LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 573
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Дупница
Някой дали е получавал червените пътни чанти.Дали са хубави?Ако може снимка!Благодаря

# 1 471
  • София; Дружбето
Аз ги получих тази седмица, но не съм ги снимала. 3 от тях си заслужават, както и розовата ми харесва

# 1 472
  • София
Здравейте! Спешно се нуждая от помощ:

С мооята приятелка следвахме всички указания за правене на поръчка стъпка по стъпка (трета поръчка ни е, не е като да е за първи път), но този път след въвеждане на данните от кредитната карта, на четвърта стъпка, където се потвърждават данните от цялата поръчка, не ни излиза екран, позволяващ принтиране, а дава пак само тази опция за потвърждаване на данните (забелязахме че горе пише нещо, което с познанията ни по английски наподобява нещо от рода на "технически проблем") - 2 пъти го натиснахме бутона за потвърждаване на всички данни и в момента нямаме представа дали не сме направили поръчката 2 пъти или нищо не сме свършили, в кошницата още стоят нещата...

както стана ясно - от френски нищо не разбираме (тук таме знаем вече имената на разни артикули, но дотам) - има ли някакъв начин да разберем има ли валидна поръчка, 2 пъти ли сме я направили, има ли история на поръчките, както в други сайтове...

Моля ви помогнете - не върви да поръчаме едни и същи работи няколко пъти нали...

Благодаря за отговорите предварително.

# 1 473
Здравейте ларедутки Grinning.Може ли да попитам нещо.Ровя се в спортните дрехи и искам да поръчам нещо за моят мъж тениски  но виждам че най-големият номер е 112/199 Rolling Eyes.Tова ли наистина е най-голямото защото аз от другите поръчвам 125/133.Mоля за малко помощ  Praynigче много  тениски на Пума и Найк ми харесват Praynig

# 1 474
mama_na_misho щом нещата стоят в кошницата, поръчката не е направена. При успешна покупка кошницата се изпразва и отива в Суивито, където е и историята на поръчките (бутончето Suivi de commande горе вляво)  Peace

# 1 475
АКо някой е пускал поръчка с туниката и панталона подарък
да знае да пере много и отделно на ръка....че панталона пуска страшно много
добре че изпадна едно листче на което пише да се пере поне 3 пъти отделно преди да се пере с други цветове...та реших да видя защо...е явно има защо

След това изпрах всички туники които си взех за лятото индийско производство
само бялото не пуска...ама то няма какво  Joy

# 1 476
  • София
mama_na_misho щом нещата стоят в кошницата, поръчката не е направена. При успешна покупка кошницата се изпразва и отива в Суивито, където е и историята на поръчките (бутончето Suivi de commande горе вляво)  Peace
Мерси  Peace
наистина не съм ги била поръчала, сега всичко е ОК  Hug

# 1 477
Мами не ми се смейте  Embarassed Първо имам вече карта и от понеделник ще е активна, и ще мога да си поръчвам сама, вече няма да занимавам мамите със себе си ( 450 Heart Eyes ) , а и вече имам зелена светлина от сладурчето, което смята, че от една поръчка ще ми мине мерака  Mr. Green Второто е, че искам съвет от някоя мама която е поръчвала чаршафи, направих един комплект ето го:

за една обикновена спалня стават ли тия размери  newsm78 няма с какво да меря, ще взема да си купя един метър и ще меря наред, нали вече имам карта  Mr. Green

# 1 478
  • София
mamahrisi премери грубо на педи. Една педя е 20см. приблизително  Simple Smile Спалните са различни, няма как да знаем твоята от кои е.

# 1 479
  • Sofia
как незнаеш колко ти е голяма спалнята Laughing

# 1 480
chocha  не ми се смей  Embarassed скоро вземахме матрака, май 2 метра беше  newsm78 от тук като си вземам чаршафи не им гледам размерите и ми пасват на кревата  Mr. Green ама тия 2-3 размера ми извадиха... сега не е удобно да меря с педи, че сладурчето гушнало кучето и спят  Crazy

# 1 481
  • София
mamahrisi, дай линк към нещата от комплекта

# 1 482
  • sofia
chocha  не ми се смей  Embarassed скоро вземахме матрака, май 2 метра беше  newsm78 от тук като си вземам чаршафи не им гледам размерите и ми пасват на кревата  Mr. Green ама тия 2-3 размера ми извадиха... сега не е удобно да меря с педи, че сладурчето гушнало кучето и спят  Crazy
180 на 200 не ти ли звучи познато??? Laughing

# 1 483
# 1 484
  • София
10х  Peace както си ги намалила цените са отлични, но уви, аз този код вече го използвах

Общи условия

Активация на акаунт