Отговори
# 210
  • София
Опаа.... Mr. Green
Шоши,не съм спряла да ти завиждам къде си била Mr. Green
Аз сега обърках един крем карамел Crazy
Днес дадох на Райън,спагети с зеленчуци и бо пуешко на Нестле Алете .... чудно е Mr. Green

# 211
Ади, кус-кус нее ли рано newsm78

# 212
  • София
Що да е....нали е въведен глутена!  Peace
Плазмон дори имат кус-кус от 4 ия мецес Grinning

Шоши,ние от една пилешка супа  с 2 сухара се запекохме здравта  Crazyоправихме се вече де но.....  Crazy

# 213
Кус куса ми се вижда тестеничка храна.МОят още мляко си яде сутрин.Дори попара не съм давала още.
Ади,ми щерка ти ще може ли да го преглъща?За  нас е още раничко,той Алекс още се дави от някои малки парчета.

# 214
мисълта ми беше за кус-куса дали ще може да го преглъща,моя малко да му е на буци и му се повдига.Глутена ми е ясен Peace

# 215
  • София
Ние ядем доста едри парченца мисля и Ивон също така,че нека опита Peace
Аз тези дни също ще дам за следобедно папкане bowuu

# 216
Всяка майка си преценява кога ,какво и по колко да дава Peace нямам намерение да споря с никой Peace

# 217
  • София
Разбира се!Аз ни най-малко Laughing Mr. Green

# 218
Днес и аз купих кус-кус !!!!
Не съм давала до сега и честно незнам дали да дам!Много е тестено какви полезни съставки има в него?
Ама ще дам за разнообразие!!!!! Peace Peace Peace Peace Peace

# 219
 Аз дадох да опита от кускуса на баткото, ама не като за наяждане, а смачкан между пръстите ми. Облиза си ушите беб (с масълце и сиренце)
Да го похваля Камен за последните 4-5 дни много дръпна: вече лази целеустремено напред, вдига се на крачка, маха-вдига ръчичка за "Здрасти", идва на "ела", а като клекна близо до него се засилва и ми се покатерва за гушкане  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Д и м я н и, това Райско дупе все под напрежение,  Hug 

# 220
  • София
Шоши Mr. Green Hug

# 221
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания.  Hug Hug Hug Много, много мило ми стана.  Hug  Hug Hug Сега нямам сили направо, но утре ще разказвам. Много весело мина. Имам и снимки, но сигурно ще ги кача след ден-два. Лека вечер на всички и много целувки от нас и порасналата кака.  newsm51

# 222
Хайде и ние в отбора на падащите бебета.
Изкара ми акъла.
Повдига се сама и хоп скочи от спалнята, докато отивах д аи взема биберона.
Рев, рев, по4ервеня.
А ние точно за гости се готвехме. Е отидохме разбира се.
Нищо и няма сега. Оглеждам и главата за червенина от скока, ама за сега няма.
То хубаво, 4е спалнята ни не е висока........ Praynig
Тя реве и аз рева и мъжо се чуди, кой да утешава.......аз май бях по-уплашена от Кал.
Ей то страшни каскадьори стават ве4е.
Лека  и спокойна ве4ер.
Ох този четвъртък защитавам дилома и ми е супер напрегнато и започвам да обръщам по-малко внимание на детето и инцидентите са на лице.

# 223
Малко късничко, но от сърце:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА  ТЕДИ! МНОГО ЗДРАВИЧКА, ПОСЛУШНА И ГРИЖОВНА КАКА ДА Е!

Честито и на всички месечинкиHeart Eyes

Сладкишче, да нацелуваш Кал-мал, радвам се че всичко е наред.

# 224
Момичета,по-напред в темата бях задала въпрос,но не видях някой да ми е отговорил,та за това пак ще питам,направо го копвам:
Цитат
Мацки,все се каня да питам,Дадох глутен и сега ми е интересно ако има реакция,каква трябва да е???Вчера дупето му пак се зачерви много и излязоха пъпчици,но възможно ли е това да е от глутена???
Хайде сега и да почерпя за здравето на моя син,който става на цели 7 месеца,бреййй че бързо лети времето!

Честито и на астралните ни близначета!!!
Честито осмо месече и на по-големите!

Общи условия

Активация на акаунт