набързо влизам, за да ви почерпя виртуално за нашия първи месец.
Поздравявам всички дечица родени на 13 февруари 2008 и им пожелавам много късмет!
Ние сме добре, ще кача снимки утре да видите колко големи сме станали.
Целувки на всички!
, даже се чудя дали след малко пак да не изненадам татито, че нещо много ми хареса.
С това темпо може и трето скоро да си направим
.
Доколкото разбирам, повечето вече опитали, са раждали секцио. Макар че, разбира се, не е гаранция, че секциото, царското раждане е винаги по-лекото. А за тези, които са опитали след нормално раждане, ми е трудно да си го обясня - толкова рано, само месец е минал, но всъщност има ли мерак, няма невъзможни неща
При мен хормоните действат с обратна сила - нямам никакви такива желания, за сравнение, преди раждането всеки ден може да се каже, че си имах, макар че не го правихме с татито, за да избегнем проблеми (твърде много искахме това дете). И по-добре, че още нямам такива подтици, защото не мисля, че ставам за секс на този етап. Шевовете престанах да ги усещам скоро след раждането - още на 5-я ден си седнах на дупето без да се сещам за бродерийката, но въпреки това мястото е все още чувствително, и въобще ми се струва много по-различно там отдолу, трябва да отида на преглед да видя дали всичко си ми е наред и на място или е виснало тук-там, че като чета някои постове ...
Както и да е, да не злобея повече за това, че другите водят вече нормален живот, за разлика от мен, затова спирам дотук. Само ще ви призная накрая, че ако някой ден пак раждам, мисля или по-точно съм убедена вече до голяма степен, че ще е секцио. Не че съжалявам, че родих нормално, така или иначе, ако не бях, щеше да ме гложди до края на дните ми, какво представлява раждането на живота, на моето съкровище, но все пак, ако пак ми се наложи, по-добре ще е да избегна този стрес и другите неудобства. Така мисля за себе си, добре е, че в повечето случаи, имаме възможност сами да направим избора си.
Бива ли така, а?
. Бебчо Калоян никак не ще да стои наакан и надава индиански викове. Татето му вика на галено "Дундьо", "Дундак", а аз "Шишче кебапче". А номерът с пишкането на фонтанче, докато се преобуваме вече сме го усъвършенствали. Пуска фонтанчето и гледа доволен
.

.
, така че винаги съм го оставяла с едно пълно контейнерче на Авент при бабите, че като реве от глад и не могат да го успокоят и се шашкат.
. Как някои кърмят и нямат цикъл по 6 месеца или година, а при мен е веднага
. Е, пазим се естествено, но мен пак си ме е шубе. 
и съответно голяма разхотка навън...
а ако започна да ги сменям дсеки ден, кожичката на беба ще се зачерви...много са нежнички коремчетата.ЕВЕЛИНКА вие как сте с вашето пъпче?....?Слагаш ли още лепенка?
нищо подобно...и мен така ме успокояваха...даже не ми сложиха епидурална, въпреки че по едно време вече им се молех да ме обезболят.Ите така казваха...."Ееееее, ти едно вече си родила, без шевове ...а пък и вече имаш 5см. разкритие...то няма за кога да ти слагаме епидурал..."
Как да ги убедя, че с второто ме болеше повече и раждането се проточи по-дълго...те си бяха наумили друго.От една страна малко съм и доволна от това, че минах без обезболяване, защото си спестих куп проблеми след това( една от мамите беше с епидурал и през целия престой в болницата умираше от болки в кръста) Та така...при всеки явно е строго индивидуално...
Става сутрин в 7 без 15 и започва да беснее и така цял ден,добре че на обяд спи по 2-3 часа.На всичкото отгоре се сърди за всичко и реве много повече от бебето,не иска и да яде сам,аз го храня.изпива ми силичките направо.Чара и Мери,вие как се справяте с две деца ,като знам че и вашите не ходят на градина
Аз направо се скапвам.
,кърмих го 11 месеца,т.е. дойде ми месец след като го отбих.Сега се надявам пак така.

. 

Така се е усъвършенствал, че го чуват сигурно чак на центъра. И нищо не може да го успокои, виждам го, че му се спи, ама ината му е по-силен. 

. А нямаме и количка поне да излезем да се поразходим, че тук е постоянно в една стая. Досега никога не е излизал навън освен веднъж при педиатърката. Аз съм станала като някой парцал - ходя с размъкнат анцуг, оповръщана, несресана. Форума ми е единствено забавление, защото мога да чета с бебо на ръце.
.
.