Отговори
# 225
Мила Крис да е здравичък и безкрайно щастлив Мирко! Много да те слушка и да расте силно и усмихнато момченце!
Честито 7мо месече и на Мирена, Мариета, Зейна, Кристиян, Александър, Димитър, Станимир и Любомир!
Честито 8мо месече на Янислав и Никола!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 01:10 от Ivy

# 226
опа ,кой не спи Laughing

4естито 7 месе4е на Мирко на Крис  bouquet

# 227
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на всички празнуващи  Hug

Сиренка, едва ли е реакция от глутена. Все си мисля, че на глутен, по- би реагирал с повръщане или разстройство. Изчакай дупето да с Peaceе оправи и прбвай пак, със сигурнощ ще знаеш, ако се появи отново.   

# 228
Добро утро!!!

Честити месечинки на всички бебковци днес Heart Eyes

За кус-куса-Ивон яде от около 1 м различни храни на парченца.До сега и давах предимно бисквитки, банан и разни такива, който се топят в устата.Тази седмица си яде и пюрета който са само намачкани с ориз, който трябва да се дъвче, не направо да се гълта и посвикна да дъвче.Кус-куса на Плазмон, доколкото знам, става на кашичка с много малки бучици, а не на топчета.Както кашите на Фризокрем, ако сте правили.
Ако все пак някой го се страх, може и да се пасира с малко сиренце или захар.
Аз мисля, че вече им е време да се учат да поздъвкват, това което им попада в муцката.В кухнята няма кой да им пасира след 2 месеца.
Мое мнение разбира се.Аз го взех за разнообразие, защото не може да яде всеки ден попара.Сега ще и правя 1 ден попара с чай и сухар,1 ден с бисквитки и мляко и 1 ден кус-кус.

Имам друго питане-на Ивон на кръстчето и се появиха едни много ситни червенички пъпчици, много една до друга.Седят ограничени само в едно петно, не се разнасят.Чудя се дали са от ластика на пампата или от жълтъка, може би newsm78

Айде, ще да ставам, че се увлякох.

# 229
Яяяя Ivy как ги е наредила в хола си бебоците: Андреа, Миташки, Райън, Боби, Неди, Ивая, Керем и Слави и да не се обади. Свиркайте за груповите симки ей го къде е морето  Mr. Green

Честити месечинки!!!

# 230
Добро утро!
Честито на Мирката на Сиренна! Тази торта с тази калинка е просто фантастична! Честито 7мо месече и на Мирена, Мариета, Зейна, Кристиян, Александър, Димитър, Станимир и Любомир!
Честито 8мо месече на Янислав и Никола!

# 231
Добро утро  Hug
Кафенце

Аз определено имам нужда от него - диването нещо напоследък не ще да спи  ooooh! Ужас направо  Tired
 Heart Eyes Честити месечета на порасналите бебоци  Heart Eyes
Айде правя си кафето и сядам да уча  Crazy Весел ден на всички  Hug 

Яяяя Ivy как ги е наредила в хола си бебоците: Андреа, Миташки, Райън, Боби, Неди, Ивая, Керем и Слави и да не се обади. Свиркайте за груповите симки ей го къде е морето  Mr. Green

Честити месечинки!!!
Joy hahaha Joy

# 232
sirenna, за глутена беше да се следи за  задух, зачервяване около устата и разстройство  Peace

# 233
Здравейте и от мен !!!
Бейби благодаря за кафенцето  Hug
Честити 7 и 8 месечета днес  Tada
Тези някоко дни ни съм чела ни съм писала, ама то такова разкошно време и татито беше с нас................ Такива разходки си направихме извън града с приятелски семейства 1stroller  car003
Надявам се, че всички сте добре- да няма болни и недоволни  newsm51

Приятен и слънчев ден от мен   friendship

# 234
Добро утро!!!
Честити месечинки!!!!  bouquet
Днес е хубав ден за разходки!!!Приятен  да е  и много усмихнат!!! Hug

# 235
  • София
Честити месечинки на всички бебоци!  Heart Eyes

Сиренка,рязко отслабване,задушаване и диария! Hug

Ади,тези пъпки според мен са от памперсите но е добре да следиш какво става с тях ако се зачерви и позасъхва е добре да го види дерматолог  Peace
Ние вчера имахме 4 ,5 пъпчици много мали на едната бузка на дупето и веднага разбрах,че са от Либерото! Няма да ги взимам тях,сасмо Памперс! Peace

Тук временцето днес не е много хубаво и май и ще завали! Rolling Eyes

Шоши,Иви верно как ни е наредила  Mr. Green

# 236
Добро утро   bouquet

# 237
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!

Днес и аз съм от ранобудните. Каката ни е болна и не е на градина.

Честити месечета!

# 238
Добро утро и лек ден на всички!
Момичета, на какви възглавнички спят дечицата ви? Че ние май трудно си харесваме - на че има голям избор де.
Честити месечинки!

# 239
  • Ланкър, планините Овнерог

Момичета, на какви възглавнички спят дечицата ви? Че ние май трудно си харесваме - на че има голям избор де.

Емма е без-спи само по корем.

Общи условия

Активация на акаунт