LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 508
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 185
  • на пистата
Мацки, нали изложената дрешка е impr. noar, каквото и да означава съкращението:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-cache-c%c5%93ur-femme-prix … e&pagesize=16
шарено черно като на снимката

# 1 186
Някой от вчера опитващите се успя ли да намали този сак на Найк? http://www.laredoute.fr/vente-sac-nike.aspx?productid=324131077& … e&pagesize=16

Пардон, вече се е изчерпала.

Не успях да го намаля и го пуснах на редовна цена (все още беше наличен уж), в момента, в който пуснах поръчката видях, че не е наличен, така че чакам изненади. Иначе ми е фактурирана цялата поръчка, включително и той  Laughing

# 1 187
Папитууууу порьчките на митницата ли бяха или ти бяха малки? Че и аз чакам от тази дата?
малки до 2 кг,за митница ,ако бяха дошли за 7 дни щях да зарежа някъде Mr. Green

# 1 188
Днес получих 2 пакета от 13.03  ... Shocked...Вече предпочитам май по-малки-да идват все така за по седмица  Laughing
На който му се гледат снимки

# 1 189
Мацки, нали изложената дрешка е impr. noar, каквото и да означава съкращението:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-cache-c%c5%93ur-femme-prix … e&pagesize=16
Да.Imprime го използват за "шарените" десени,а noir си е черно.

nameika,значи-изтъкват ти,че поръчката ти е анулирана заради отказано плащане от твоята банка,като лееекинко добавят отдолу,че си използвала 65129,с който не си била лично офертирана Close Оставят впечатлението,че банката е проблема,не кода,а иначе ти го трият на носа Close

# 1 190
  • София
И аз днес се опитах да ползвам 65129, но не ме допуска. Вчера можех. Моля, запознатите мами да посочат още някой и друг код за Prix Mini.
Благодаря!

# 1 191
Еееее,докато се мръщя,че на Намейка са й отказали поръчка заради код си отвярям пощата да видя дали са ми отговорили на запитването за поръчката,която вчера бях "помолена" да анулирам (според мен заради липсващ артикул),та ето какво било:

This order is going to be cancelled. I do not know the reason but I have to specify that you used a special offer code 58092 that you must not used. You only can use the offers you received at your e-mail address. Your credit card has not been charged for this order.

Та не знае Сабине що ми я отказват Thinking обаче и без това съм използвала код (за розовия к-т за  пикник),който не съм получила #Cussing out Брейййй,ми много чувствителни станаха на тема кодове...аз ако чаках да използвам само тези дето ми изпращат....жива поръчка нямаше да имам Laughing Добре,че нещата не са ми "фатални" (все такива,които имаме,но в др.цветове),та не им се нервя.И добре,че не са ми "натоварили" картата със сумата по поръчката...

# 1 192
  • на пистата
аз обаче съм нахална и си пуснах сега същите неща със същия код,но на друг имел Mr. Green

# 1 193
Хихихи,съжалявам,че пак аз,но и друго писмо имам,този път от Houa MASKRI,този път едно към едно като на Намейка (но с друг № на сметка,разбира се).За поръчка от датата 15.03,та точно тази с 65137...Е този път се нервирах #Cussing out #Cussing out

nameika,а появи ли ти се в Рембурсмана тази поръчка?

# 1 194
  • на пистата
Хихихи,съжалявам,че пак аз,но и друго писмо имам,този път от Houa MASKRI,този път едно към едно като на Намейка (но с друг № на сметка,разбира се).За поръчка от датата 15.03,та точно тази с 65137...Е този път се нервирах #Cussing out #Cussing out

nameika,а появи ли ти се в Рембурсмана тази поръчка?
не,не се появи аз с код 65137 получих и трите поръчки а с тоя 65129 що така newsm78
сега забелязах,че и моята отказана е от дата 15.03

# 1 195
Моля ви кажете ми къде е раничката пингвин че нещо я изгубих

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:09 от Tiffy

# 1 196
раничката

Моля ви,споделете от личен опит с мъжките панталони и бермуди- мъж с талия около 100 и ханш 103 за кой номер е?!?!Тъкмо бях сложила в кошницата тези и тези и ми пристигна и на мен офертата за Актив с 19003 Rolling Eyes но много ми се иска да не объркам размера Rolling Eyes

# 1 197
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6740812& … ue&ksource=-1

има ли някой 38 или 40 номер от тези бермуди,да помоля за рамери Hugмерси в аванс Hug

az imam 38 nomer i tarsa 36

# 1 198
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6740812& … ue&ksource=-1

има ли някой 38 или 40 номер от тези бермуди,да помоля за рамери Hugмерси в аванс Hug

az imam 38 nomer i tarsa 36
Означава ли това, че вървят с един номер по-големи? Може ли размер на талията и крачола

# 1 199
  • в семейството
Момичета, имам спомен, че някоой беше получил това. Може ли да кажете добри ли са и отговарят ли си на нномерата, стават ли за по-широк крак  newsm78 . Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт