Парочистачка H2O Стийм Моп

• 237 351
  • 601
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ако е Стим моп, ремонтират се, нашата също даде фира преди известно време. В магазините , където ги поправят не извършват такъв ремонт. Взехме координати на случаен майстор от нета, около 35 лв излезна ремонта и имаше 1 м. гаранция  Laughing. все още работи

# 586
# 587
Привет! Simple Smile
Купих си H20 Mop X5 на промоция чрез Грабо. Мерителната чашка беше счупена, но това е най-малкото. Ако някой има този модел би ли казал нормално ли е индикаторът за включено/изключено да свети едновременно зелено и червено?И дали звукът тип равномерно прекъснато бучене, докато е пусната парочистачката, е ок?Писах на търговците - Магнифико трейд, според тях, естествено, всичко е наред.

# 588
Здравейте, извинявам се за въпроса, не съм много запозната със Стийм Мопа
Може ли да се използва за дамаски, за почистване на дивани, килими, заслужва ли си
Благодаря!

# 589
Здравей Кami4ka  със стий мопа и аз не съм много запозната но имам парочистачка Керхер мисля се казва от Технополис (едни такива жълти нещо като професионални ги водят)  Та мисълта ми беше  много съм доволна ! Страхотно чисти лека е удобна ,абе заслужава всеки лев който дадох. Разбира се първо се минава с прахосмукачка  и нататък всичко с нея......мебели,огледала,прозорци,плочки,подове,всичко каквото се сетиш! За килимите и дамаските освежава ги ! Няма как да ги изпере все пак не е пералня  нито прахосмукачка . Но  с чиста вода прави  чудеса! След нея няколко дни къщата ми буквално блести от чистота ! Та горещо я препоръчвам . Имам познати които ползват стий мопа  ( той прави същото) и са ми казвали че са доволни .Ще се радвам ако съм помогнала  да те ориентирам !

# 590
  • гр. София
Benita 2010, какъв модел ти е Керхера?  Simple Smile

# 591
Benita 2010, какъв модел ти е Керхера?  Simple Smile
[/quote ]Мисля че  SC1020  или нещо от тоя род. В Технополис го има към 200 /220лв  май беше. там ми казаха че скоро са го намалили защото излязъл нов модел \ съответно доста по скъп\  който може да се презареди веднага с вода \ щото моя не може ; трябва да изчакам да изстине да падне налягането в резервоара и тогава да налея\ но на мен до сега не ми се е налагало да го презареждам . достатъчно дълго време си чисти с едно зареждане .  Peace

# 592
  • гр. София
Благодаря  Simple Smile

# 593
Benita 2010, можеш ли да ми кажеш от какъв материал е направено резервоарчето за вода на Керхера? В смисъл дали е метално? Не ми се ще да ръждяса, а иначе сме харесали парочистачката, но не сме ходили в магазина още.

# 594
Нямам предства от какъв материал е резервоарчето но аз като свърша да чистя и ако има останала вода като падне налягането я изливам ( то  ми се е случвало 1-2 пъти до сега )  обикновено чистя докато има пара . Но като се замисля по скоро е пластмаса щото е лекичка ...

# 595
Мерси   bouquet

# 596
С дамаските много внимателно. Някои видове се повреждат необратимо. Пробвайте на някое скрито място дали вашата дамаска ще понесе парата. В никакъв случай не се нахвърляйте директно върху дамаската с парочистачката, защото съм виждала жестоки повреди. 

# 597
Ако е Стим моп, ремонтират се, нашата също даде фира преди известно време. В магазините , където ги поправят не извършват такъв ремонт. Взехме координати на случаен майстор от нета, около 35 лв излезна ремонта и имаше 1 м. гаранция  Laughing. все още работи

Моля те, дай ми контакт на този "случаен майстор" защото цял ден звъня и всички ми отказват!

# 598
Може ли координати на този майстор? Имам червеният стийм моп и около 2г го ползвах безпроблемно, бях много доволна от него. Преди година отказа и така и не намерих къде да ми го поправят.

# 599
Здравейте и от мен. На тема стийм моп съм. Никога не съм ги взимала насериозно, но гледах пак реклама и много се зарибих. Бихте ли ми препоръчили какъв да си взема. H2O X5, добър ли е? Само да кажа, че ако си купя него ще е от Англия, защото съм тук. Има и други марки но все притиворечиви мнения. Едни са здрави, други се чупят. И за Керхер е така, поне за модел 1020 - най-евтиния. И ми се иска да има повече представки, за да го използвам навсякъде! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт