Пазаруване чрез www.bgshopper.com

• 31 011
  • 225
  •   1
Отговори
# 60
Някой скоро контактувал ли е с bgshopper ,защото им пиша от вчера но не ми отговарят,а виждам че в skype последно са били на 10-ти април  #2gunfire Simple Smile

аз също от вчера им пиша,но няма отговор.а до какъв период от време отговарят newsm78.нещо и в скайпа не мога да ги открия.

По принцип до 2-3 часа са ми отговаряли Simple Smile

# 61
  • Прекрасна ВАРНА
Някой скоро контактувал ли е с bgshopper ,защото им пиша от вчера но не ми отговарят,а виждам че в skype последно са били на 10-ти април  #2gunfire Simple Smile

аз също от вчера им пиша,но няма отговор.а до какъв период от време отговарят newsm78.нещо и в скайпа не мога да ги открия.

По принцип до 2-3 часа са ми отговаряли Simple Smile

май сме хванали почивните дни newsm78 ще почакаме до вторник -сряда

# 62
Все пак е неделя и отчитайте часовата разлика  Peace
За това по-рано, а не в последния момент  Wink
Когато са на линия винаги са ми отговаряли бързо.

# 63
събота и неделя си почиват:))))

# 64
  • Прекрасна ВАРНА
момичета много е трудна тази регистрация в PAY PAL,но успях Peace ,сега ще чакам поръчката.

# 65
Имам голямо желание да поръчам през Бг Шопър, но комуникацията е толкооооова трудна. Не знам защо не ме оторизират в Скайпа, а с тез мейли бавна работа, направо ми се изпарява мерака! И повечето дрехи, дето си ги бях набелязала, вече свършиха моя номер! Sad Малко още ще ги чакам, и поръчвам директно от JCPenny.

# 66
  • софия
Малко още ще ги чакам, и поръчвам директно от JCPenny.
Правят ли доставка до Бг?Аз там съм си харесала,за малката два чифта гуменетки.

# 67
Да, доставят до Бг .  Simple SmileАз съм поръчвала и то скоро, в началото на април ми пристигна поръчката. Проблемът е там, че от САЩ май каквото и да поръчаш, плащаш мито и ДДС. Ай митото не е чак толкова, но това ДДС.......... Иначе можеш да се регистрираш и да видиш колко ще ти струва доставката. Сега пак от там съм си избрала, но се надявам да поръчам чрез Бг Шопър.

# 68
  • софия
Късмет  Peace!
Аз имах запитване към тях преди месец,но още нямам отговор  Laughing  Thinking.....

# 69
Късмет  Peace!
Аз имах запитване към тях преди месец,но още нямам отговор  Laughing  Thinking.....
Благодаря!
Ти направо ме разби, значи могат и по-бавно! Shocked #Crazy

# 70
  • софия
Късмет  Peace!
Аз също съм доста скептична към тях. Пратих им запитване и те ми отговориха, че било изчерпано, което нямаше нищо общо с действителността, защото междувременно директно си кореспондирах с представител на сайта и с още един посредник (сравнявах оферти). За сега ще се въздържам от техните услуги. Не обичам, когато шикалкавят на дребно - предпочитам да ми кажат "Това, което искате е много голямо и не се ангажираме с подобни поръчки", което пък ми отговориха от 3то място.

# 71
  • софия
Аз днес следобяд направих ново запитване и ми отговориха супер бързо!Цената ме устройва
Нещата,които си поръчах са на стойност 170$ и с доставката до тук ми казаха крайна цена 233$.

# 72
  • Прекрасна ВАРНА
момичета,след многото и малко тъпички въпроси към BGshopper най-накрая си пуснах поръчката Praynig сега ще чакаме доставката и да видим newsm78.на вас за колко дена ви пристига казват в рамките на 2 седмици,но мисълта ми е такава дали са точно 2 седмици или става по-бързо newsm78

# 73
Е аз това не мога да го разбера - уж за експресна доставка плащаш, а пък срока е 2 седмици. Като поръчах директно от JCPenny, с експресна доставка, пакета ми пътува от САЩ до БГ точно 3 дни, т.е. на 3-я ден вече беше в БГ. Друг е въпросът пък, че в БГ на Ин Тайм им трябваха 5 дни за да го придвижат до най-близкия град с митница. #Crazy И още нещо, отговориха ми, че някой от нещата вече не са налични, пък аз ги гледам че са налични и даже мога да си ги поръчам, ако ще си пускам сама поръчката. Отделно, че пък докато ми пиииииииишат, други неща пък наистина свършиха!
А кой точно го доставя и колко се плаща за доставката в България на куриерската фирма?

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 11:22 от reny

# 74
Цитат
Е аз това не мога да го разбера - уж за експресна доставка плащаш, а пък срока е 2 седмици. Като поръчах директно от JCPenny, с експресна доставка, пакета ми пътува от САЩ до БГ точно 3 дни, т.е. на 3-я ден вече беше в БГ.

1. Има разлика между експресна доставка на JCPenny и тази на BGshopper. В първия случай те изпращат по UPS, и понеже имат договори с тази фирма и заради големи обеми имат и съвсем различни цени. Опитай да изпратиш 2 кг колет до САЩ по UPS и ще видиш колко ще ти струва доставката.
2. За да се намали цената на поръчката, от JCPenny до BGshopper поръчката пътува не с експресна, а обикновенна поща, която може да отнеме от 2-5 работни дни. И в България вече изпращат не по UPS, а USPS експрес, и тук получаваш в EMS. Доставката отнема до 6 работни дни. Ето откъде идват тези 2 седмици.

Цитат
А кой точно го доставя и колко се плаща за доставката в България на куриерската фирма?
Ти не плащаш нищо на EMS.

Цитат
И още нещо, отговориха ми, че някой от нещата вече не са налични, пък аз ги гледам че са налични и даже мога да си ги поръчам, ако ще си пускам сама поръчката.
Дай линк да видим.

Общи условия

Активация на акаунт