Майче, на работа съм и не успях да разгледам всички снимки, но съм впечетлена. Много!

. Моят Дейвид е роден на 13.11.2005 и съм сигурна че можем да споделим много опит покрай малките дяволчета. Той се роди в 8-я месец 2400/ 42 см но се оказа че ще става голям мъж сега е 16 кг и 98 см. Ходим на ясла и ни се отразява добре. Има по голяма кака на 7 г. която е от първия брак на съпруга ми с която много се обичат и разбират а тя му влияе много за всичко сигурно с по големи деца знаете как е. Какво друго, искаме още едно бебче ама сигурно другата година, че все чакаме нещо. Ето представих се надявам се да не съм ви отекчила. Успешен ден на всички
Ще се справиш с писането разбира се, няма страшно
Браво на големия мъж- страхотни мерки има!
Много мили думи
Кумата ми е още по- сладка от мен даже. Благодарение на нея наистина може да е приказка сватбата.
Ама пък мама я заболя корем от смях (много съчувствено), а Яна се притесни, че са и откраднали бащата....Ще кача снимки по- късно, макар от хилене да съм ги размазала повечето. Така е- вип ложата го отнася най- много с тази непосредствена близост до манежа
няма как да я спра на едно място за да я премеря. Изглежда си ми съвсем нормално висока за възрастта, а пък и ние сме средни на ръст. Мисля, че и тя е накъде около 88 см, поне по дрехите, ама знам ли 
За какво са близките хора, ако не да те направят за резил