Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 471
  • 394
  •   1
Отговори
# 255
Sladyr4e, за сефте от години насам си слагам лайка. Като за първи път - ухае хубаво, придало ми е плътност и ми е изправило тотално косата  Mr. Green .
Доволна съм, засега. Даже няма да слагам до следващото миене от тоника на Билка, за да видя лайката какво отражение ще даде.
Иначе я купувам от билкова аптека, но предполагам, че повечето големи аптеки я имат!  Peace

# 256
  • София

някоя от вас ползвала ли е Loreal Hott Liss за изправяне с преса!добър ли  е?

Toва кремче нищо не върши Sick Аз не съм го ползвала, но две мои приятелки го използваха и косата им ставаше мазна и на клечки от него, а и според тях не предпазвало от струята на сешоара въобще. За такъв продукт мисля, че е по-добре професионална козметика.

Иначе аз бях забравила за Фито и ще си взема отново крем, но този път Фито 9.

# 257
Добро утро  Hug Heart Eyes
Днес чакам да ми донесат Тривитаминола и започвам с клепането  newsm44

# 258
И аз във момента ползвам на Глис спрея със възстановяващи масла, не ми харесва... по точно не виждам никакъв ефект.  Rolling Eyes
SLADYR4E ползвам крем за къдрици на Сънсилк, без отмиване! Харесва ми! На Пантен не съм ползвала балсами без отмиване. Wink

# 259
Добро утро, момичета!  Flutter

Сладурче, нищо не съм ползвала на Глис досега и нямам впечатления, но може да се навия за този спрей за разресванеRolling Eyes Звучи добре и мисля, че ако не ми хареса, то поне няма как да ми навреди на косата, така че може и да пробвам.
Колкото до лайката - във всяка аптека би трябвало да я има (средно голяма жълта кутия е поне моята, с/у 1.20 лв.), не само в билковите. Купувала съм си я откъде ли не. Успокоява скалпа и косичката ухае на хубаво след това, а за изправяне не мога да кажа, защото косата ми принципно си е права  Mr. Green , но Кафе щом казва, значи супер  Peace

# 260
Aneliq85, моята кутия е розова и е 0,80лв. (100гр.)
Какво значи 'средно голяма кутия'??  Joy  hahaha
Косата ми по принцип е права, но след като ползвам тривитаминол се начупва отдолу.
След снощи обаче, след лайката, ми е права като... да не казвам метла, ама много права!  Mr. Green До долу!  Peace

# 261

някоя от вас ползвала ли е Loreal Hott Liss за изправяне с преса!добър ли  е?
Toва кремче нищо не върши Sick Аз не съм го ползвала, но две мои приятелки го използваха и косата им ставаше мазна и на клечки от него, а и според тях не предпазвало от струята на сешоара въобще. За такъв продукт мисля, че е по-добре професионална козметика.

Сладурче, аз съм с крема за термо защита на Л`ореал. Първите 3 пъти и аз не бях доволна. Сега обаче съм очарована от продукта. Тайната е в количеството, което трябва да слагаш.

illy, твоите приятелки как са разбрали, че няма ефект? Много ми е интересно.  Rolling Eyes

# 262
  • София
Ами едната по-конкретно каза, че много бързо косата й се нацепила в краищата и станала по-суха, отлколкото с други продукти, които е ползвала. След около месец си проличава действието на термозащитните продукти. Иначе за професионалните Лореал за предпазване само добри отзиви чух (и четох).

# 263
Здравейте момичета! Гледам, че сте се разписали по темата с балсамите. Аз лично използвам спрея с течна коприна на Глис и съм много доволна, този с маслата странно, но ми изсушаваше косата  Rolling Eyes. А последно си взех и течни кристали от професионалната козметика на Лореал и съм доволна, без тях разресване няма.

# 264
а този крем на Лореал като се изправиш и сложиш от него колко време ви държи?

# 265
  • София
Той се слага преди изправянето, нали трябва да предпази от сешоара и пресата.

# 266
ами да,ама той не е ли за изправяне с преса или сешоар или е като кристалите да предпазва??? Rolling Eyes

# 267
  • София
ами да,ама той не е ли за изправяне с преса или сешоар или е като кристалите да предпазва??? Rolling Eyes

Кристалите не предпазват от топлината, доколкото знам.

# 268
оф аз се обърках така...
исках да кажа че този крем на Лореал сае слага на влажна коса преди да се изправи със сешоар или преса!та въпроса ми беше като се сложи този крем повече л идържи изправянето и предпазва ли от изгаряне на косата?
на моите кристали пише че предпазват незнам!ти какво ползваш за предпазване от сешоар и преса?

# 269
Сладурче, така се води - че предпазва, а доколко е така..не се знае. На мен ми държи изправена косата, да. Повече какво ще рече? То си зависи от косата.

Общи условия

Активация на акаунт