Парочистачка H2O Стийм Моп

• 238 809
  • 601
  •   1
Отговори
# 375
В каталога на Метро дават, че е оригинални и са снимани всички приставки. Отивам да проверя и ще ви кажа  Peace

Въпросът е, ако не ми хареса да ли мога да го върна, но ще питам в Метро за това.

# 376
Купих си от Метро. Сийм моп е с всички приставки към нея. Сега започвам да чистя да видя за какво става въпрос.

За да не пускам отделен пост, пиша няколко часа по-късно. Ами бях забравила, че фугите ми са бели- светнаха. Разни петна които имах по гранитогреса и ламината се махнаха.  Изчистих и банята. И спалнята ми е от еко кожа и на две места се бяха образували петна, които преди това съм се пробвала да чистя с препарат- неуспешно. Махнаха се без усилие с приставката за чистене на прах. Доволна съм. Остана да пробвам почистване на стъкло, гладене и чистене на дамаска.

Някой писа, че му се била запушила дюзата. В книжката на моя пише да се използва иглата, която е в комплекта, за да се почисти, също така разтвор от 1/3 бял оцет и 2/3 вода и се пълни резервоара. Трябва да се изхаби целия резервоар, разбира се не в/у пода.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:45 от Анонимен

# 377
EliMery,да ти е честита придобивкта.И аз като го купих и се прибрах веднага така ентосиазирано започнах да чистя  Mr. Green

# 378
И аз си купих вчера, и като Вас започнах от вратата....Нещо не правя както трябва ли, но фугите ми не мръднаха. Тях чистих само с тръбичката / не знам как се казва/. Иначе за плочките и килима не мога да преценя, защото час преди това ги бях изчистила. Днес е на ред банята и евентуално прозорците, но зависи от температурите.
Само с вода ли чистите или слагате някакъв препарат?

# 379
beba2,само вода се слага в мопа,то така си пише и в упътването,за предпочитане дестилирана или минерална.Пробвай за фугите този накрайник,които е с меките косъмчета може и да стане.

# 380
beba2,само вода се слага в мопа,то така си пише и в упътването,за предпочитане дестилирана или минерална.Пробвай за фугите този накрайник,които е с меките косъмчета може и да стане.
Благодаря! Чакам мъжете да станат от сън и пак си включвам играчката.

# 381
Направо ме сърбят ръцете да започвам да довърша и днес. Фугите с късия накрайник и с четката с мекия косъм.

# 382
  • София
Ще отида довечера до Метро да го видя. То там дали може да се върне продукт до 7 дни, ако не ти хареса, че те са малко особени тия Метро?  newsm78

С колко накрайника е?

ЕлиМери, беше ли вече до Метро, че и аз се заинтересувах?
Има ли я тази промоция?
Аз им гледах каталога и нищо не видях.

# 383
Ще отида довечера до Метро да го видя. То там дали може да се върне продукт до 7 дни, ако не ти хареса, че те са малко особени тия Метро?  newsm78

С колко накрайника е?

ЕлиМери, беше ли вече до Метро, че и аз се заинтересувах?
Има ли я тази промоция?
Аз им гледах каталога и нищо не видях.

Ами, да. Писах по-горе. Промоцията беше само за деня и е в листа, който е по дни.

Днес мих стъклата. Чудесно е. Само малко ми е неудобно с едната ръка да държа контейнера, а с другата да чистя с приставката.
Но и иначе мн се кефя, че всичко светна.
Пробвах и дамаска, но диваните и столовете са нови и не мога дам отзиви колко е резултатно.

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 22:27 от Анонимен

# 384
Тапицерията на моя диван е тотално съсипана от стийм мопа. Хем беше на 1, хем минах за много бързо, но се получиха едни черти, все едно прегорено стана от парата ... Внимавайте!!!  Peace

# 385
Каква е материята на тапицерията ти?

# 386
Нямам представа ... Ето, вижте:

# 387
Аууу, много кофти. Може би и защото е тъмен на цвят и съвсем си личи. Моите дамски са светли, но ще го имам в предвид все пак да не ги чистя с това.

Имам две рекламации към тая машинка:
1. Дръжката в горната част се счупи. Не, че не може да се залепи, ама на 3- тия ден е малко кофти  Crossing Arms
2. На брошурата пишеше, че кабела е 5м, а той е не повече от 3 и е мн неудобно, защото не може да се стигне от единия край на стаята до другия и трябва да пристъпвам през забърсаното и да оставям следи, за да я изключа и включа в по-близък контакт. Разбира се и това може да се реши с удължаване на кабела, но не знам как стои въпросът с гаранцията.

И после забравих да заверя фактурата за гаранция в Метро. Не знам има ли някакъв срок за това?

# 388
ЕлиМери, 3м. кабел не е оригиналния стийм моп.  Peace Ще дам обяснение. Първо си купих оригиналния - докараха ми го със счупена дръжка. Обадих се и веднага ми я смениха. Но аз пазарувах по телефона и го поръчах от телешоп. Бях много доволна, но го продадох по стечение на обстоятелствата. После попаднах на по-евтин, обясниха ми , че е същия като оригинала. Купих го, обаче имаше разлики - звука като го включих не беше същия, дръжката се огъва малко повече като чистя, а приставките са по-малки. Кабела е доста по-къс.  Peace Забележки към чистенето на пода нямам. Дано да съм ви била полезна.

# 389
Ами сигурно не е оригиналния, защото на кутията си пише, че е произведен в Китай по поръчка на някаква пловдивска фирма. Така, че предполагам тая фирма са дали заявка на някой китайчета да им изфабрикуват копие на Стийм мопа за определена цена и за това сега го водят, че е промоция. Но пък иначе чисти- доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт