Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 108
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
nenaatoa, благодаря за труда и времето, което отделяш!

От доста време мъжът ми се оплаква от киселини в стомаха. Какъв може да е конфликта в този случай? Притеснявам се много, защото той се "лекува" като пие сода! И това е почти всеки ден!

# 1 021
NenaatoabouquetОгромно благодаря за целия труд,наистина си невероятна,а преводите ти определено заслужават за ги има на официалния сайт!

# 1 022

От доста време мъжът ми се оплаква от киселини в стомаха. Какъв може да е конфликта в този случай? Притеснявам се много, защото той се "лекува" като пие сода! И това е почти всеки ден!

Аз поне не знам - в темите, които съм превеждала, не се споменава. Може да ти отговори Кристиян или челите нещо за стомаха от Пилхар. Но сода - в никакъв случай!

# 1 023
nenaatoa много ти благодаря!

И мен ще ми е интересно да видя какво ще отговори Кристиян за киселините в стомаха. Моята свекърва идва да ми помага за децата и винаги когато е тук пие сода поради тази причина.

# 1 024
Ненатоа,
Нямам думи zа труда ти smile3501 smile3501 smile3501

С толкова материали може би може да се направи сайт,но трябва да питам пьрво...

Сайта на Марколин се обновява ежедневно.Моля,поглеждайте,има много материали.
http://www.germannewmedicine.ca/documents/chemotherapy.html

Киселини са активен конфликт на ендодерма zародиШен лист(жьлт).

# 1 025
nenaatoa, шапка ти свалям за усърдието, направо си неуморна   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 026
   Моля за помощ! Детето ми (2,5г.) е с температура, хрема и кашлица от няколко дни,
отпаднала е, спи, но има апетит. За мен конфликтът е ясен - териториален плюс
панически страх - премести се да спи в нейната стая преди около 10 дни,
едновременно с това се и самоотби (но е сукала 4 пъти, откакто е болна, по моя
инициатива), а една нощ панически се луташе из тъмния апартамент да ме търси,
събудила се от сън - щом отидох да спя при нея, се започна всичко това. Лошото е,
че поддържа температурата (м/у 37,5 и 38,5), кашля с хрип и това я дразни, губи и
се и гласът, а всяка интервенция по носа и устата и я кара да плаче и не искам да я
отвращавам. Правих и студени компреси на челото през нощта и така заспиваше за
известно време спокойно. ДА И ДАМ ЛИ НЕЩО за кашлицата и какво, или пък антипиретик,
но какъв?!? Искам да я облекча, но не знам как - за пръв път е болна. (и не знам при кого да я заведа)

# 1 027
  • у дома
Според мен - за такава Т - нищо, но все пак я следи постоянно. Ако интуитивно прецениш че отива на зле детето - реагирай. Иначе бих препоръчала да го лекуваш с хомеопатия.  Peace

Дано Кристиян се включи с по-професионално мнение.

# 1 028

С толкова материали може би може да се направи сайт,но трябва да питам пьрво...

И с по-малко може - гледал ли си френския сайт.... Там нищо няма, освен разкази на излекувани и накратко биография и петте закона.
Имаме преведен материал малко над 200 страници + Въведението, което е при теб. Ако се понапънат малко немско знаещите и ще оформим всички болести от Пилхар.

Крайно време е да имаме отделен сайт на български, щото каквото и преведено да го има на Пилхар, аз като не знам немски пак няма да го намеря там, така или иначе...

....... а иначе, аз продължавам с Марколин... малко по малко.

ПС:  А този сайт, кой ще го поддържа, безплатен ли ще е или платен, кой ще плаща....???

# 1 029
   Nenaatoa, ще получа и аз някой конфликт, че съм непълноценна, моля ти се. Wink
Светът ми се срутва, годната ми започва ужасно, моля, нека се оттегля замалко,
нека се включат и други немско-знаещи...
   Fastuche, благодаря за насоката, естествено, че до хомеоптатия бих прибегнала, но нещо конкретно за кашлицата знаеш ли?

# 1 030
  • у дома
Anna, зависи каква е кашлицата.. суха, влажна, с отхрачване, без, къде е по-добре вътре, навън и т.н.
Ние сме на класическа хомеопатия до която прибягвам само ако е преценя, че е сериозно положението. Конкретното лекарство  е индивидуално само за твоето дете.
Най-добре е да минете преглед при лекар, на когото имаш доверие, ако много се тревожиш.

Давала съм сиропчета на растителна основа които стават за малки деца, (но гледам да ги избягвам) варила съм дюли с локум4е, сок от издълбана черна ряпа с мед. Но общо взето получаваме само някакво облекчение на симптомите - докато не премине от самосебе си.   

И най-важното - много обич да получава детето, гушкане, внимание и т.н.
И още по-важно - разбери се с тревогите си, поговори си с тях, направи каквото сметнеш за нужно да ги успокоиш. Това много ще помогне на детето - да усеща, че мама е спокойна и уверена.   

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 14:47 от fastuche

# 1 031
Цитат
а една нощ панически се луташе из тъмния апартамент да ме търси,
събудила се от сън - щом отидох да спя при нея, се започна всичко това. Лошото е,
че поддържа температурата (м/у 37,5 и 38,5), кашля с хрип и това я дразни, губи и
се и гласът, а всяка интервенция по носа и устата и я кара да плаче и не искам да я
отвращавам.

Тук е описан и конфликт аи реШението му.
Всички симптоми са на реШен конфликт,само криzата май не е оЩе доШла...напр.Т кьм 39,5,ако е бил силен конфликта.

Цитат
Правих и студени компреси на челото през нощта и така заспиваше за
известно време спокойно
Това правим и ние да подпомогнем отока да спадне по бьрzо.НиЩо друго.Понякога давам и кока кола.
Аz лично бих иzчакал да мине само,при условие,че не се влоШава видимо.
Ще се наложи може би да спи детето при вас....или ти при него.
И това
Цитат
И най-важното - много обич да получава детето, гушкане, внимание и т.н.
И още по-важно - разбери се с тревогите си, поговори си с тях, направи каквото сметнеш за нужно да ги успокоиш. Това много ще помогне на детето - да усеща, че мама е спокойна и уверена

Ненатоа,Ще питам тогава zа сайт на бг еzик дали можем да направим.Мисля,че няма да има проблеми.За спонсори и поддьржане сьм една голяма 0,нито раzбирам как става....

# 1 032
   Благодаря за насоките, спазвам всичко, пълно спокойствие съм;
просто исках да знам някакъв безвреден метод за успокояване на
кашлица и сополи, че поне сънят да се подобри. Нямаме лекар,
не се е налагало да търсим. С проблемите си не съм притеснявала детето.

# 1 033
Искаш да подтиснеш кашлицата и хремата ли?
Кой не спи добре? Ти или детето?
За zапуШен нос бих дал все пак капки,zа да се подобри сьня.За каШлица течности само.

# 1 034
Ненатоа,Ще питам тогава zа сайт на бг еzик дали можем да направим.Мисля,че няма да има проблеми.За спонсори и поддьржане сьм една голяма 0,нито раzбирам как става....

Мога да помогна с правенето на сайта и всички неща по подръжката. Минималните разходи за домейн + хостинг на един сайт са около $50 на година. Идея нямам дали може да се намери спонсор, сумата е доста малка.  newsm78  Ако решите да правите сайт съм насреща да помагам. 

Общи условия

Активация на акаунт