Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 480
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
  • София
anastangelche , illy , къде мога да разгледам продуктите, за които писахте, че са с номера 7 и 9. Благодаря!

Мис арк, ето сайта на Phyto :
http://www.phyto.com/

Ето и една тема в Бг-мамма за продуктите им:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145892.msg2795401

Ето и тук продуктите, в БГ сайт.
http://krasotaizdrave.com/bg/view_by_trademark.php?id=22

# 241
Преди време бях качила и този албум:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90424&photo=9
за краси  Hug

Днес си купих 2 шишета АДЗЕ -10 лв общо от хали Шипка във Варна Mr. Green и продавачката веднага трябваше да коментира: Следващият път ви чакам с буйни коси (аз се усмихнах тъпо, щот си викам: че косата ми не е ли hahaha ) И приятеля ми и той с мен и ми вика: е, поне не беше гаден коментара-следващият път 2 шишета и моля без коментари hahaha Crazy

# 242
Аз като го купих днес моя тривитаминол продавача изкоментира на колежката си: "Гилеее, Гиле... Гле'аш ли как му се качва цената на тоз тривитаминол!!!"
5 и 50 го взех!

# 243
току що си направих маската. това ми е 5-ти път /за сега ефект не виждам  newsm78/
обаче се оказа, че хумата ми е много малко...а вече бях забъркала всички съставки и ... сложих брашно  Shocked сега се чудя кога ще втасам  Thinking newsm78

# 244
  • София
току що си направих маската. това ми е 5-ти път /за сега ефект не виждам  newsm78/
обаче се оказа, че хумата ми е много малко...а вече бях забъркала всички съставки и ... сложих брашно  Shocked сега се чудя кога ще втасам  Thinking newsm78

Joy Joy Joy

Пиша само, за да кажа, че аз също не виждах резултат отначало след маските и изведнъж към края на АДЗЕ-то и като почнах да слагам и кокосово масло, косата ми стана видимо по-мека и бляскава.

# 245
мис арк, Погледни тук
Аз от този сайт си избрах продуктите.

Момичета, нали не вярвате, че за 5- 9... маски ще има видим ефект.  Rolling Eyes Трябва си постоянство. Мое мнение.

Имам газ. Утре най- накрая ще я пробвам. Изнудих татко да ми каже къде я крие в гаража.  Joy Шегувам се само.  Hug

# 246
ами на мен ми е ясно, че трябва постоянство.
написах го защото много ме е яд като чета - "ох, за пръв път си направих маската и ефекта е страхотен"
а и моята коса е толкова слаба, че не знам какво чудо трябва да и помотгне  Praynig

# 247
ами на мен ми е ясно, че трябва постоянство.
написах го защото много ме е яд като чета - "ох, за пръв път си направих маската и ефекта е страхотен"
а и моята коса е толкова слаба, че не знам какво чудо трябва да и помотгне  Praynig
Може да се изнервяш,но при мен наистина имаше ефект.Е,само блясъка,но не е никак малко.Не съм очаквала да се събудя с "грива" и затова не съм разочарована.Аз продължавам Peace

# 248
Анелия купонясва някъде, затова трябваше да си направя отварата от лайка според интернет посланията. На 200мл. пишеше да кипна 100гр. лайка. Аз в 300мл. едвам побрах 25гр.  Shocked
Измих си маската 2 пъти с Клорана и малко балсам и накрая полях с двойно прцедена лайка и сигурно пак имам лайка в косата.  Joy
Ефект не знам какъв ще има, но поне ще спя сладко - сладко, защото много хубаво ми мирише в стаята на пролетна свежест  Heart Eyes
Лека нощ на всички, утре ще докладвам!  Peace

# 249
anastangelche,Игуанка, illy  ,  благодаря! Когато си взема нещо ще пиша за действието и резултатите.  bouquet  bouquet

Сега, като разгледах по-обстойно продуктите се оказа, че съм ползвала едно-две неща. smile3502

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 00:15 от мис арк

# 250
Анелия купонясва някъде...

Де да беше, Кафе, де да беше... имах здравословен проблем и бях легнала. Прочетох как си си направила отварата -  Hug Аз да ти кажа честно, не спазвам никакви пропорции - взимам една купичка, пълня догоре с вода (последните два пъти минерална) и слагам на котлона; сипвам на око лайка (приблизително колкото 1 суп.л.) и така, докато заври. После прецеждам, изчаквам да изтине и поливам  Peace И на мен ми ухае на хубаво, и косата, и стаята  Flutter

Illy, Мис арк, никога не съм ползвала на Глис продукти, поради същата причина, каквато и шампоанът на Долива - защото са за сухи коси. Но понеже този спрей за разресване ме заинтригува, искам да питам - той не става ли за всеки тип коса и замества ли балсама?

Харесах си ето това на Фито - http://www.framar.bg/product_review.php?id=30061089&from=0&a … B%E0+%EA%EE%F1%E0 - нищо, че пише за оредяла коса, характеристиките са му просто перфектни. Направи ми впечатление кокосовото масло. Някой да е ползвал този шампоан?

Игуанка, продавачката явно ти е завидяла и за да каже нещо... измислила най-неподходящото  Crazy  Joy А че цената на Тривитаминола скача - скача си, бавно, но сигурно  Whistling

# 251
Според мен Глис-спрея може да замести балсама. А и по-лесно се нанася само по дължината в сравнение с балсама, който при изплакване се разнася навсякъде едва ли не.

# 252
Мис арк, благодаря ти за късното включване, не очаквах някой да не спи по това време   bouquet
Имаш право за спрея - може да пробвам   Peace

# 253
Добро утро,момичета!
Anelia85  аз преди имах едно спрейче на Глисс,но го ползвах на влажна коса за по лесно разресване!наистина имаше ефект а и ухаеше много приятно.сега се чудя обаче дали може да се пръска и на суха коса?аз обаче може би ще си взема някакъв балсам от рода на Сънсилк!видях че Пантен имат без отмиване-за боядисана коса,за къдрици,за права коса!някой ползвал ли ги е?
kafe какъв е ефекта от лайката?от аптеката ли  я купувате?
някоя от вас ползвала ли е Loreal Hott Liss за изправяне с преса!добър ли  е?

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 08:12 от SLADYR4E

# 254
Добро утро!
Аз се включвам да кажа,че спрея на Глис на моята коса не се отрази добре и нямаше никакъв ефект.
10 пъти по-добре се разресвам с кристали и в никакъв случай не може да замести балсама.

Общи условия

Активация на акаунт