МАЙчета 2005 (107)

• 14 512
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Дианче, хич не съм се и замисляла за махане на гърнето, поне засега. Иначе нощем ползваме бурканче от лютеница, за да не го вадя Наско от кошарата, да го разсънвам. Много ни е удобно.

..... Аз и без това съм със смесени чувства - хем искам, защото тя казва, че иска, хем ми се ще да си направи сама избора като голяма.
И аз мисля, че е по-добре като порасне, да го направи сама. Тъкмо вчера си говорехме с една баба, чиято внучка ще водят днес да й дупчат ушите. Та й разправях как все ме беше страх като малка някой да не ме дръпне за обичките, да ми скъса ушичките...все неща, разправяни от майка ми. Но с право, де, че те децата не си знаят силата.

# 241
Добро утро!

Аз обещах да се включвам и пак не си спазих обещанието. Марти малко се разсополиви, но няма нещо сериозно педката каза, че е от промяната на климата. За наш късмет имаме и баба на път за почивка, но се спря при нас и сега се гледат с малкия.

Мартеа, ха честито car003! Направо ви завиждам за куража да карате коли, аз един отявлен шофьор на китап от 17 г., а ме е страх да се кача на кола, въпреки че ме натискат от работа и автомобил да ми дадат, но пусто не ми е по сърце. Голяма коза съм, а по принцип съм луда глава.

Някой ходил ли е на почивка в Турция с детенце? Ние сме замислили нещо такова за май, но не съм 100% сигурна все още.

Някой знае ли нещо за Сиска или за Иви?

# 242
Диана, защо не го заведеш да си избере седалка за тоалетната. Марти така си избра и много му се ходи до тоалетна точно като се върне от ясла и мама има пиш. Тогава си мечтая да е на гърнето, а не на тоалетната чиния, направо някога ми се реве.

# 243
Мартеа, мерси, може да се възползвам. Нищо че има промени. Искам да прочета първо, после да запиша курс... Ще се разберем на ЛС за събота евентуално.

Дианка, Момчил пика прав в тоалетната, щото е "голям като тати". За акането ползваме гърнето все още. Така че опитай да го научиш първо така.

# 244
  • София

Някой знае ли нещо за Сиска или за Иви?

Нямат време да пишат, Сиска работи, Иви с двете госпожици едва ли смогва да ни изчете.

Мартеа, честито червено бубу. Много ще ти отива! Безаварийно шофиране ти пожелавам.
Kremenchen, хич не се чуди, ами си взимай фирмената колица. Аз в момента изчаквам, надявам се още не много, да си надвием на мастрафа и и аз да взема фирмена кола. Стискайте ми палци  Grinning

За продупчването на ушичките - не бих го направила, като порастне да си решава къде и колко дупки иска да си прави  Laughing

Среща мисля да организираме скоро, само още малко да се поразхубави времето.

# 245

Мартеа, честито червено бубу. Много ще ти отива! Безаварийно шофиране ти пожелавам.

благодаря за честитките, да ви се връща здрава кола!
Само да уточня, че е синя Wink
Току-що мъжът ми ме сюрпризира, че ремонтът ще е почти колкото цената на колата, а частта, която търсим, я няма. Здраве да е, решила съм да не се нервирам. Сами си го решихме така. При мен нищо никога не става лесно...

# 246
Мартеа, честита кола   bouquet
Да я оправите скоро и да нямате проблеми оттам нататък с нея Simple Smile. Нисан Микра е страхотно красива кола Simple Smile)).

Дианка, ако се сетиш какви са тия капки против повръщане, ще те спомена в завещанието си Wink

Редактирам, за да кажа, че д-р Гуш ми изписа вече лекарства.  Laughing В момента чакам едното да подейства и после ще докладвам дали съм оживяла. Wink

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 12:37 от Fairy

# 247
  • София

благодаря за честитките, да ви се връща здрава кола!
Само да уточня, че е синя Wink
Току-що мъжът ми ме сюрпризира, че ремонтът ще е почти колкото цената на колата, а частта, която търсим, я няма. Здраве да е, решила съм да не се нервирам. Сами си го решихме така. При мен нищо никога не става лесно...

Леле, извинявам се, кво съм чела и аз  Embarassed
Нищо де, синя също ще ти стои супер  Grinning

# 248
  • София
Мартеа, здраве да е  Hug Колата е супер, харесваш си я и ще я караш  Hug

Дианка, Момчил пика прав в тоалетната, щото е "голям като тати". За акането ползваме гърнето все още. Така че опитай да го научиш първо така.
на мен акането (което е много мека дума за случая) ми е проблем  Tired

А пък той си има седалки, кефи им се, иска да седне и като седне започва да плаче, че иска долу в гърнето Rolling Eyes

Феъри
, Вомистухил се казват капките  Hug

Биренка, сори кака, нЕма да те има в завещанието  Mr. Green  Hug

А д-р Гушлева, защо не пише в темата, а контактува само на лични?!?  Crossing Arms Току-виж още някоя мама има същите симптоми  Grinning Wink

За срещата предлагам да отмине март месец, защото все пак е женски Simple Smile

# 249
  • София

А д-р Гушлева, защо не пише в темата, а контактува само на лични?!?  Crossing Arms Току-виж още някоя мама има същите симптоми  Grinning Wink

А дано де....

То горкото трудно булче преди около час се довлачи от съседната стая да пита за лековете....Купихме ги, сега чакаме да подействат  Praynig

Дианка, работим през една стая с Приказната фея...съобщенията не са ЛС, направо са си наживо  Laughing

# 250
  • София
Дианка, работим през една стая с Приказната фея...съобщенията не са ЛС, направо са си наживо  Laughing

Joy Не знаех  Joy

# 251
Пък ние сме болни. Rolling Eyes. От миналата седмица се заканва да се тръшне, и докато намеря вит.С на ампули го изпуснах. Тъпия цех не работел май до април, по тоя повод е рядкост ампулата.... а стрито хапче в фанта мина един два пъти....

Мартеа честито бу! Да си возиш със здраве. Ако може - сподели цифрата. Аз все повече се каня също да купя нещо да бръмча... ще ми се автоматик, мъжо се дърпа от автоматик... но май ще почна да събирам усилено инфо за цени. Тъпото е че хем да е малко, хем с 4 врати, хем да можем да се съберем тирмата с багаж в него.

Гушлева да не прихванеш и ти "трудност" при тая близост на булчето.... тамън ще си се оплаквате една на друга.  Hug

Феъри стискай зъби... или устни в твоя случай. Ще го избуташ още месец, два.

Кременчен колежка ходи в Турция с 1г. лапе - каза че са изкарали чудно. То като е в затворен комплекс, в който имаш всичкото от до не се налагат дълги преходи, осигурени забавления - мисля че ще се справите.

Диана дано скоро се научите на тоалетната. Ние така и не ползвахме гърнето... да не кажа че на пръстите на едната ръка се броят пълненията му. От самото начало си седна на тоалетната, сега вече не иска и седалката и се клати като щтърк като заседне за голямата работа.

Личи си че съм домашна... разписах се.
Сега отивам да пробвам спи ли моето дете следобеден сън.

# 252
  • Mediterraneo
Ех, Матреа, айде да ти е честита колата  Heart Eyes То голям зор твоето  Crazy Мнооооого сладки тези Микри  Peace Синя е, разбрах( ти си от моята партия, и моята е синя), а с колко врати е? Че аз вече се оглеждам да продавам моето Пунто за същия модел, но с 4 врати. Голям ми е ужас с тези две врати качването на детето- половин час се дупя из колата, докато я сложа и закопчея за стола  #Crazy

# 253
Цифрата - 3 самата кола, 100 - пътната помощ, около 500-550 - регистрации, ГО, преглед, задължително оборудване. Надявах се на ремонт до 2, но за момента отвсякъде обявяват 6 и се пУаша. Дано излезе нещо по-евтино, че ще трябав да я продавам иначе. Друг вариант - ръчна, но не искам...
Нова, неремонтирана с автоматик, който не се знае до кога ще издържи - хубавичките са за по 5,5 - 6.

Диманка, с 3 врати е и мойта, и аз исках с 4. Абе май се наиграхме, ама нейсе. Опитвам се да стискам зъби засега, въпреки вродената ми нетърпеливост.
Впрочем, някак си не е неудобна мойта в тоя смисъл - широчко е и дупенето няма да е непоносимоSimple Smile Един от продавачите почти ме убеди в плюсовете - детето не бърника по врати и прозорци.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 14:00 от мартеа

# 254
Мартеа прав е мъж ти че така поне ще е отремонтиран. Иначе пък знаеш ли в какво състояние ще е като я купиш и ако се счупи набързо после ще те е два пъти по-яд.

Ей това дете е голяма фога. Иска да му дам цялата поредица 12 книжки енциклопедии, добре ама те тежат и янкак трудно ще се сместят в леглото всичките +него самия, обаче не, лежи и крещи - мамо ела тука, мамичко ела моля те..... е дадох ги....

Общи условия

Активация на акаунт