С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 752
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Давам юфка за закуска доста често, прави се лесно, а малката я обожава...

Иначе напоследък яде и от нашите сандвичи, но цял още не съм давала.

По въпроса за млякото, аз не съм давала...
може би няколко пъти, но установих че от кравешките продукти (сирене, кис. мляко) се получава въпросния атопичен дерматит по лицето.  От както спрях да давам карве неща, (сега давам само козе... ) всички петна, груба кожа и т.н. изчезнаха... не знам до кога ще караме така... но за сега ме устойва, щом има заместители.

За корнфлейкс има време... аз не съм им привърженик много.

# 196
Мария, въобще не се оплакваш. На това му се вика споделяне. А вашият татко да оздравява по-бързо!

Аз за закуска давам много често и филия с кашкавал. Препичам я на фурничката. Днес пържих филийки на каката, но Ради нещо не ги яде. Преди време го пробвах с юфка - не я яде, но май пак ще го пробвам.
 За следобедната закуска Ради обича много козунак или кифла, слагам в чашка пр.мляко и той си ги топи. Яде и шоколадовите топчета на Нестле взема си от кака  си, аз избягвам да му давам.
При нас зачервените бузи не минават и аз си мисля да спра постепенно някои храни, може би ще спра и кухнята, там всичко е с пр.мляко и цели яйца.

Времето тук е кофти.

# 197
  • на странно място ......
Здравейте,
скоро не съм се разписвала, но с терминатора вкъщи е така. Вече не подреждам, защото точно след 2мин всичко е извадено и разровено, сега живеем в една голяма кочинка! Sick
За закуската ние ядем: овесени ядки с мляко, кус-кус, филии каквито се сетите и разбира се бисквити с мляко и попара с чай, май това е!
lina d , моят съвет е да спирате кухнята, ние нашата я спряхме по същата причина и постепенно дерматита затихна, кофти е че трябва да се готви постоянно, но поне детенце ще е здраво, пък и вкъщи знаеш какво слагаш вътре в храната ...........абе темата е доста дълга, но съвета ми е спирай кухнята и следи от както се получава!! Hug
mariya86 , стискам палци бързо да се опрява таткото и детенце да не ви тревожи вече с болестите Praynig
Желая весел ден на всички!!!  bouquet

# 198
Хвърлихте ме в още по-голяма чуденка newsm78
Това за филиите при нас не става, щото още сме на пасирана храна, открадва си от сандвичи, ама по няколко хапки и си играе, но това не е сериозно хранене, а между другото. За кус кус - същата работа, много и харесва да хапва от нашия, ама ей така колкото да се залъгва, сериозни количества не ще . Затова се отказах от него за закуска.
Ние също сме с посноянно зачервени бузи, не съм се замисляла, че е от храна, щото Димана е с такива бузи още от бебе (когато ядеше само АМ), а и когато прави реакция от храна се обрива по гърдите и корема. Ама все пак може ли да се засилва от храната newsm78. А яде само кухня, не удобрява моите кулинарни напъни Stop
Пробвах да я мажа с Екзомегата на А-Дерма и реакцията беше ужасна. Абе май ще се засилваме към дерматолог , защото след поста на Дени за гъбичките и аз имам някакви съмнения.
Тенкс все пак за идеите, макар че не мога да ги приложа върху мойто зверче.

# 199
 newsm64 smile3558 smile3558 smile3558

Закуска : един ден попарка
                втори ден финни овесени ядки приготвени като попарката или микс ядки смлени в блендера пак като поапарката  Laughing
                треи ден кус кус пак попарков сценарий   Wink

# 200
  • София - Дианабад
Добър вечер!  Simple Smile
Първо да благодаря на Ивиче и останалите мами за Окръжна болница. Днес бях при Жекова и останах направо очарована от всичко - жената обяснява, пита, показва. Не като докито в поликлиниката, дето ни казва: "Всичко му е наред на бебето, не се притеснявайте". Та така, реших да раждам в Окръжна болница. Хем ми е близо, хем е малко отделението, хем и екипът е готин.
Иначе сме добре - чувствам се страхотно. Ходя на английски, на водна аеробика - така че можете да ми вярвате  Simple Smile. Ще видим как ще е с две деца. Simple Smile
За закуска - давам попара, овесени ядки /някой път с парчета банани/. Когато излизаме, давам пюрета на Овко или на Хаме със сметана, извара, овесени ядки и т.н.
Приятна вечер! Hug

# 201
Закуска- грис или качамак, филийки, кус кус, юфка...попара не давам, щото не я харесва

# 202
Закуска- грис или качамак, филийки, кус кус, юфка...попара не давам, щото не я харесва

+ овесени ядки с мляко или корнфлейкс с мляко (краве, всякакво), понякога стържа малко ябълка или слагам бананче вътре.
+ сандвичи от нашите, маслинки, лютеница (всякаква), хайвер, майонезка.. абе почти няма нещо което не яде и не е ял на закуска.
+ банички или аз ако съм правила или някоя бутер на Белла примерно.

Та така, реших да раждам в Окръжна болница. Хем ми е близо, хем е малко отделението, хем и екипът е готин.

Гери, радвам се че си се спряла на Окръжна Simple Smile Айде че то не останаааа.. отстрани ако знаеш колко бързо минава времето - няма да повярваш Simple Smile Rolling Eyes

# 203
Честит рожден ден, Дари!
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение... Несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота...
Весел празник!

За закуската - май сте изредили всичко, така че нямам какво да допълня Wink

Вчера ходихме отново на кожен лекар...резултатът е - Тедката няма гъбички, но още около месец ще продължавам да го мажа с Клотримазол, докато изчезне зачервяването и беленето на пръстенцата...Иначе петънцата на двете крачета се оказаха "суха екзема", та сега 10 дни ще мажа с лекарство и отделно месец с мазен крем...тази екзема се получавала обикновено зимата от изсушаване на кожата или от заседяване на гърне, или от препаратите, с които мият гърненцата в яслите(детските градини), ако детето ходи на детско заведение де...

Това е от нас... Simple Smile

Слънчев ден и приятни разходки! Heart Eyes

# 204
  • София, Дианабад
Добро утро  Laughing
Благодаря Дени, виждам, че си ме изправирила преди да почерпя  Laughing Въпреки, че Борис се постара да станем рано днес  Laughing Много благодаря  Grinning

Мили мои приятелки, почерпете се за мое здраве  - днес ставам на 30. Малко смесени чувства ме изпълват, ако се замисля, добре че нямам много време за това  Grinning

-парче торта
кафенце
и малка закуска
и за хубав старт на деня  Hug Hug Hug
Нямам никакво време напоследък да си говоря с вас, много ми липсвате и не ви забравям!  Heart Eyes

# 205
  Честит рожден ден, Дари! Бъди здрава и щастлива! Нека слънчевата ти усмивка огрява всички твои любими същества!

# 206
Честит рожден ден на Дари!Много здраве,щастие,късмет и любов.

# 207
Честит рожден ден, Дари! Бъди жива и здрава, много щастлива с любимите хора!

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДАРИ!ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ,СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ ДА ОГРЯВА ДОМА ВИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЗА ЗАКУСКАТА-ПОПАРА,НО МНОГО РЯДКО,БАНИЧКИ БЕЛА,ФИЛИЙКИ РАЗНИ И МНОГО,МНОГО РЯДКО МЛЯКО  С БИСКВИТИ!
ДЕНИ,РАДВАМ СЕ ЧЕ ПРИ ВАС ВСИЧКО Е НАРЕД Hug
МАРИЯ,БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ТАТКОТО И ДАНО МАЛКИЯ ПАКОСТНИК ВЕЧЕ НЕ ВИ ТРЕВОЖИ С НИКАКВИ БОЛЕСТИ Praynig
ИНАЧЕ ПРИ НАС НИЩО НОВО-НА мОНКАТА И СЕ ПОКАЗА И 9-ТО ЗЪБЧЕ,ЗА РАДОСТ НА МАМА ИНАЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ БЯХМЕ С ЕПОБЪРКАЛИ.ПО ЦЕЛИ НОЩИ НЕ СПЕШЕ И ПРЕЗ ДЕНЯ НИЩО НЕ ЯДЕШЕ.НО СЕГА ВЕЧЕ СМЕ ОК,МНОГО СМЕ ПАЛАВИ,ДЯДО Й В ЧУДО СЕ  Е ВИДЯЛ,ЗАЩОТО АЗ КАТО РАБОТЯ И СЕ ГЛЕДАТ ДВАМКАТА,ГОЛЯМ ТАНДЕМ СА Grinning
ВСЕ ОЩЕ С ГЪРНЕТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ НАПРЕДЪК,САМО КАТО Я СЛОЖА И СЕ ЗАПОЧВА ЕДИН РЕВ.ИНАЧЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ЗАПОЧНА ДА СИ КАЗВА КАТО ПИШКА ИЛИ ИМА АКО,МИ КАЗВА МАМО,АКООО Grinning
С АПРИЛЦИ ИМА ЛИ НЯКАКВО РАЗВИТИЕ,АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ МНОГО СИГУРНА ДАЛИ ЩЕ ИДВАМЕ,ЗАЩОТО МЪЖ МИ ЩЕ ПЪТУВА ЗА 2-3 СЕДМИЦИ И МОЖЕ И ДА ГО НЯМА ТОГАВА,А ТОЛКОВА МИ СЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВСИЧКИ ВАС SadНО ИМА ВРЕМЕ ДО ТОГАВА,ДАНО СЕ ОБЪРНАТ НЕЩАТА!
ОХ,СПИРАМ ЧЕ СТАНА ДЪЛГООО.ВЕСЕЛ И СПОРЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ Hug

# 209
Дари, честит празник! Да си жива, здрава и много обичана!
Горис, ще стискам палци! Наистина отстрани времето лети!
Момичета аз ви чета от време на време, но да пиша не смогвам!
Като чета какво закусват децата..., не вярвам! Само аз (Мая) ли карам на кърма!!! Тя продължава да яде максим. по 100 гр/ден "различна " от цици манджа ...
А да, и зъби още нямаме! Кои мамета още кърмят? Аз заместено нямам  newsm78
Целувки на всички и ще ви чета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт