Благодаря за бонбоните! Много ми стана жал за Ками, че децата били лоши...
Защо не попиташ персонала как децата се отнасят с него? Аз също имах големи притеснения за Стефан, че големите деца може да го тормозят, но те направо си го обичат.
Даже май Стефан е лош на моменти... Людмиланче, все още не се знае дали ще се наложи горене. В момента лекувам течение, след това ще замина за малко и като се върна, ще пробвам да я махна с хомеопатия. Ако не стане, ще видим. Даже и цитонамазка не ми взе лекарката, оставихме го за следващият преглед, първо да махнем инфекцията.

Петенце, защо е лудница при вас?
Вили, как е работата?

Моето местене в офиса се отлага за другата седмица. Първо, защото Стефан в момента е с Т, останали са само 10 деца в групата, има някакъв вирус явно. След малко сме при леля хомеопатичка да видим какви шамански илачи ще даде. Втората причина е, че офисът не е напълно готов. Т.е. готов е, но няма прокаран тел. и нет.
Трябва да вдигам Стефан. Момичета, само да ви питам нещо. Колко често пишкат децата ви? Стефан у дома е без памперс. Сяда сам на гърнето, без да му казвам, но там не върши нищо. Напикава се в гащите, обаче пиша веднъж на 3 часа сигурно.
Отчаяна съм. И на мен ми е интересно да споделите, за да знам през какви интервали да го слагам на гърне .

От тези белите , дето ги има в офисите (само че не магнитна ) Има ги в Office 1 Eто тази й купих (но не от Office 1, а от едно складче за канцеларски материяли - там беше с окола 2 лв по-евтина):
) Прежалила съм няколко панталончета и блузки по-тъмни на цвят... А и където е драскала на самата рамка на дъската там също не се изтрива , защото не е лакирано дървото , но който иска може да я лакира с лак за дърво ...Трие се със суха гъбичка или сухо парцалче някакво... и с мокрите бебешки кърпички отвреме-навреме .
Не съм очаквала такова отношение и то от колеги не от шефа ....

Успех с местенето в новия офис. И да - хубаво би било да се видим като дойдеш, но не знам как ще съм с времето... При нас е лудница, защото продаваме апартамента, търсим друг, сестра ми се жени на 12.04, а и още неща се случват дето ще ви пиша за тях като се изяснят съвсем.... 

"На струйка" да е.Правихме изследвания по повод едни ситни червени пъпчици, които Паолина има на дупето(по-рано бях писала).Изолира се бактерий Pr.mirabilis, масово урати, кристали на пик.к-на и Ca-еви aксалати.Има вероятност пробата да е замърсена.Дано се окаже така
и успех в службата