МАЙчета 2005 (107)

• 14 538
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Деспина, направо ме уби със случка Shocked Вместо да се извинят, че са я изхвърлили те обвиняват в конспирация за умирисване на автобуса!Егати, селяндурската фирма!И това, че си държала Ивчо в себе си в празен автобус... ooooh!  Въх, че се изнервих!

# 136
Деспинка, не се ядосвай. Човекът е страшен простак. Нали и ние пътувахме с автобус с Теа до Варна - шофьорът на Биомет се развика, защото Теа се смееше. Нямало да слуша деца, все едно за куче ми говореше. Целият автобус се смая каква реакция може да предизвика закачлив детски смях. Пълни простаци.

Сиска, на мен подобна случка им се случи на пазара в Банкя, още есента. Тръгнах да купувам от едни скъпи домати, защото ми се видяха хубави. Дебелата продавчака седи разплута и грам ентусиазъм да ми премери. Съответно тръгвам аз да си слагам в торбичка, Теа е с мен, държа я за ръка. И както си слагам домати в торбичка, изведнъж въпросната скача и започва да ми крещи с пълно гърло - "хайде да не опипваме доматите, а! Така по с гледане да ги избираме. Писна ми от такива като вас, един сега тук ги опипа всичките, те омекват, какво си мислиш ти, ма!" И става, и крещи, и на бой ще ми налети чак, а то това женище ако ми цапне една, нищо че не съм от най-крехките, директно загивам. Останах втрещена. Това ама наистина от нищото. Казах й да ходи да се прегледа и да си пие редовно хапчетата, от което тая тотално издивя и започна да псува като каруцарка. Хванах си детето и отидох на друга сергия. Вечерта едвам спрях мъжа ми да ходи да я подреди както трябва.

# 137
Аз пък да ви разправям за снощи:
Към 20.30ч. Станислава ми зави, че иска да ходи на лекар, защото я болят корема и кръста. Аз се попритесних, защото напоследък много се стиска, обаче тя не е и много за вярване. След 10 минутки я поглеждам лежи на дивана и пак се оплаква от болки. Попитах я дали може да върви, каза- не. Искала да лежи и се държи за кръста. Грабнахме я, и в една часта болница до нас.
Дежурният я прегледа, пита я разни работи обаче тя забила поглед в земята и не говори. Затова когато доктора попиташе нещо, аз питах нея и тя отговаряше на мен Rolling Eyes. Не реагира нито на натиск по коремчето, нито на почукване в областта на бъбреците. Единствено установихме, че и е зачервено гърлото. В един момент стана и каза: "Вече съм добре, оздравях!" Shocked Платихме като попове и се прибрахме спокойни.
А сега де! Все пак сутринта дадох урина- резултатите са ОК, но не  е на градина, защото пак и текнаха сополите Tired
Такива ми ти работи.
Притеснявам се, че Камиж не пише Confused

# 138
  • София
Вечерта едвам спрях мъжа ми да ходи да я подреди както трябва.

Това много ми хареса  Flutter

А иначе за простаците- ми те са навсякъде около нас. Аз по принцип изглеждам лоша и зла, та не ми се е случвало да ме нагрубяват, щото ги плаша  Mr. Green

Снощи, понеже нали съм с руси кичури, купих всичко за салатата без лука. И се връщам после да докупя, ама се заформила опашка от няколко човека. Първият естествено решаваше какво да си купи в момента, което ме изнерви. И попитах колко струва връзка зелен лук, дадох точно стотинките и се обърнах да си тръгна. Някакъв започна с "Еее..." и аз само спрях погледнах го през очилата и попитах  "Какво Е?". Отговор нямаше, дори не ме погледна повече, нито физиономия направи. Щях с парцалите да го изям, ама той явно видя, каква съм лошотия.
И стигам до извода, че хората си търсят отдушници на нервите и комплексите натрупани в личният им живот.
Какво му дреме, че си взех връзката с лук и оставих стотинките на жената? Нито тя спря да работи, нито ми е връщала ресто...с нищо не промених обстановката. Ама, не, да се заяде, ако мине.  Crazy

Деспинка, наистина много ти се събра, душата  Hug Дано по-бързо минават тези периоди.

Катка, актриса ли си имате, м?

