И тук по ясли и градини масово се оплакват от скарлатина, така е някои майки като не си стоят у дома 'под карантина' с детето, а ходят по паркове, градинки, магазини и т.н. - няма как да се спре разпространението му!
И тук по ясли и градини масово се оплакват от скарлатина, така е някои майки като не си стоят у дома 'под карантина' с детето, а ходят по паркове, градинки, магазини и т.н. - няма как да се спре разпространението му! 

Но до края на седмицата ще си се гледкаме, няма как. Вчера сутринта излязохме към 8 и нещо навън и се прибрахме чак към 10:45.Времето беше чудно, но после естествено се развали.Но успяхме да си поиграем преди бурята 

Урбазон ли й биха? Дано повече не ви се случват такива ужасии, представям си как си се уплашила. Не е сигурно, че се отразват на бебо негативните емоции, по принцип е така, но не се натоварвай с такива мисли. Със Стефан имах ужасно нервна бременност, ревях и крещях като истеричка, а той беше кротък. С Максим изкарах много спокойна и приятна бременност, само с положителни емоции, а той - ей го на, на 9 м. е вече и продължава да се дере.
А Боянка как е сега?
И същият въпрос към Вили - Али как е? 
, нямам търпение да порастнат още малко и да правим повече неща заедно. Бременните мами ще имат удоволствието да минат по този път съвсем скоро. 

А това , че е емоциите през бременността се отразяват на бебето , май не е чак толкова вярно , с Калоян имах много лека и спокойна бременност ,а беше на светлинни години от кротките и спокойни бебета! 
Дано никога и на никого не се случва !
Дано при вас екипите за спешна помощ са на ниво , защото при нас са направо за
(поне тези на които аз съм попадала) и не бих им се доверила
!

!

)!

за Боянка и дано не се повтаря 

...
Накрая я прелъжа нещо,обяснявам че днес няма да мием косата,а тя през цялото време хленчи,защо ли
А като и мия главата немога да ви опиша какво се случва
Сигурно ВИВКА у Русе-то ни чува

Дано никога повече на никого да не се случва 

Просто изглежа тя не знае как да се оправи с възпитанието на малки деца, затова и дъщеря й и внучка й са й се качили на главата. С две думи и на мен доста често ми идва напоследък да й кажа да си събира нещата, та просто нещата съвпаднаха. Въпроса е, че не исках да се лишавам от нея, защото идва в понеделник и си тръгва в петък, спи при нас, храни се при нас и т.н., така че с мъжа ми можем всяка вечер през седмицата да излизаме и си гледаме нашите ангажименти. Също през деня мога да изляза да си свърша нещо, извеждаме заедно децата, нощем спи при тях, става ,завива ги и т.н. и не се налага да ставам в 5-7 часа, а мога да поспя до по-късно. Не знам как ще намерим втори такъв човек, склонни сми дори да вземем човек за през деня и отделно втори за през нощта. Ако спяха без да се буда през нощта друго щеше да е , но като спя при тях 3-4 дни и през деня съм гроги и не ставам за нищо.
/. Това добре, но доктора каза, че от бързото порастване и двамата започват да оформят плоскостъпие и трябва да посетим отново ортопеда да им даде специални стелки и да вземем мерски отсега, за да не стане проблем впоследствие. Сега било времето да се действа. Та и тази грижа сега ми е на главата
Лека нощ