Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 524
  • 394
  •   1
Отговори
# 150
Anelia85, аз съм с по-мазна коса от теб(издържа най-много миене през ден) и си правя маската само с масла и ми се отразява много добре.

# 151
  • Бургас
И на мен не ми се омазнява по-бързо от нормалното само с масла .

# 152
А някой пробвал ли е да разрежда миенетата на косата и тя започва да се омазнява по-малко??Изглежда тьп вьпроса,но всьщност се чудя да походя ли няколко дни с мрьсна коса и да ли ще има ефект.Други ми казаха,че няма да стане и освен,че ще ходя с мрьсна коса друг ефект нямало newsm78 Може би не ме разрахте Laughing
А някой пробвал ли е кокосово масло и как му се отразява??

# 153
пробвала съм с разреждане на миенето на косата обаче ефект не видях.Може би трябва поне месец за да се види ефект от по-рядкото миене обаче аз не издържах да ходя с мръсна коса.

# 154
Благодаря ви, момичета, отговорите ви ме обнадеждиха и стимулираха да пробвам с повече масла. Хумата и при мен компенсира, така че нещата ще се балансират успешно, надявам се.   bouquet

Викче, аз май най-много пиша за кокосовото масло - ползвам го и за косата, и за лицето, а вече и за ноктите и ръцете си. Давам му 6-ица! Няколко пъти споменах, че го втривам от известно време вечерта преди деня за миене в корените на косата си и така преспивам. Мисля, че има добър ефект!  Peace

Колкото до мръсната коса - и това е обсъждано помня - няма полза от стоенето с мръсна коса. Косъмът не може да диша.

# 155
  • в.преслав
Аз също съм много доволна от маслата на Икаров,но веднъж си намазах лицето с масло от жожоба и на сутринта бях на червени петна.После вече не посмях да си правя експерименти с друго масло на лицето.Незная какво би ми се отразило добре на лицето.
А някой успя ли да хвърли по едно око на темата"Някой ползвал ли е такъв аксесоар за коса?"Това чуденци е доста интересно.
Отивам сега да се маскирам,после ще се включа.

# 156
Момичета то нали се почива от Витамин А от тривитаминола..ами в бирената мая,която пия го има този витамин.Нещо ще ми стане ли?? Rolling Eyes
Мисля днес да сложа само бадемово масло или пак Стимуланта,защото ми се отразява добре,а пьк после ще се полея пак с оцет!!

# 157
Здравейте!днес се регистрирах досега само ви четох и ми беше много интересно!аз също съм маниачка на тема коса!дори в момента съм намазана със зехтин!ползвам кокосово и бадемово масло на Икаров,хининова вода,кристали.всяка седмица веднъж си правя домашни маски!не я третирам с лак и пяна(само понякога)!мисля че имам хубава коса и от всички тези грижи е започнаал да рате по бързо!надявам се да съм ви полезна и аз да стана чат от този хубав форум!

# 158
Момичета то нали се почива от Витамин А от тривитаминола..ами в бирената мая,която пия го има този витамин.Нещо ще ми стане ли?? Rolling Eyes
Мисля днес да сложа само бадемово масло или пак Стимуланта,защото ми се отразява добре,а пьк после ще се полея пак с оцет!!

Викче, ти Тривитаминола не го приемаш вътрешно, така че споко.
В момента съм наклепана с нашата маска (край на почивката и мързела  Sunglasses). Сложих витамините, масло от гроздови семена, кокосово, малко ракия (съседа ще ме убие за какво му ползвам ракията  Outta Joint)/size], а по краищата масло от пшеничен зародиш. Утре след маската ще пробвам да се снимам сама и ще пусна нова снимка.

# 159

Illy,къде мога да ти видя косата- даи линкче,ако не те притеснявам Praynig

Ами бях дала снимка някъде по-напред из темата, освен да кача пак и да ти покажа. МОмент  Peace

http://www.picvalley.net/u/26/6295_556.JPG
http://www.picvalley.net/u/26/6297_643.JPG

A така е в естествен вид, по-принцип ми е къдрава:
http://i85.photobucket.com/albums/k66/illy_87/SSA56321.jpg?t=1205657733

Мале,каква ти е хубава косата къдрава...ееее, няма да ви разбера с тез мераци за права коса и това е Crossing Arms- аз сигурно 5 фризьора сам карала да ме накъдрят, Rolling Eyesобаче никои не се наема...много ми е дебел и неподатлив на обработка косъма. #Cussing out
А снимките със правата коса съм ги виждала, ама не знам защо мислех че са на друга девоика newsm78...сигурно защото си сменяш аватара и ме бъркаш съвсем. Laughing

Анелия,момичетата са прави за маслата- аз и преди съм писала напр. че бадемовото,като че ми изсушава косата...спокоино можеш да пробваш- изчети пак инфото за маслата(сигурна сам че си го чела)-и си избери което ти хареса за начало. Peace

Sladyr4e добре дошла Hug

# 160
Абе от доста време се зарибявам да ви чета, ама все не смея да ви пиша.
Може ли и аз да се включа във вашата темичка  newsm78
Надявам се да успея да вкарам косата си в ред, че направо няма да ви обяснявам за какво иде реч  ooooh!

# 161
Абе от доста време се зарибявам да ви чета, ама все не смея да ви пиша.
Надявам се да успея да вкарам косата си в ред, че направо няма да ви обяснявам за какво иде реч  ooooh!

Е хаиде включи се,деееи Hug

# 162
Разбира се! Добре дошла!   Hug Разкажи повече за косата си!  Laughing

# 163
Благодаря, че ме приехте момичета  Hug Heart Eyes
Еми какво да ви кажа за косата си, въобще не си я харесвам  Confused
Стои една такава като слама, без блясък е без нищо. Да кажа също, че след известно време може и да нямам коса, защото при всяко миене свалям минимум по една топка косми. Имам супер чувствителен скалп, какъвто и шомпоан да използвам след всяко измиване целия ми скалп се бели и става на люспи, тва адски ме дразни  #Cussing out защото като се разпръснат из цялата коса не мога да ги изчистя. Ами накратко това е, а и още нещо - косата ми страшно бързо се омазнява. Приблизително на всеки 2 дни трябва да я мия. Ами това е!
Всякакви рецепти и полезни съвети са добре дошли  Hug Heart Eyes

# 164
Джеи, прочете ли информацията за маслата на Икаров newsm78- можеш да пробваш някое(по твои избор)...освен това зехтина също заздравява скалпа,и корените-аз усетя ли че ми пада коса, веднага започвам да втривам леко зехтин преди къпане и мисля че има ефект.А и за суха коса добре деиства да я намажеш и цялата Peace
Не е лошо обаче да дадеш повече инфо за косата ти- тънък,дебел косъм,третирана ли е...еи такива неща. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт