Отговори
# 45
добър ден и от мен Simple Smile
моя малкия господин продължава да не иска да су4и Tired успях да изцедя само 20мл и си ги изпи Rolling Eyes

Шоши браво бе добре сте вие там в планината ски, а ние тук едно море и то само лятото може да му се насладим Close искам на планинаааааааааа Blush

Елисее ,много се радвам 4е съм ти помогнала Hug

Марианамама, изпълни ми деня като ти про4етох положителният ти пост  bouquet свекървииии Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и аз ще съм някой ден Blush

# 46
  • Пловдив
Curlicue-аз давах на малкия Виброцил и педи точно това ми обясни,че било трудно да се регистрират лекарства за деца под една година и на повечето,които са за кърмачета пише,за след годинката.
А колко струва слънцезащитния на Себамед?Мисля и сапунчето да взема,а вчера купих пяна за къпане.
На ортопед го водих два пъти и веднъж снимка му правиха(за което съжалявам)и мисля (живот и здраве)като проходи да го видят пак.
За ходенето-изобщо не прави опити да ходи.Като го вдигна и започва да скача,а в проходилка ме е страх да го слагам.Било вредно деца прекарали рахит,да се слагат в проходилка преди 10-тия месец.
Марианамама-много се радвам за вас.
Нашата къща кога ли ще е готова?Мъжа ми иска на есен да се местим,а аз още-не,защото всичко ми е много наблизо и удобно.
Франи-верно и ние ще сме свекърви някой ден.А аз каквато съм лошаааааааа Twisted Evil

# 47
А колко струва слънцезащитния на Себамед?Мисля и сапунчето да взема,а вчера купих пяна за къпане.

Около 20-тина лева беше, но, знаеш, зависи от надценката на аптеката. Тази, от която купувах аз работи с максималната, но просто само там в района зареждат тази козметика. Сапуна го купувах за 5, а шампоана за осем лева. Но си струва. Шампоана още не сме го преполовили за тези шест месеца, а сапуна ни стига за около два Simple Smile

# 48

Франи-верно и ние ще сме свекърви някой ден.А аз каквато съм лошаааааааа Twisted Evil

абе и аз не лъжа Joy

# 49
  • Пловдив

Около 20-тина лева беше, но, знаеш, зависи от надценката на аптеката. Тази, от която купувах аз работи с максималната, но просто само там в района зареждат тази козметика. Сапуна го купувах за 5, а шампоана за осем лева. Но си струва. Шампоана още не сме го преполовили за тези шест месеца, а сапуна ни стига за около два Simple Smile
Е,идеално.Благодаря ти. Hug
И аз мисля да мина на Себамед.Снощи като казах на кожната,че ползвам Бюбхен тя се учуди,защо много майки харесват тази козметика.Казах и,че за цената си е добра.Приятелката ми,която е фармацевт,ми препоръча А-дерма,но лекарката,каза,че не върши работа за нашите обриви.
А какъв фактор е слънцезащитния?Или то има само един вид?

# 50
Цитат

50+

Ето ги и другите, заедно с ориентировъчни цени Simple Smile:
http://www.donna.bg/product.php?id=1657

А това е цялата бебешка серия на сайта им Simple Smile
http://www.sebamed.com/index.php?id=231

# 51
Марианамама браво!!!Евала на свекърва ти. Аз винаги това съм се чудила- в блока на наште има една такава- сина й живее с двете си деца в североизтиочната си гарсониера, а тя на същия етаж, сам сама в 100кв. си южен апартамент. Е това не мога да го разбера!!!! Shocked Shocked Shocked
Франи, не се коси бе мила. Кат не ще- ако ще. Я ме питай мене - беше на 3м маймуната като го  правеше тоя номер
Вибросил давам - няма страшно, нас само това ни излекува
Айде да поработя сега малко Sunglasses

# 52
Работната ми рибка Hug

# 53
  • ГОре на черешата...
Добро утро и честити месечета   bouquet !

Марияна, страхотна новина Party! като си спомня и аз лятото с какъв трепет си избирах мебели...

Аз ползвам слънцезащитния на Нивеа - много съм доволна  Peace/и изобщо от марката съм доволна де.../
Тук духа ужасно и няма да излизаме, а ми се щеше да похарча малко парички Mr. Green.

# 54
Здравейте, мами Hug Сиренка, мерси за кафенцето и закуската!
Пропуснах почти цяла темичка, но Вики е с температура вече 3 дни. В началото мислех, че е от зъбки, но от вчера е с 38,5-39гр. и явно не са само зъбките Sad. Сета чакам докторката да дойде да ни прегледа.
Прочетох хубави новини в последните странички.
Мариана, много се радвам, че се е вразумила свекито.Успех в пазаруването, чувството е страхотно Peace
Шоши, да си изкарате приказно и да разказваш Peace
Curlicue, Виброцил можеш да даваш, по преценка на лекаря се дава и преди годинката.Често го изписват педиатрите.
Ребусче, приятна работа! Simple Smile
Това за сега от нас, дано не се окаже нещо сериозно(боледуването ни) Praynig

Честити месечета на бебоците! Много здравички да са! Heart Eyes

# 55
  • София
За ортопеда кумата ми каза, че завела сина си на 6 месеца и било късно за пръв преглед и за втори път ми каза, че го е водила като проходил. НО аз не съм го водила никъде, даже и изследванията в 6м не съм пускала...
За Виброцила давах на моя от 5м а видове хрема... е става и за алергична - Аз го ползвах като ми откриха алергия и се оправих.

# 56
Здравейте, мами Hug Сиренка, мерси за кафенцето и закуската!
Мариана, много се радвам, че се е вразумила свекито.Успех в пазаруването, чувството е страхотно Peace
Шоши, да си изкарате приказно и да разказваш Peace
Curlicue, Виброцил можеш да даваш, по преценка на лекаря се дава и преди годинката.Често го изписват педиатрите.
Ребусче, приятна работа! Simple Smile
Честити месечета на бебоците! Много здравички да са! Heart Eyes
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 57
Привет и от нас Hug

Ментина, Рошлето е великолепно! Не мога да й се нагледам (пу-пу, да не й е уроки)
Марианамама, честитоо! Толкова се радвам за вас! Нова къща - нов късмет!
Шоши, ах, как ти завиждам! Искам и аз в Пирин. Хубав отдих и много снимки да направиш!
didisv, дано наистина зъбките да причиняват температурата!
Curlicue, може и Олинт да ползваш за нослето.
А за обиколката на главата - и на Мая е почти 45 см и малко се притеснявам, по едно време бх луднала да й правим трансфонтанелна ехография, но се кротнах - все пак е в рамките на нормалното - това са стандартите на СЗО .

# 58
  • София
Здравейте Hug.
Ментина, Ния е много красива и наистина изглежда малко по - голяма Laughing.
Бобченка, честито за детската градина. Искам и аз след два месеца да се похваля, че Дани е приет.
Ребусче, не се притеснявай за размера на главата. На тази възраст е нормално да са с такава обиколка Peace.
Валерия, и Аничка откакто започна да яде пюрета повръща малко повече от обикновено, но аз все си мисля, че е от преяждане макар, че тя изяжда едно бурканче от 125 гр. newsm78.
Диди, дано да не е нищо сериозно и Вики бързо да се оправи Praynig.
Мариана, поздравления за свекито Mr. Green.
Curlicue, и аз смятам като другите мамчета, че можеш да даваш Виброцил Peace.
Шоши, приятна почивка Hug.
Слънцезащитен крем, още не съм купувала, но мисля да взема на Нивеа. Дани съм го мазала с него и съм много доволна Peace.
За лазенето, ходенето, изправянето,  все още не може да прави нищо от тези упражнения. От известно време седи за малко сама, но като се умори и си поляга Laughing
За ходенето, знам, че е най - добре бебето да прохожда на босо краче (с чорапче), защото ако е с обувки може да си криви крачетата и да не се научи да стъпва правилно.
Някой беше питал, за стъпването на палци като балерина, и Ани като я изправим стъпва така.
За ортопеда, като се роди й гледаха тазобедрените стави на ехограф и оттогава не съм я водила Embarassed. Мисля като започне да стъпва тогава да я заведа.
Ами друго не се сещам newsm78.

Честита месечинка на бебчовците!

А на вас приятен ден  bouquet.

# 59
  • Пловдив
Цитат

50+

Ето ги и другите, заедно с ориентировъчни цени Simple Smile:
http://www.donna.bg/product.php?id=1657

А това е цялата бебешка серия на сайта им Simple Smile
http://www.sebamed.com/index.php?id=231
Благодаря ти още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт