Зюмбюли и лалета се усмихват вече, БУРГАСката пролет не е далече - 48

• 14 606
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • На морето!
Мама21, Уиш, нали знаете къде е сядаме в морската- идвайте там направо, няма смисъл да се озъртате по улиците   WinkНие отиваме на кафето към 12, в 11.30 сме на куФнята.
Мама21, за по сигурно, за да не те подминават си направи татус на челото "АЗ СЪМ!" и така всеки ще е наясно, че си ти и никога няма да те подминават без да са е познали  Peace

# 121

Мама21, за по сигурно, за да не те подминават си направи татус на челото "АЗ СЪМ!" и така всеки ще е наясно, че си ти и никога няма да те подминават без да са е познали  Peace

Аз си направих ама пак ме подминават ...
Файда няма!

# 122

Тази сутрин се наканихме да идем на фитнес с мъжа ми, но хванахме санитарен полуден.Тюх!

Ми аз отивах на финес  Crossing Arms  и при нас нямаше санитерен полуден.

# 123

Тази сутрин се наканихме да идем на фитнес с мъжа ми, но хванахме санитарен полуден.Тюх!

Ми при вас няма, обаче за там не ми е подпечатана визата.
Мда, малката беше с розово яке

Райна, аз не знам къде сядате. Кой знае може да мина, жена без работа съм днес. тъкмо пък да е вярно Whistling

# 124

Ми при вас няма, обаче за там не ми е подпечатана визата.

Е нали сте двамата.  Crossing Arms    Тук поне ми е близичко.  Simple Smile
Оххххх от 30мин чакам една съседка да излезе от банята и да и заема дифузера,че да мога и аз да се изкъпя.  Tired

# 125
айде сега тъкмо сте тук - отивайте на първа страница, прочетете там списъка за 22ри /втория ми пост/ и давайте да го доуточняваме, че да знаем колко места да запазваме  Mr. Green
/аз малко наизуст го сътворих току що  Embarassed/

# 126
айде сега тъкмо сте тук - отивайте на първа страница, прочетете там списъка за 22ри /втория ми пост/ и давайте да го доуточняваме, че да знаем колко места да запазваме  Mr. Green
/аз малко наизуст го сътворих току що  Embarassed/

Горе долу в колко часа,че viessmanka може би ще дойде,но трябва да знае от колко,за да може да хване последния автобус за прибиране към Пм?

# 127
  • На морето!
Райна, аз не знам къде сядате. Кой знае може да мина, жена без работа съм днес. тъкмо пък да е вярно Whistling
До Чадъра в морската има едно заведение "Градина", точно зад алеята на Алиби и Елит, с дървени масички и една каручка май има отпред (всеки ден сме там и не помня дали каручката още си стои  ooooh!) Ако решиш ела да пием кафенце   bouquet

# 128

Горе долу в колко часа,че viessmanka може би ще дойде,но трябва да знае от колко,за да може да хване последния автобус за прибиране към Пм?

Ами досега все в 19 или 19.30 сме запазвали места, и това ще доуточним  Peace
но ще има време за едно две Wink

# 129
  • тъгата в мен
ooooh!ние пък сме на детски рожден ден от 18ч!
Ама след това ще прелетя ниско и ще имате възможността да ме видите bowuu
Ако сте още трезви.... Joy

# 130
До Чадъра в морската има едно заведение "Градина", точно зад алеята на Алиби и Елит, с дървени масички и една каручка май има отпред (всеки ден сме там и не помня дали каручката още си стои  ooooh!) Ако решиш ела да пием кафенце   bouquet

Благодаря, ако успея да се организирам ще мина Simple Smile

Ками, аз съм сигурна за събота, само да е здраве пу-пу
За заведение нямам претенции, пък и толкова анкети сме правили на тая тема, че е най-добре да си извадим трите на-предпочитани,  и където има места да запазваш, без да ги коментираме всеки път по  една седмица Peace

# 131
Ей мен не сте ме включили в списъка и аз ще дойда

# 132
Amelia , ще предам.
Кажете сега заведенията.  Simple Smile

# 133
  • Бургас
На Булеварда не сме се събирали  Thinking Не ми е от любимите,но има пространство и места .

# 134
На Булеварда не сме се събирали  Thinking Не ми е от любимите,но има пространство и места .

Rolling Eyes там не е ли скъпичко?

П.п. Или не не чакай,аз го бъркам с това,което е преди него май. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт