Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 245
  • 289
  •   1
Отговори
# 135

Нищо особено-  повече работа.
Малик е  голям сладур Simple Smile

Мартина и Ния също са красавици.И  някак  си приличат  по нещо -
имат красиви очи и  хубави бузки.

# 136
  • Пловдив
Здравейте всички! Не съм писала, но просто така се случи - изпоразболяхме се всички поред, и то се накачихме от росен , а на него му мина за 2 дни, а на мен почти 3 седмици;
имах доста работа, готвих костюм на щъркел за яслата - но си беше много сладък;
на нашите пък и на двамата в един и същи ден им казаха, че ги съкращават от работа Confused изобщо разни проблеми и понякога на човек не му се пише;
иначе хвърлих поглед на пътеписите на майчето Simple Smile
Тити, Деян, Мартина, Ния , Малик са много готини и симпатични
Тити, определено ти отива да си бременна Wink
Канеста, , мислех си за теб в дена на опрацията;
Иначе пролетната депресия не ме хванала още, но съм податлива на такива неща - може би , когато има проблеми човек се мобилизира повече ...
 Е не ми стана много приятно , че снощи едни роднини се обадили на свекър ми, че идват от незнам къде си тази вечер у нас и не се знае колко ще останата - просто си бях зпланувала почивните дни, а не питат хората удобно ли не е ли, ама какво да кажа...  #Cussing out
по - късноще пусна скорошни снимки на росен

# 137
  • Пловдив
брей никой не е писал от вчера на обяд;
 днес ходихме да търсим на роската пролетни обувки - това, което ми хареса беше около 60 лв;не ми се дават толкова пари за 1-2 месеца;  китайските - около 30; накрая взех едни спортни обувки на bical , които не са лоши за 34 лв;
айде приятна събота и неделя
Елспет, сама съм и си се смея с глас на белите на децата Joy

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 15:44 от aneleto

# 138
  • София
Здравейте пак.
Намерих Адреналин в нашата аптека в Студ град. Започнахме да капем в носа, но сополите са много упорити и сложих и Гентамицин. Дано помогне.

Днес си поръчахме диваните за хола, много съм щастлива, защото вече 6 месец сме без мебелировка в хола, а е страшно неудобно като няма къде да се опънеш. Нооо вижда му се края Simple Smile
Последните два дни децата са кротки (пупу), откършват си профилактично по някой шамар, но като цяло слушат.

В петък така ме домързя да работя, а и мисълта ми беше все при болната Калинка и си пуснах половин ден отпуск. Много добре ми дойде. Сега е събота вечер, а аз съм си починала, направо да не повярваш.
Чакам с нетърпение Великден, за да отпуснем малко. Много дълга ми се стори тази зима. Но и на нея и се вижда края.
Юка, Кейти е суперска на аватара - и прилича на баща си.
Което ме подсеща, че нямаме фотоапарат и много отдавна не съм снимала децата. Трябва да се направи нещо по въпроса.

Лека нощ ви желая.
Май повечето от нас денем сме по площадки и разходки, темата е замряла.

# 139
  • Карлово
Мда, хубавото време и нас ни извади от къщи и макар и болни, все сме навън. За да не контактува Мартина с други деца, играе си в двора, аз пък се отдадох на цветарство, така си натъпках до горе градинките с цветя, че нямам търпение да цъфнат, да видя какво съм сътворила.
Елспет, и аз се позабавлявах на чужд гръб с белите на твоите деца. Но определено си заслужават всичките нерви, така миговете спокойствие са още по-сладки.

# 140
микки, и аз съм на тази вълна. вчера с кейти засадихме една голяма кашпа с фрезии. днес пък си купих петунии, латинки и  мини карамфилчета. утре продължаваме. кейти е много щастлива, давам й да рови с лопатката в калта, да прави дупки, да пуска семенцата. направо сияе, а и може да си мърля на воля  Mr. Green после си я прибирам цялата в кал.
елспет, мда, кейти е направо копие на баща си. понякога се чудя дали е от мен това дете   Crazy
утре съм запланувала шопинг на тема обувки. дано имам късмет да харесам нещо, че ми трябват поне 3 чифта. 

# 141
аз купих 10 чифта hush puppies от перу. голяма евтинийка  Mr. Green

днес прибираме катуна  Rolling Eyes

# 142
  • Gabrowo->Sofia
Айдееееееееее, и Ванко-Банко е в кюпа на болните - гнойна ангина  Sad.

И на мен ми трябват пролетни обувки. Вече е време да започвам издирването на най-удобните обувки.... а скоро нямам път към Перу  Joy

# 143
Здравейте.
Кити вече е на Павликени.
Болните, да оздравяват.
За обувките - ние ще караме за сега с миналогодишните. Краката и не са пораснали.

# 144
  • София
Спешно!!!
Някой знае ли до колко часа работи Комсед

# 145
Много съм притеснена, днес прибрах Криста надрана и нахапана по лицето от яслата Rolling Eyes , чувала съм и от други майки от нашата група за случаи от това дете, но все си мислих, че Криста ще се защити(не, че знам той как е) !Като всяка нормална майка се притеснявам за детето си(може би звучи типично), но това да си прибираш детето от ясла зверски надрано и захапано по лицето е прекалено, в интерес на истината по гадното е, че не можах да я взема аз от яслата и пратих сестра ми, защото имах работа, което не ме оправдава, но смятам утре да се карам с тях, защото до този момент само бях чувала за този Марти, как бил хапал, драл и бил деца от групата и то доста от тях............
Не знам какво да правя, но съм разярена иде ми да го нахапя и азззз!! Sad #Cussing out
Тъпото в случая е, че лелките го крият, казали са на сестра ми, че се е сдърпала с едно дете за конструктура и сама се е надрала, но тогава тези челюсти отбелязани на бузата й от къде са? Тя сама ли се е захапала, а?? Sick #2gunfire
Ще разбера утре и ще им дам да разберат, защото може би те нямат представа, че за дете като него се изисква специално внимание, щом го знаят, че напада би трябвало, нали??
Не ми се пише повече, само като я погледна милата и ми се плаче.......... Cry Confused
Дайте ми съвет как да процедирам в тази ситуация?Какво да правя?Да се карам на лелките или да говоря с майка му?
Или да се обединим всички майки на пострадаките деца и да направим подписка за да го махнат от групата, колкото и гадно и грубо и нечовешко да звучи  Rolling Eyes Confused... е добре, ами ако утре докато рисува го избие на лудост и забие молив (не дай си боже) в окото на някое дете, трябва ли да чакаме такава крайна ситуация, че да взимаме мерки??
Знам, че не звуча много "трезво", но в момента съм толкова объркана, колкото и разярена!!  ConfusedНали съм майка и като всяка такава си браня моето! ooooh! Cry

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 23:03 от nikiki

# 146
да, това е наистина неприятно и за притеснение.
но майка му едва ли има друг вариант, предполагам, че трябва да работи. Едва ли го оставя да хапе, без да вземе каквито и да са мерки. На мен най-нормално ми се струва да говориш в градината - направо с директорката може би, не знам, нямам опит - но нейните подчинени лелки са тези, които трябва и са длъжни да внимават децата да не се почупят. те носят отговорността за това дете. Ако те имат проблем с опазването, те да си молят майката да го мести.
но мисля, че родителите не могат да искат такова нещо от майката на детето.
защо лелките го крият?

анеле, ти се загуби наистина бе.

# 147
Тити
доколкото разбрах са приказвали с нея, но не взима мерки, разбира се, че не я виня, по простата причина, че всяка една от нас може да е в това положение, но при условие, че са 4-ри дежурни на смяна и го знаят какъв е...мисля, че трябва да му обръщат повече  внимание, нали?
Преди време майка ми работеше в една спец. група е ОДЗ (преди да я съкратят) занимаваше се с деца с ДЦП и в групата й имаше едно такова "зверче" (много се притесняваше, че й напомняло за нашта Криста) и му обръщаха специално внимание, това е проблема, че на този Марти, явно, не му обръщат много внимание , а трябва! Rolling Eyes
Това което не разбирам е защо лелките крият от нас какво става и не ни казват  истината, а само ни замазват с разни си там неща?!? newsm78 Confused

# 148
nikiki, на теб Криста ли ти каzа, че е бил Марти?

# 149
nikiki, на теб Криста ли ти каzа, че е бил Марти?
Не, тя не може, питам я, но не казва!
Но преди няколко дена говорих с една  майка от групата и тя ме "светна" показа ми сина си как е целия надран и ми разказаза едно момиченце,тогава не вярвах, че Криста ще се даде, но...... тя говори и всеки ден разправя на майка си как Марти я нахапал или надрал, но моята не може още... Sad..а и деже  лелка която е била на смяна какво е казала на сестра ми, когато тя я е видяла, че е надрана :
сестра ми я е попитала от къде е надрана така зверски, но не е видяла захапаното, а лелката й е казала, че не е Марти, той не драл, а само хапел  Shocked Shocked Shocked.ееееееее...........??????????????
За Криста мога да кажа само едно(и то по думите на една от лелките) тя е самостоятелна, цепи се от колектива и си се занимава сама, просто нямам идея какво е провокирало/продиктувало тази агресия срещу нея? newsm78

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 23:37 от nikiki

Общи условия

Активация на акаунт