Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 521
  • 394
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря, че ме приехте момичета  Hug Heart Eyes
Еми какво да ви кажа за косата си, въобще не си я харесвам  Confused
Стои една такава като слама, без блясък е без нищо. Да кажа също, че след известно време може и да нямам коса, защото при всяко миене свалям минимум по една топка косми. Имам супер чувствителен скалп, какъвто и шомпоан да използвам след всяко измиване целия ми скалп се бели и става на люспи, тва адски ме дразни  #Cussing out защото като се разпръснат из цялата коса не мога да ги изчистя. Ами накратко това е, а и още нещо - косата ми страшно бързо се омазнява. Приблизително на всеки 2 дни трябва да я мия. Ами това е!
Всякакви рецепти и полезни съвети са добре дошли  Hug Heart Eyes

А някакви витамини вземаш ли?

# 166
Джей какъв шампоан ползваш?

# 167
illy видях косата ти на снимка и много ми хареса!
как я поддържаш?аз моята също много си я гледам и тя ми се отблагодарява като расте по бързо и не цъфти!

# 168
маската днес беше само от масла-бад.масло,пшенично и стимуланта..директно вьрху косата..Джей,SLADYR4E добре дошли!! Hug

# 169
Съжалявам за късното ми включване, но бях навън.
Не пия никакви витамини, по едно време пиех бирена мая, но я спрях, тъй като не оказваше никакво влияние.
А относно шампоана от днес ползвам Низорал, но по принцип ползвам Пантен. Исками се обаче да си взема някаква хубава марка, но знам ли дали няма пак така да ми изсуши косата. Не знам как да се справя с този си проблем.
Момичета разгледах ви албума и ви поздравям за страхотните резултати. Прекрасни коси имате   bouquet
Благородно ви завиждам  Hug Heart Eyes
Сега ще седна да прочета по-обстойно за Тривитаминола, че не съм наясно как се процедира с него и през какъв интервал от време се прави. Смятам да го пробвам, за да видя дали няма да даде някакъв ефект.

# 170
маската днес беше само от масла-бад.масло,пшенично и стимуланта..директно вьрху косата..Джей,SLADYR4E добре дошли!! Hug
мерси!  bouquetаз днес си намазах косата със зехтин  и стоях 2 часа.после изплакнах обилно с шампоан!сега косата им има много блясък и на пипане е невероятна!

# 171
Имам предложение.Джей,защо не пуснеш снимки на косата си сега и после да видим резултата от маската!?!Наистина е вълшебна! smile3501

# 172
Не пия никакви витамини, по едно време пиех бирена мая, но я спрях, тъй като не оказваше никакво влияние.даде някакъв ефект.
И аз я пия..това за резултатите трябва да се пие поне 3 месеца..ефекта не идва след пьрвото хапче..аз сьщо я пия и знам,че трява тьрпение..не се отказвай така,то и с маската резултатите стават бавно,не мисли,че като си я сложиш и веднага става гьста.. Peace

# 173
Джей аз мога да ти препоръчам селсън синия,  точно за такъв проблем съм чувала от позната че помага... не знам дали с пантен ще се оправи проблема. Но въпросът е да е опиташ докато откриеш решението. Маската с тривитаминола се прави 2 месеца и после се почива 2 или пък се прави 1 месец и се почива 1 месец и после пак ... всеки различно  Peace

# 174
Имам предложение.Джей,защо не пуснеш снимки на косата си сега и после да видим резултата от маската!?!Наистина е вълшебна! smile3501
Утре ще я снимам и ще пусна  Peace
Мога и сега, но смятам, че утре на светлото ще се вижда по-добре  Wink

# 175
Не пия никакви витамини, по едно време пиех бирена мая, но я спрях, тъй като не оказваше никакво влияние.даде някакъв ефект.
И аз я пия..това за резултатите трябва да се пие поне 3 месеца..ефекта не идва след пьрвото хапче..аз сьщо я пия и знам,че трява тьрпение..не се отказвай така,то и с маската резултатите стават бавно,не мисли,че като си я сложиш и веднага става гьста.. Peace
Аз също я пих продължително време, е не точно 3 месеца, но доста беше. Не знам обаче по едно време дали ли внушавах или от нея ми се бяха появили кафяви пета по лицето. Може и да съм си внушила, че е от нея не знам  Rolling Eyes

# 176
Джей аз мога да ти препоръчам селсън синия,  точно за такъв проблем съм чувала от позната че помага...
Предполагам може да се намерят в аптечната мрежа нали  newsm78
Утре като изляза ще мина през някоя аптека да попитам, но наистина ми се иска да си купя накъв качествен шампоан, а не тези от магазинната мрежа за по 5 лева  Naughty
Утре също така смятам да си набавя и продуктите за маската.
Само не знам как ще се оправя с тая свинска мас, не ми е ясно как ще я обезсоля  Rolling Eyes
Тъй като видях, че може да се замести и с масла, май ще е по-добре така да направя. Смятам да я пробвам с гроздово масло, тъй като на мен по принцип косата ми е мазна.

# 177
Джей по-добре си купи някое от маслата,защото маста е много мазна,а щом косата ти е като моята,си ги вземи..Вземи и стимуланта,но пьрво почни с малко продукти и постепенно махай и добавяй
Аз пьк от бирената мая ми излязоха повече пьпки по лицето и даже по тялото се появиха..ама не сьм сигурна дали е от това..
Thinking

# 178
Ами ще си ги взема.
А по принцип за маската не трябва ли да сложа всички продукти, които са описани  Rolling Eyes
Смятам да я започна 2 пъти в седмицата  Peace

# 179
Джей по-добре си купи някое от маслата,защото маста е много мазна,а щом косата ти е като моята,си ги вземи..Вземи и стимуланта,но пьрво почни с малко продукти и постепенно махай и добавяй
Аз пьк от бирената мая ми излязоха повече пьпки по лицето и даже по тялото се появиха..ама не сьм сигурна дали е от това..
Thinking

аз ползвам бадемовото и кокосовото на Икаров.много съм доволна!можеш и ти да пробваш...има и други видове!за стумуланта също съм чела че има мнго доволни мисля и аз да го пробвам!а момичета според вас за растеж кое е по добро-стимуланта или бадемовото масло? Hug

Общи условия

Активация на акаунт