49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!

• 15 214
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • USA
Леле, Биз, тези съвсем са се самозабравили  Twisted Evil! Най-лошото е, че няма на кой да се оплачеш и да вземе по-сериозни мерки.

Мен като ме сгазиха на пешеходна пътека и зелен светофар, трябваше да давам показания в Пирогов, на някакъв хм, следовател. И той ме агитираше нищо да не правя, защото така или иначе няма да има последствия за шофьора. И аз така  #Crazy - викам му ти си тук да ме защитаваш мен, а не него. Много ни е криворазбрано правосъдието....

# 196
Биз,  Shocked ЕЙ ТАКИВА очи съм отворила!!! Верно, че безочие навсякъде тука, но това е нечувано. Страшно съм възмутена и нямам думи.  #Cussing out

Това за синдрома на съветващата майка го знам и някои страдат повече от други, старая се да споделям опит, когато мога, а когато е ясно, че не мога да си казвам  Grinning

Джена, не се прави на ощипана.Казахме, писахме, потретихме, ама ти "Не, та не.Нямало начин едно бебе да спре вихъра на живота ти.Вашите те били водили на снек-бар, и ти си щяла да се справяш"...нещо такова дуднеше.

Е, Тина, аз на снек бар не го заведох, но в джамията Света София- да. Тъй че се придържам към мнението си отпреди  Grinning
Но не съм обещавала да не мърморя  Wink
Ти що ме ядеш, аааамахаааа  Naughty
ПС - Няма повече да ти говоря, че кой знае кога ще ме цитираш пак  Crazy

МисЗ, моята теза беше, че детето трябва да се "тъпче" преди да заспи, за да не огладнее цяла нощ. Така и правех. Мислех си, че от това спи (той е така от 40тия ден някъде), но като гледам и други майки предприемат тази стратегия, пък не се получава. Така, че си мисля, че е до дете в крайна сметка.
Пък това дето го описваш със спането в леглото е все едно Ноли допреди 10 дни! Едно към едно.

Клеърет, аз бих пътувала със самолет и оттам с кола под наем да разгледам района. Освен ако не си от онези хора, които си падат по роуд трипс и много време в кола.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 22:26 от Jenna

# 197
Бистре, нямам думи. Това само подкрепя теорията ми от миналата година, че 80% от таксиметровите шофьори в София са с психични отклонения.

# 198
Бистре, ужас!  Shocked

Кажи им да си викат 9732121, ние така правехме от болницата. Пускат ти смс с номера на шофьора и след колко време ще дойде. Дано майка ти не е много уплашена.

# 199
нали гадничко?... ужасно беше уплашена, просто е била в шок и не се е сетила нито на полиция да звъни, нито номер да записва. като се има предвид, че е една любезна, мила, тихо-говореща женица на 66 години, и този е бил млад мъж, крещял и как щял той да си храни децата... абе, да се блъсне някъде дано и да му приседнат 20-те лева... Зора, сигурно си права за това че са маниаци, ама това шофиране по цял ден ще направи маниак и от най-миличкия човечец. Ако още един път се появи някой, да ми казва колко са ужасни австрийци/германци/американци/англичани/канадци и как се търпяло в бг ще се гръмна вече!
Брат ми има теория, че всички шофьори на фолксваген голф са луди и карат най-опасно, проверете като карате тук и ще видите, че е вярно  Laughing

# 200
нали гадничко?... ужасно беше уплашена, просто е била в шок и не се е сетила нито на полиция да звъни, нито номер да записва. като се има предвид, че е една любезна, мила, тихо-говореща женица на 66 години, и този е бил млад мъж, крещял и как щял той да си храни децата... абе, да се блъсне някъде дано и да му приседнат 20-те лева... Зора, сигурно си права за това че са маниаци, ама това шофиране по цял ден ще направи маниак и от най-миличкия човечец. Ако още един път се появи някой, да ми казва колко са ужасни австрийци/германци/американци/англичани/канадци и как се търпяло в бг ще се гръмна вече!
Брат ми има теория, че всички шофьори на фолксваген голф са луди и карат най-опасно, проверете като карате тук и ще видите, че е вярно  Laughing

Ох. Много гадна случка, аз бих откачила. Кажи им да оглеждат хубаво такситата и шофьорите, има МНОГО съмнителни в София и една-две читави фирми.

# 201
 Shocked Biz, тази история просто ме разби! Дано да се успокои майка ти. Този идиот майка няма ли??? И деца ли гледа???

И аз съм от съветващите майки,  Hug, признавам без бой. Какво да правя като ми е това основната компетенция в момента  Mr. Green

Днес писахме "thank you notes" - рисува детето, писа, лепенки слага  Laughing Друго си е като е по-голям човек вече. А, и влиза в периода "защо" - от няма седмица започна, и аз вече се усещам, че имам лимит от осем защота. Дано с тренировките задобрея, че не е достатъчно, се оказва.

Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис). Гледах как се измъкваха хората с кашончетата; ограбили кафенето даже преди да си тръгнат. Дано с това да си остане, че може да си стоя в майчинство по-дълго време Crazy

# 202
Биз, малеее какви шестици карат такситата, ужасТ ooooh!
Малко се понаплаших, мда, нека някой ми разправя колко е добре да се живее в Б-я , да, ама друг път Crossing Arms

Клеърет, ние преди време се местихме от западния бряг до източния и мислехме, че е страхотно да караме и да разглеждаме...след първия ден съжалявах...искам да кажа, че често няма какво да се гледа по пътя, а ако се отклонявате и спирате ще ви отнеме доста повече време...само споделям, де Peace

Хиър, аз като се пренасях в САЩ, 12 стъклени чинии донесох. Направо в куфара ги бях сложила между дрехите ми, всяка една увита в хартия, нито една не се счупи... за ръчния съм виждала хора с малки кашончета, а последния път една жена в бабълрап си носеше някаква картина.

# 203
Бистре, кажи на брат ти, че ми е откраднал теорията. И го питай дали като мен вярва, че всички, дето карат Фолксваген Голф са бившите шофьори на Москвич! Grinning
Оф, смях през сълзи, братче....

# 204

Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис). Гледах как се измъкваха хората с кашончетата; ограбили кафенето даже преди да си тръгнат. Дано с това да си остане, че може да си стоя в майчинство по-дълго време Crazy

Гледаме, да. Мъжът ми падна от стола снощи.  Sad Сериозно ли обрали кафенето?!

Бенсън, мерси, мила! Аз ще звънна да питам за всеки случай, че австрийците са толкова anal.

# 205
Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис).

Точно това ми занимава мислите последните няколко часа. Тръгнах оттам де, и после се размислих за купуване на къщи, mortgages, дълга бе нишката на мислите ми  Rolling Eyes , но ми стана едно тягаво...
като цяло рецесията (или almost такава ако трябва да сме политически коректни) в САЩ изглежда доста сериозна отстрани погледнато.  Thinking

# 206
Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис).

Точно това ми занимава мислите последните няколко часа. Тръгнах оттам де, и после се размислих за купуване на къщи, mortgages, дълга бе нишката на мислите ми  Rolling Eyes , но ми стана едно тягаво...
като цяло рецесията (или almost такава ако трябва да сме политически коректни) в САЩ изглежда доста сериозна отстрани погледнато.  Thinking

Ние ще се местим, гледаме наемите как вървят - скочили са, не се учудвам...

# 207
Биз, имам аналогичен случай на входа на Александровска болница, да не е бил същия гад?! Дърпа ме, баба се уплаши милата, оня ми скубе косата и ми бърка в чантата, беше ужасно.. Както и да е. Confused

Изчистих си ЛС, извинявам се.

Мерси за мненията ви относно колетите. Мъжът ми заяви, че щял да декларира реална стойност на колета ( поради свои си, безумни за мен доводи), която със сигурност е над $100.. Да се готвя за разправии с митницата отсега освен. newsm78

И нещо за здравеопазването.. не, не е никак лошо в САЩ, убеждавам се. Само в Булгаристан може да ми се случи чудо като днешното.. Направиха ми две рентгенографии на грешен орган?! и забравиха да ми дадат разчитане!!
 Резултатът е изгубен ден, силна болка, 50лв по-малко в джоба, облъчване, нерви и липса на диагноза. Confused
Точно днес много ми се връща, честно.

Хиър, радвам се да те видя Simple Smile

# 208
пак ще спамя днес, ама айде този път "само" с три поста преди да замлъкна  Peace
отказването от форумстването е бавен и мъчителен процес, имайте търпение към мене

Evanescent, при все че е безумно тъпо това, което ти се е случило, ще ти кажа, че на мене пък цяла лаборатория в една от 50тте най добри болници в Америка (or so they say) се чудеха какъв тест да ми направят за вероятно заболяване и чаках 2 часа докато четоха в компютъра една дузина хора какъв титър да ми сложат.
След като ме изкараха болна и с риск за спонтанен (и ме притесниха неимоверно) се оказа, че всъщност теста не е правилния... Ах, да... и въпросният резултат ми се съобщи по телефона 2 (ДВЕ) седмици след като беше излязъл... забравили хората  ooooh!

тъй че и в Америка не са розови нещата. А за тези пари трябваше да са златни.

Лека ви нощ!

# 209
Лелее, Биз, това с майка ти ми разби илюзиите, че в София е най-лесно и безопасно с такси, ако не познаваш града.. Надявам се шокът да е бил краткотраен и да не й се отрази. Като знам моята майка как се стресира от всичко, нещо подобно би я довършило..

Клеърет, аз също смятам, че времето ви е абсолютно недостатъчно. По американските магистрали няма много за гледане.. Най-дългото ми пътуване с кола е 12 часа - не бих повторила, мисля.. Толкова се изморяваш, че после като стигнеш, нямаш сили за нищо. Ако все пак решите да минете през Пенсакола, пиши ми на лични, аз живея там. И също подкрепям да пропуснете Алабама, без значение кой град.

Хиър, на мен ми донесоха керамично гърне за готвене в ръчен багаж преди седмица, нямали са проблеми.

Бенсън, сещам се, че скоро беше пускала снимки на някакъв дом за сираци ли беше в Африка (които не разгледах, предвид нетипичното ми ревливо състояние в момента). Имаш ли възможност да ми изпратиш адреса? Искам да им пратя дрешки и играчки, които ми подариха, но са за над 2 год. възраст, а аз очевидно имам много време до тогава и не искам да ги подмятам в гаража толкова време или да ги давам в трифт стор при положение, че децата тук са презадоволени. Знам, че мога да намеря и някой дом в България, но всички казахте, че снимките са покъртителни, та затова...

Общи условия

Активация на акаунт