Много се смях с кърменето на ДР Дженд

Жени и тя кърмеше Сашко май все още

Браво на всички Ви за ентусиазма

Тедката, расте, щурее, а майка му лудее
Поне през нощта няма ексцесии (за момента, да не чува Дявола...пу пу пу) Не спира за миг на едно място, на вън е неконтролируем, а вкъщи е като пършинг... 
Неудобно ми е, трябва постояно да го вдигам като минавам по разните му там прагчета и бордюри
и понеже Тедката постоянно се врътка имам чувството, че ще го изсипя някъде по пътя
Та т'ва си е чисто приключение за мен...който иска да хаби нерви и висок адреналин - да заповяда, но аз НЕ 

Може да почнеш да обуваш буйки и на татито. Така с биба и с домашни буйки ще имаш още едно бебе за гледане 

та може и да покърмиш..... 
, така и не заведох Гери до п-ката, защото разбрах, че на ден минават по 20-30 дечица с висока температура, и реших да не я потапям в море от вируси
добре че мина.
......ама какъв ентусиазъм ви е обзел, чак заразителен 

Ама това да е.
Като я чуя как се кашля и ми се къса сърцето,дано да ни минава по-бързо,чее.. 

целеустременост. Вечно се катери на нещо и на някого, вечно е с цицини, драскотини и пр... И е вечно недоволен от ..нещо..Ужжжаасс..
Казва "маммооу", тати, каке, баба \на баба си\ , бабо \на плодове\, деде\дядо\ , Дани\даде\. Мъчи се да казва имената на каките..Храним се още рано сутрин\нощем почти\ с АМ. И чат пат като скива бибата я засмуква толкова силно, с такъв замах че вадене нъц.