Парочистачка H2O Стийм Моп

• 238 877
  • 601
  •   1
Отговори
# 390
Нямам представа ... Ето, вижте:

Леле ужас......тези са за съд!!!! А моята стана като чисто нова благодарение на прахосмукачката ми.

# 391
Аз също чистих дамаската с накрайника за прозорци и стана добре. Тя не беше мръсна, така че само се поосвежиха цветовете. дори бях включила на най - висока мощност.

# 392
С изкуствените материи трябва да се внимава.

# 393
няколко приятелки купихме общо 4 стийм мопа от промоцията в Метро. 2 от тях се развалиха до третия ден, а аз моя не го бях ползвала много, защото заминахме на почивка. Те ме предупредиха и днес го включих. Спря на 5-тата минута. Обадих се в Метро и утре ще ходя да го сменям. Но кабелът наистина е дълъг най-много 3м и се чудя дали е оригинален за тези пари, и дали да не им го върна и да си купя от сайта. Някой, който си е купил да сподели дали има такъв проблем

# 394
Аз все още нямам технически проблем с него с изключение на дръжката, която в горната част се счупи. И както писах вече кабела ме дразни, че е къс и че Метро излъгаха в брошурата си, защото пишеше 5м.

Искам да те питам ти гаранционна карта от Метро имаш ли? Защото и аз се чудя да ли биха ми признали дръжката, която на 3- ти ден се счупи. И имам още 2 дена, в които мога да ползвам потребителската опция за връщане на стока до 7- мия ден.

# 395
няколко приятелки купихме общо 4 стийм мопа от промоцията в Метро. 2 от тях се развалиха до третия ден, а аз моя не го бях ползвала много, защото заминахме на почивка. Те ме предупредиха и днес го включих. Спря на 5-тата минута. Обадих се в Метро и утре ще ходя да го сменям. Но кабелът наистина е дълъг най-много 3м и се чудя дали е оригинален за тези пари, и дали да не им го върна и да си купя от сайта. Някой, който си е купил да сподели дали има такъв проблем

Моят също спря, но като погледнах в резервоара за вода се оказа, че подвижната тръбичка, която поема водата, за да я превърне в пара, се е качила в горния край и не поема вода. Свалих я пак долу и всичка е на ред.

# 396
Нямам гаранция. Моите приятели, които ми го купиха казаха, че гаранцията е в кашона сигурно така са им казали от Метро, но в кашона има само книжка с упътване. Смятах да отида с фактурата.

Обаче преди малко го включих пак и проработи. Ще падна. Може би наистина е бил някакъв пробрем с тръбичката, защото спря след като наливах вода.

# 397
В кашона няма гаранция само опътване, в което пише, че трябва да се държи на 45 градуса наклон, когато работи и да е изключен, когато се пълни вода.

# 398
За Метро знам,че фактурата е гаранцията на закупен уред.

# 399
За Метро знам,че фактурата е гаранцията на закупен уред.

Да и на нас така ни казаха.

# 400
Само да се допълня,че ако закупеният уред е с повреда,която не може да се отстрани,се прави протокол и връщат парите,във вид на ваучер,който важи само за Метро и за деня,в който е издаден и може да се доплати и да се вземе друго.
На нас ни се беше развалила хлебопекарната и си доплатихме и взехме по-хубава.

# 401
  • 1st floor
Само да се допълня,че ако закупеният уред е с повреда,която не може да се отстрани,се прави протокол и връщат парите,във вид на ваучер,който важи само за Метро и за деня,в който е издаден и може да се доплати и да се вземе друго.
На нас ни се беше развалила хлебопекарната и си доплатихме и взехме по-хубава.
Нямат право по закон!!! Ако повредата е неотстранима, се връщат парите!!! Ако може да се ремонтира, пари се връщат при три еднакви дефекта или четири различни в рамките на гаранционния период. Метро си плачат за защита на потребителите!!!  Naughty Чела съм по други теми, че създават проблеми на хората с рекламациите. Но при по-строг разговор са склонни на компромиси. Компромиси трябваше да е в кавички, но не ги намирам на тази клавиатура Embarassed .
Влезнах в темата, защото и аз мислех дали да си купя парочистачка, но вие ме отказахте!!!  Laughing

# 402

Влезнах в темата, защото и аз мислех дали да си купя парочистачка, но вие ме отказахте!!!  Laughing
[/quote]

Ама защо така,ние сме си доволни от парочистачките,ама не и от тези от Метро  Mr. Green купувай смело,моята е  от Баумакс  Joy

# 403
Изобщо не ми дреме какво правели Метро с развалилите се уреди. Аз си знам мн добре правата, така че ако реша да правя рекламация няма да им минат номерата.

Аз съм доволна от Стийм мопа от Метро.

# 404
Не знам как може да си давате парите за подобни боклуци, отдалече си личи, че това е паянтово и ще се счупи....да не говорим за почистващите му качества! въпросът е къде отива боклука?! Остава си.

Общи условия

Активация на акаунт