И аз я мисля камий. Какво ли става с този синузит, как ли е малката? За пръв път толкова време не се е разписала за деня.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 14:20 от Diana_T

# 139
  • Варна
Катка, и аз си имам един такъв театрал в къщи. Преди малко ходи напред назад и се държи за корема. Поохква полека и ми обяснява как го боляло коремчето и да съм му дадяла едно бонбонче, че да му мине. Аз питам и като дам ще оздравееш ли и той, да. Така че ние тия коремни проблеми ги лекуваме с бонбони.
Наистина Ками не е писала отдавна.
И какво ли става с Ники, Камий беше много разтревожена.
Мартеа, с риск да обидя някого, ама не ми е за първи път да попадам на шофьор на автобус, дето е бил на път, когато са раздавали акъл. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 14:45 от Despina

# 140
  • София
Деспина, аз за камий питах  Hug Изпуснала съм една буквичка  Blush

А това последното много ме изкефи  Joy

И Любака си пада артист покрай бебока. Започна да ми вика "охх...ного бои кемчето", вдигне блузката и ме кара да го целувам да му мине  Joy
Ама аз защото все оправдавам бебето, че плаче защото го боли коремчето и той да не остане по-назад  Crazy

Сега свалям снимки и скоро ще има включване в албумите  Party

# 141
Звънях й на Ками, но не вдига. Писах СМС, ако ми върне, ще пиша.
Дано всичко е ок!

# 142
  • София

Снощи, понеже нали съм с руси кичури, купих всичко за салатата без лука. И се връщам после да докупя, ама се заформила опашка от няколко човека. Първият естествено решаваше какво да си купи в момента, което ме изнерви. И попитах колко струва връзка зелен лук, дадох точно стотинките и се обърнах да си тръгна. Някакъв започна с "Еее..." и аз само спрях погледнах го през очилата и попитах  "Какво Е?". Отговор нямаше, дори не ме погледна повече, нито физиономия направи. Щях с парцалите да го изям, ама той явно видя, каква съм лошотия.
И стигам до извода, че хората си търсят отдушници на нервите и комплексите натрупани в личният им живот.
Какво му дреме, че си взех връзката с лук и оставих стотинките на жената? Нито тя спря да работи, нито ми е връщала ресто...с нищо не промених обстановката. Ама, не, да се заяде, ако мине.  Crazy

хаха, и аз съм същата кучка...кога ли ша си изядем боя....
в тази връзка миналата седмица като си подавах дан.декл., се наложи докато съм на опашката да я напусна за 2 мин. за да направя фотокопия, питах хората зад мен и те бяха ОК с това, връщам се, обаче те вече вътре, аз естествено заставам най-отпред на опашката, и разбира се една леля подвика отзад "госпожоооо, има опашка, кво е тва" - аз "Бях тук и слязох до долу да направя фотокопия....ся ша се бием ли?"....ама бях яко напушена, тоя дан.декларация бая време ми загуби. Та, нямах проблеми де...Обикновено обаче съм майсторка да поставям всякакви криви п***и на място, много добре...а майка ми веднъж беше хвърлила една тарелка с толумбички по една касиерка, още по соц времената беше  Laughing

# 143
  • Варна
Ами аз бях много кротка и възпитана (да видиш и да не повярваш) докато не навърших 30 години. След това ми писна да съм възпитана и да оставям да минават отгоре ми като бързия влак.
Явно напоследък стреса си казва думата, защото в пощенския клон където обикновено ходя има една дама дето я тресе критическата и все и е крив света. Та така в понеделник аз се зареждам пред нея с един много голям колет, един среден и два по-малки. Отделно влача всичкия багаж за Русе, защото от там отивам да взема Иво от яслата и ще пътувам. Та тая реши нещо да ми прави изречения колко неща съм била занисла, средната пратка била за колет, при условие че няма 2 кг и др подобни. На което аз така страшно и се озъбих, като вече не помня какво точно казах Embarassed, че оная ми ти харпия чак се стресна и се разбърза да ме обслужи. Тъй де колко пъти съм и преглъщала киселото настроене, един път и на нея някой да посмее да и отвърне.

# 144
Камиж са в болница.
Ето какво пише:
"В болница сме. Ники вече е по-добре, на антибиотик е - аугментин. Очето й беше много подуто, ходи на физиотерапия, доста поспадна. Оказа се, че има ечемик, съмняваха се за целулит (това пише, не зная как така на окото). Целувки на всички! Утре се надявам ад ни изпишат".

Стискам палци!

# 145
  • София
Аууу...чак в болница са стигнали...миличките те. Дано утре ги изпишат и се включи при нас.  Praynig

# 146
Дано наистина скоро ги изпишат. Най-вероятно синузит е имала предвид Wink Laughing

# 147
  • Варна
Дано Ники вече да е по-добре и наистина утре да ги изпишат.  Hug
Ей ама колко бързо става белята с тия дечурлига. Уж толкова им треперим, пък Sick

# 148
  • София

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, МОМИЧЕТА!

# 149
Мерси, мерси, честита и на вас  bouquet
Макар, че ми е малко странна тая пролет- студено е снощи даже и при нас валя сняг Confused
Хайде докато Камижчето отсъства ще се пробвам да забъркам кафето днес  food010

Детето ми ще пропусне поредно тържество в яслата. Днес ще я водя на лекар, че сутрин се събужда задръстена и буха като стара перачка Confused

Хубав пролетен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт