ден, престоява се 2 часа и след това се изплаква. Ще пробвам без изплакване...  Flutter

Вики, успех на олимпиадата.  Praynig

Относно ресането - аз я реша само сутрин преди излизане и вечер преди лягане...

# 116

... или с ножица, нещо ме сърбят ръцете   smile3506

newsm66 newsm66 newsm66 smile3516 newsm47

Анелия, ти колко време почива? Не започна ли почивката си след мен? Аз започнах почивка на 23.02, смятам да издържа още една седмица.

# 117
Гледам, че въпроса за ресането набра популярност  Laughing, та сега на дневен ред да попитам друго:

Прибирате ли с нещо, в нещо косата си, когато сте си в къщи??
Ето, сега например, съм си хакнала една шнола на главата и знам, че след това косата ми няма да е съвсем права  Confused, щото е дълга и като поседи повече време в една форма, ходи и разправяй после, че не седи добре... Инат като мен, начи  Crossing Arms
И жеги предстоят... Как се спасявате?? Шноли, ластици, кариочки  Grinning, фиби, плитки, панделки, фуркети?? Какво?

# 118
Anelia85 отговарям ти на въпроса  Simple Smile Сусамовото семе е преди всичко здравословна храна.  Peace Има много високо съдържание на желязо и витамин Е. Източник е и на калций, магнезий, минерални вещества и белтъчини.
Имам приятелка вегетарианка, която си хапва суров сусам като източник на енергия!  Wink

# 119
Мис арк, бъркаш - почивката ми започна на 18.02 - сега си погледнах записките.  Mr. Green Тъкмо понеделник ще е вече месец и ще правя маската.  Party

Кафе, аз вкъщи си слагам някаква диадема, за да не се налага постоянно да отмятам косата си - така "преча" успешно и на ръцете си да пипат там, където не им е работа  Whistling Иначе аз на третия ден от къпането, ден преди следващото, си правя кок - хващам с шнола и така.  Peace

~WOMANISH~, благодаря ти много за инфото. Аз сега ще се разровя в Гугъл, да видим какво ще ми каже по въпроса. А ти откъде го купуваш и с/у колко? Предполагам, че това може да си се хапва постоянно, без спазване на някакви режими?!

Общи условия

Активация на акаунт