LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 544
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 095
Мацки,пробвахте ли с 16152?Маха на 55 евро 20 евро ,и на по-голяма сума повече.При мен намали едни маратонки със зелена цена.
/това за чантата Найк/

При мен не работи Sad а дали има значение от какьв браузьр се отваря страницата,за да работят кодовете?

# 1 096
Няма значение. Кодовете са си кодове. Или работят, или не.

# 1 097
  • ново
40дни.Ако досаждаш на твойта банка може и по-бързо

Благодаря ти chocha, а ако направя сега нова поръчка мога ли да очаквам Ла редут да си дръпнат само разликата от блокираната сума, или отново ще си вземат цялата сума, а блокираните пари ще ми ги върнат?

# 1 098
Ще си дръпнат сумата отново, а блокираната ще си остане, докато не минат 30-45 дни или докато банката не ти я отблокира.

# 1 099
Момичета, благодаря на всички за помощта, но тази чанта няма намаляне - нищо не й влияе  #2gunfire
Пускам я след малко на редовна цена и се надявам да си е заслужавала усилията и чакането  Grinning

# 1 100

Това е супер малък номер. Съпругът ми е с талия 73-74 сантиметра и р-р 36 му е леко тясно. На 34 талията е не повече от 70 см.
[/quote]

О, Алекс, а аз си мислех, че на никой мъж не би станалмаскировъчния панталон , който си поръчах.
Уж е 36, но според мен е между 36 и 38. Оказа ми се широк и мнооого дълъг. Това ми дава надеждата, че ще стане на някой колега-рибар. Мъжът ми полудя за него и току мърмори - защо не поръча и на мен? #Cussing out

# 1 101
Някой ако има тези да каже как са, че хем ми харесват пък в същото време ми изглеждат малко парцаливки и дали си отговарят номерата http://www.laredoute.fr/vente-tongs.aspx?productid=324128083& … e&pagesize=16

# 1 102
  • Пловдив
Добро утро на всички.
Някой да има реална снимка на тези обувки?

# 1 103
# 1 104
  • В сърцето на ММ
19003
за 40 евро -маха 15 евро
за 70  евро-маха 25 евро

# 1 105
# 1 106
тези балеринки и сандалки отговарят ли си на номерата?
балеринки
сандалки

# 1 107
Язък, толкова се зарадвах. Излизаше преди да си затворя пощата. Brrrrrr вече я публикува.

# 1 108
  • В една Дупка.
Тези дни, една майка беше пуснала със снимки поръчката си , която е получила. Много ми харесаха едни еспадрилики с панделка отгоре(на снимката бяха бяли), но никъде в сайта не ги откривам. върнах назад десетина страници, но и оттам не мога да ги намеря. Май поста беше от Алекс1  Embarassed но не обърнах внимание

Аз бях, правилно си запомнила.  Laughing Заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-espadrille-prix-mini-bebe.aspx?pro … e&pagesize=12

Тъкмо и аз щях да дам линка. Grinning
А може ли да ме ориентираш дали са гъвкави подметките, и също за номера. Вие кой номер имате и колко е стелката?
Благодаря   bouquet,  то и аз едва вчера ги открих. Много са хубави, моя позната ги е получила.Описаха ми ги  иреших и аз да ги поръчам, дори били с допълнителна подметка отдалу, а не като едновремешните еспадрили Joyние си слагахме подметките.

# 1 109
Добро утро! Не мога да разбера този панталон колко е плитък. Ако някой може да помогне, благодаря!
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-entrej-78-cm.aspx?prod … e&pagesize=16 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт