Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 079
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 990
Nenatooa i Christian,
Blagodaria za tsennata informazia.Ami cheta i rabotia ejednevno varhu sebe si , otkazala sam lacheterapia i hormonalno lechenie(operazia i himioteraopia sam pravila ,no v po-lekia variant himio) i veche 8 meseza ne sam pribiagvala do tiahna pomosht ,zatova i se opitvam da nameria vaprosnia konflikt koito e dovel do zaboliavaneto za da izbiagna po-natatashni problemi ot podobno estestvo...
Grace , blagodaria  za tova che mi obarna vnimanie za razete ,vsashtnost tochno obratnoto e - diasnata raka e noseshtata ,tazi koiato poema tovara , tejestite a liavata e aktivanata .malko bebe ili dete bih darjala s diasnata raka ,a bih go pogalila s liavata ...kogato izvarshvam niakakvi prezizni operazii gi pravia s diasnata raka , liavata e pomoshtna vinagi ...

# 991
P.S Izvinete me che dopuskam v barzinata greshki ,a i niamam kiriliza na kompiutara ...
a za tova che ne sam pribiagvala do po-natatashna pomosht imam vpredvid ,che nikakvi lekarstva ne sam upotrebiavala ot 8 meseza , v dobra fizicheska forma sam , a mozachni kolapsi imah leki ,izkarah gi na krak , i faza na umora imashe za kratko prez koiato mi se speshe ...

# 992
Новини и нови оформления на сайта на Марколин.Картинките са от голяма помоЩ.

http://germannewmedicine.com/documents/firstlaw.html
http://germannewmedicine.com/documents/fourthlaw.html
Раzгледайте всички zакони,zа да не слагам линковете..

http://germannewmedicine.com/documents/chemotherapy.html
http://germannewmedicine.com/gnm_therapy/gnm_therapy.html

http://germannewmedicine.com/documents/toxins.html  Някой питаШе zа храната....

Моля ,обьрнете внимание на теzи плагиати
http://germannewmedicine.com/documents/whygnm.html#Biogenealogy

http://germannewmedicine.com/recent_site_changes/recent_site_changes.html

# 993
Често срещам термина "шина" тук. Какво означава? Какво означава "качва на шина"? Всичко ми е ясно и някой като спомене това и тотално губя връзката!  Crazy

На английски се използва много точна дума - следа.

Това е част от Втория Биологичен Закон:

Следи

В момента на конфликтния шок (ДХС) умът е в състояние на остра възприемчивост. Силно чувствително, нашето подсъзнание възприема всички компоненти, които съпровождат конфликта, като звуци, миризми, хора или обекти и ги съхранява до разрешаването на конфликта. Отпечатъците, които остават в резултат на ДХС се наричат следи. Ако ние сме в лечебната фаза и внезапно се натъкнем на една от следите, независимо дали чрез директен контакт или чрез асоциация, конфликтът се възобновява и ние незабавно се връщаме към конфликтната активност. Това връщане на конфликта обикновено се нарича алергия или алергична реакция. Алергенът може да бъде храна, определен полен, животинска козина, определен парфюм, бивш съпруг/а, колега, каквото и който е бил замесен, когато се е случил шока. Обикновено това връщане е кратко. Това, което наричаме алергия като сополив нос, астма или обрив, са всъщност лечебни симптоми. Биологичната цел на следите е да функционират като алармен сигнал, за да се избегне преживяването на същата опасна ситуация за втори път.

Пример:  алергията към животинска козина може да се прояви като екзема, ако човекът е държал животно, когато е преживял неочаквана раздяла. Козината ще служи като следа, причинявайки екзема след екзема, докато конфликтът не бъде разрешен. Когато контактът с животинска козина причинява кашлица или други бронхиални проблеми, то тогава можем да заключим, че животното е било замесено (вероятно като прибежище), когато е имало конфликт - страх за територията, например, когато дете се страхува от загубата на родител, защото родителите се развеждат.

Следите винаги трябва да се имат предвид, когато сме в състояние на повтаряне като мигрена, епилептични припадъци, хемороиди, инфекция на пикочния мехур или постоянни настинки. Всеки повторен рак трябва да се разглежда от тази перспектива. Следите също така играят главна роля и при „хроничните” състояния, като артериосклероза, артрит, Паркинсон или множествена склероза (МС).

Може ли да ми обясните за множествената склероза. От материала неми стана ясно.

# 994
Новини и нови оформления на сайта на Марколин.Картинките са от голяма помоЩ.

http://germannewmedicine.com/documents/firstlaw.html
Раzгледайте всички zакони,zа да не слагам линковете..

Ех, намери ми пак работа... Laughing Ще трябва да обновя доста неща...
Тъкмо миналата седмица преведох за терапията и сега го променили, да му се не види.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:21 от nenaatoa

# 995
  • у дома
Има ли някой "излекуван" от МС след като така упорито се твърди, че това е до живот?

# 996
  • Пловдив
Запис и от мен по темата  Simple Smile

# 997
Zdraveite otnovo i ot men,
Fastache otnosno vaprosa ti dali ima izlekuvani ot mnojestvena skleroza - az lichno se zapoznah s edna mlada jena ot Burgas ,koiato e izlakuvana 100% , sled izlekuvaneto si stava rakovoditel na tanzov sastav kakvato e i do sega...
otnosno moia sluchai s raka ,iskam oshte vednaj da blagodaria na vsichki za poleznata informazia i prevodi ,mislia che uspiah veche da nameria konflikta - prichina ... prodaljavam da rabotia varhu sebe si , a i rezultatite ne zakasniavat , v ponedelnik biaha poslednite mi izsledvania i vsichko e chisto ...

# 998
С огромна благодарност кьм nenaatoa,която е превела тоzи текст и който е вече на официалната страница на Пилхар.
http://www.pilhar.com/Hamer/Korrespo/2008/20081217_Oberrabbiner_ … ns.htm#Bulgarisch

Сьвсем скоро Пилхар Ще сложи и огромният ви труд момичета(вьведението),което Ще може да се раzпространява навсякьде.

Германската Нова Медицина – представяне
Протокол от конференцията, проведена в кантората на адвокат Ерик Брин Твед, на 17 Декември 2008 г.
Участници:
Г-ца Ерика Пилхар
Г-ца Оливия Пилхар
Инж. Хелмут Пилхар
Г-ца Вера Рехенберг
Г-ца Арина Лосе
Главен равин д-р Езра Иван Гьоц
Г-ца Бона Гарсия Ортин
Д-р Рике Герд Хамер
Участниците в конференцията се събраха с дълбока загриженост от гледна точка, на факта, че всеки ден повече от 1500 хора само в Германия, се тровят до смърт с химиотерапия, злоупотреба и морфин. С помощта на Германската Нова Медицина почти всички пациенти могат да оцелеят.
Това положение, поради което до момента повече от 20 милиона не евреи умират и то само в Германия, е целта на тази конференция.
Участниците в конференцията заявяват, че:
1. Германската Нова Медицина е открита преди 27 години. И през цялото това време, поради статия на световния главен равин Менахем Мендел Шнирсон в Талмуд, всички равини по света се ангажират да осигурят лечение на пациентите евреи, съобразно наричаната преди „Нова Медицина”, а в момента „Германска Нова Медицина”. Тази терапия има успеваемост до 98%.

2. Най-лошото е, това което потвърди и главният равин д-р Езра Иван Гьоц, а именно че според същата статия в Талмуд, за всички пациенти не евреи е невъзможно прилагането на Германската Нова Медицина. Невъобразим е фактът че, според потвърждението на главния равин, не само всички равини знаят за достоверността на Германската Нова Медицина и трябва да са сигурни, че нито един еврейски пациент няма да бъде малтретиран с химиотерапия и морфин, но и че всички еврейски професори и по-специално онколозите (повечето от тях) съзнателно прилагат двойни лечения и грубо отношение.

3. Освен това, както главният равин д-р Езра Иван Гьоц потвърди, има бойкот срещу Германската Нова Медицина, не става дума за невежество, грешка или липса на информация, а за един планиран световен геноцид.

4. Изправени пред това чудовищно престъпление, в резултат на което около 2 милиарда души са станали негови жертви през последните 27 години, участниците в конференцията намират за крайно необходимо да обявят и изявят пред обществеността това престъпление в човешката история. Дори и сред евреите има групи, като „Световен съюз за прогресивен юдаизъм”, към която принадлежи главния равин д-р Езра Иван Гьоц, които не искат да се идентифицират с това престъпление.

Поради тази причина, ние призоваваме всички почтенни хора да се ангажират това престъпление да бъде спряно и всички не еврейски пациенти също да се ползват от ползите на Германската Нова Медицина.
Заедно с главен равин д-р Езра Иван Гьоц, ние призоваваме всички равини и онколозите в частност, да „Спрем това престъпление и този глобален геноцид спрямо не еврейските пациенти”.
Зандефьорд, 17 Декември 2008 г.

Подписано от всички присъстващи
Адвокат Ерик Брин Твед потвърждава достоверността на конференцията с протокол, съдържащ неговия подпис.
Адвокат Ерик Брин Твед

МС е висяЩ активен конфликт на "не мога да иzбягам"...Моторен конфликт кьм червеният най вьнШен слой,ектодерма,контролираЩ се от кората на главният моzьк.

# 999
Сьвсем скоро Пилхар Ще сложи и огромният ви труд момичета(вьведението),което Ще може да се раzпространява навсякьде.

Прекрасна новина, Christian, nenaatoa - още веднъж благодаря.   bouquet

# 1 000
Множествената склероза  резултат от какъв конфликт е?
МС засяга централната нервна система- главен и гръбначен мозък. В Укипедия намерих това:

Между атаките симптомите може да изчезнат напълно, но трайните неврологични проблеми често остават. Въпреки че е известно много за начина, по който множествената склероза причинява поражения, причината за нейното възникване не е известна. Процесите на увреждане и възстановяване може да се развиват многократно през различен интервал от време

# 1 001
Бях го написал по долу

МС е висяЩ активен конфликт на "не мога да иzбягам"...Моторен конфликт кьм червеният най вьнШен слой,ектодерма,контролираЩ се от кората на главният моzьк.

# 1 002
Кристиян, моля за съвет!
Другата седмица нали ще се почива за 3-ти Март и решихме да отидем при родителите ми, за да си починем малко. Но майка ми се обади притеснена, че изписвали баба ми от болница, която имала Херпес Зостер и се притеснява да не се "заразим", защото трябвало да остане при тях. Имала рани по лицето и главата. Тях ги били питали дали са имунизирани срещу шарка, май едра беше...

Много добре знам, че няма да се "заразя" ей-така и майка ми също е осведомена, но изконният страх си стои, защото тя се притеснява за децата. Аз не съм много наясно с Херпес Зостер, даже никак.

Как да се обоснова, че това няма да ни засегне и съществува ли възможност, ако ние или децата имаме някакъв активен конфликт, все пак да "прихванем" нещо??? т.е. има ли основание да се притеснявам, че ще съжителствам 5 дни с човек, имащ Херпес Зостер.

Много ще съм ти благодарна за някакъв съвет!

# 1 003
Бях го написал по долу

Пропуснала съм. Мерси!

# 1 004
  • на плажа
Нена, херпес Зостер не беше ли свързан с прекарана варицела  newsm78? Нещо такова ми се върти, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт