49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!

• 15 200
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
..като казахте икеа тук откриха, миналата седмица,за 1 път в охайо; хора спали на палатки 2 дни за да са 1те клиенти и да вземат фри стол,вчера минахме близо до магазина че бяхме на гости,има светещи табели "търн райт фор икеа ивент", паркират далеч и ги извозват с автобуси..та няма да го посетя това място поне до лятото като гледам Grinning

# 151
Здравейте  мили  американски мами  Hug Пише ви една скандинавска "мама" .  Grinning

Извинявам се, че нахлувам в темата ви , но имам няколко въпроса и по специално към мамите от Невада,  ако има такива... Simple Smile

Работата е такава, че моя мъж се занимава бизнес, с който  клиентите му евентуално ще са само в Щатите. Изглежда бизнеса ще му се  разраства и  евентуално ще се наложи да напуснем Норвегия и  да се преместим в Щатите.

Много малко знаем за законите и живота там. Иначе обичаме Щатите и всяко лято пътуваме  и обикаляме различни щати.

Също така сме и малко"вързани" за Щатите тъй като сме си купили апартамент/кондо/ в Лас Вегас. От тези "Time shаre"в Таити вилидж. И поради тази причина ние всяка година ходим там на почивка поне за 1 седмица.  Simple Smile

Много ни харесва Лас Вегас.  Heart Eyes  Жегите ги понасяме, не се оплакваме. Blush Миналото лято много обикаляхме с кола,ходихме до Юта, Zion  National park, Death Valley...Hoover dam...Като цяло сме влюбени в Невада и в Калифорния.

Двоумим се между Сан Франциско и Лас Вегас....но клоним към Лас Вегас Rolling Eyes

Единственото което притеснява моя мъж относно Вегас е, дали е възможно зимата там  да се кара ски, тоест има ли сняг там? newsm78

Знам че има голям ски курорт в Колорадо  и е само  на 1 час път със самолет...но все пак си е далечко.

Питам ви, защото миналото лято се срещнахме с едно българско семейство/случайно/ . Simple Smile   Те живеят от 5 години във Вегас, и те ни казаха, че зимата там имало сняг ...говоря за планините които обкръжават Лас Вегас  "Spring mountains"...

Момичета споделете верно ли има сняг там, и какви са температурите зимата? newsm78

Освен това има ли някой от вас такова кондо тип  Time share? newsm78

Мислим си, че ако се преместим във Вегас, то няма да имаме нужда вече от този апартамент там. Та ще има ли проблем да се продаде такова нещо?  newsm78  Иима ли пазар и търсене на тези апартаменти?

Много ще ви бъда благодарна ако ми помогнете с малко информация. Можем и да търсим по интернет инфо, ама там ще е само реклама...а за нас е важно да чуем мнение от житейски опит. Peace

Тъй като вие живеете там и вашето мнение ще ни е от голяма полза...  bouquet

Приятен ден на всички   Hug

# 152
Аууу много сте сладки че сте се загрижили за моя милост. Heart Eyes
Добре сме ,живи сме Simple Smile.
В петък обаче точно по това време  се подвизавахме в даунтаун-бяхме на ресторант до късно с дечковци и като си тръгнахме вечерта трябваше да минем баш през даунтауна.Ужасно беше ,едни гръмотевици едни дъждове и най вече отвратителен трафик и то в 11 вечерта,даже се шегувахме че изглежда като че хората се евакуират от нещо и се усещаше все едно сме в окото на торнадо ooooh! -ние и хабер си нямахме за торнадо/не слушахме радио Crazy,чак на другия ден усъмнахме с новините по СНН.Май по добре че щях да се ошашкам от всякъде.
После ще се върна да гледам снимки че нищо не съм чела и видяла.

# 153
Вики, хубаво е да чуем, че всичко е наред при теб Hug

Червеновинце, радвам се да те видя в нашата тема и още повече, че скоро може да си една от нас Hug (дано не бъркам стария ти ник и че ти ми помогна преди време за продукт от Икеа Wink)

Невада е голям щат, във Вегас няма сняг, но на север  със сигурност има- Lake Tahoe район. За съжаление лично не съм ходела там (дано някой от мамите в Невада се включи), но ето сайт, който може да ти помогне:
http://travelnevada.com/content.aspx?ID=213
 Аз съм в Аризона, но на север  в планините до Grand Canyon и Flagstaff имат ски писти,  но не съм ходила и не знам колко сняг се натрупва. Юта също има доста сняг в района на  Salt Lake City & Park City
За кондото - в момента маркет на къщи е даун, но не знам за тайм шеър. Може би докато го продадете да рекламираш и да го даваш твоето време под наем или нещо такова. Сигурна съм, че ще намериш хора, винаги има желаещи за Вегас.
Май не помогнах много, но ще се радвам, ако се преместите тук Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 18:50 от benson10

# 154
Вали сняг за ски на Тахо, да. Даже ние като се женихме април месец, още имаше  Laughing. Но Тахо е към 7 часа с кола от Вегас.

# 155
Вики, хубаво е да чуем, че всичко е наред при теб Hug

Червеновинце, радвам се да те видя в нашата тема и още повече, че скоро може да си една от нас Hug (дано не бъркам стария ти ник и че ти ми помогна преди време за продукт от Икеа Wink)

Невада е голям щат, във Вегас няма сняг, но на север  със сигурност има- Lake Tahoe район. За съжаление лично не съм ходела там (дано някой от мамите в Невада се включи), но ето сайт, който може да ти помогне:
http://travelnevada.com/content.aspx?ID=213
 Аз съм в Аризона, но на север  в планините до Grand Canyon и Flagstaff имат ски писти,  но не съм ходила и не знам колко сняг се натрупва. Юта също има доста сняг в района на  Salt Lake City & Park City
За кондото - в момента маркет на къщи е даун, но не знам за тайм шеър. Може би докато го продадете да рекламираш и да го даваш твоето време под наем или нещо такова. Сигурна съм, че ще намериш хора, винаги има желаещи за Вегас.
Май не помогнах много, но ще се радвам, ако се преместите тук Hug

benson10 ....здравей  Hug Да, верно че се засичахме в Икейската тема  Grinning Радвам се, че съм помогнала с каквото мога Hug

И ти сега с твоята информацията която ми казваш ми помагаш ....а и  е доста интересна  Grinning Очаквам и включване на мами от щата Невада...  Blush

А за Юта... Salt Lake City & Park City  чудесно е , че има снежец ама са си далечко от Вегас. Горе-долу 8 часа каране с кола. newsm78  И лейк Тахо е далечко... Rolling Eyes  

Само това ли са най- близките райони за каране на ски?  newsm78

Благодаря ти много  за линка...  bouquet  ще го покажа на моя  Peace

Желая ти на теб и семейството ти  приятна неделя!    bouquet

П.С.Иначе много ми харесва атмосферата ви тука в темата. Много сте задружни  Hug

# 156
Зора, какво казаха лекарите?

# 157
Не мога да насмогна да изчета всичко. Работа, деца и пак работа. Все още се опитвам да приведа къщата в ред след гостуването на "помагачката" баба. Както и да вкарам в пътя децата. Като начало си взех една седмица отпуска (миналата година загубих 5 дни ваканция). Направих резервация за 3 дни в един ски-курорт (за след две седмици). Близко е до нас (обикновенно там караме ски в почивните ни дни), но ми трябва малко откъсване от домашната обстановка. След като пооправя из къщи, останалите почивни дни ще  се откарам на ски (сама). Голямата щерка е във ваканция и ще поеме трансферите на бандата и гледането на малкият разрушител, докато таткото е на работа. 

# 158
Момичета, опитах се да ви изчета и се ошашках направо.. Crazy
Сега как да ви отговоря поименно..

Розе, ще се местиш, а? Не мога да помогна с района никак, но желая късмет и ..не продавайте имоти точно сега.
Аз съм на легло от два дни, нещо се сецнах или ми се възпали нервно коренче, не знам, ама как боли.. Утре съм на лекар.
Да ви питам нещо - мъжът ми ще изпраща колет под 2кг.  до България идната седмица. Колко е застраховката, каква е вероятността да не дойде и за колко време долу-горе ще пристигне? Мерси много. Hug

# 159
Под $2 е доп. застраховка.Лепват стикерче отгоре, че е застрахована и няма да пипат, споко  Simple Smile И без доп. застраховка, пратката пак е застрахована от USPS. Моите пристигат за 2 седмици.

# 160
  • Boston, MA
В последния колет до майка ми бях сложила 2 парфюма, единият липсваше на пристигане. Обаче нали съм казала, че нищо течно няма, не мога да се оплача. Карай.  Simple Smile

# 161
Влизам да се похваля, че на Александра нищо й няма. Имала била прекрасни уши...

# 162
  • Boston, MA
Браво, ура!

Значи скоро може да има и прекрасни зъби!  Laughing

# 163
Мерси много за информацията, чувала съм от една позната, на която все и крадяха писмата, че започнала да пише по тях ''който го открадне  - да му изсъхнат ръцете'' с маркер и взели да пристигат редовно.. Joy Joy

# 164
Абе, чичкото каза да не ги чакаме скоро, ама знам ли... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт