LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 602
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 930
  • на пистата
ей сега ми донесоха Mr. Green поръчка от 11.03,тез франсета мнаго странно понятие за бяло имат newsm78по скоро е екрю.тази ма много къса бе  #Crazyиначе много добра линк

# 931
  • Sofia
на моя мъж му взех 180см,а той е висок 185см и му беше късо

# 932
  • sofia
Понеже по-рано днес стана въпрос за пощите и каталозите, да ви питам и аз: получих известие за "списание" и отидох да си го взема. Дадоха ми го без да ми искат документ за самоличност и без да се подписвам където и да било.  #Crazy И на вас ли така? Ами то с моето известие всеки можеше да отиде и да го вземе  Shocked И откъде ги получихте? Че на мен ми го дадоха от едно гише, на което си взимам поканите за колет над 2 кг., а не от гишетата, на които получавам самите колети.
и мен не ме караха да се подписвам

# 933
голяма чуденка с тия размери, последно се спрях на това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-sergio-tacchini-modele-ad … e&pagesize=16 но може ли да помоля някоя мама, която е вземала мъжка долница да измери поне дължината на крачола, незнам 168 да не е късо, то и няма де, а 174 да е дълго и широко....много ще съм благодарна, поне за дължина на крачола Praynig  bouquet
На мъжа ми взех долнище на Найк-174.Той е висок 178-идеално му пасна. Peace

много благодаря, а като кг как е, защото моя няма 178см ooooh!

на моя мъж му взех 180см,а той е висок 185см и му беше късо

конкретно на тази марка ли?

# 934
Да се похваля, че използвах кода 64947 - от 99 евро ми намали на 49  Party
nameika, днес поръчах същата поличка в сиво; казваш хубава, а  Grinning

# 935
  • Sofia
говоря за Найк долнище  и Адидас анцуга от сайта

# 936
говоря за Найк долнище  и Адидас анцуга от сайта

довечера пак ще се мери...значи ако е 174 и нагоре, да вземам 174, да не рискувам с по- малкото, дано все пак някоя мама има време за размери, ако още веднъж взема нещо което не му стане и сериозно ще ме изнесе от вкъщи ooooh!

# 937
  • София
Момичета, някой има ли този цвят или лилавото или оранжа.
Аз си взех червено, но цвета далеч не отговаря на този в сайта.

Аз имам този цвят.
Моля ви, ако имате размер 40 и 42 да премелите горе талията, да преценя за кой размер съм точно Grinning

Това всъщност кой цявт е  Embarassed
Canard. Много е хубав.

Много благодаря  bouquet Точно този цвят не можех да разгадая, а го искам Joy

# 938
на мен ми донесоха каталога до вратата в къщи. не съм го поръчвала-беше голяма изненада

# 939
  • Sofia
Според мен точно затова са тези размери още повече ,че не са на марка Редут ,а на стандартна марка като Найк.Не би трябвало да има разминаване с номерата и би трябвало  да си отговарят.Аз се подлъгах,че някой тук писа,че взел за мъж си 180см при височина 185см и му бил супер добре,ама  се оказа къс като дойде.Щеше с анцунга по главата да ме бие Mr. Green

# 940
За тези детски дънки някакви отзиви?Благодаря!
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-fille-okaou.aspx?productid … e&pagesize=16

# 941
  • Sofia
хубави са

# 942
Според мен точно затова са тези размери още повече ,че не са на марка Редут ,а на стандартна марка като Найк.Не би трябвало да има разминаване с номерата и би трябвало  да си отговарят.Аз се подлъгах,че някой тук писа,че взел за мъж си 180см при височина 185см и му бил супер добре,ама  се оказа къс като дойде.Щеше с анцунга по главата да ме бие Mr. Green

ти само с един анцуг като си се разминала, моя с 2 чифта дънки, блуза Адидас, преди това още 5 блузи, които за щастие продадох и маратонки пак на Найк ooooh!, пълна съм с изненади, а днес дойде на колежката за мъжа й блуза размер 104/111 и изпросихме да премери- голяма е, а гърдите му са 113 Shocked

# 943
  • Кърджали, България
Има ли Ларедутки от Кърджали? Направих поръчка на 28.02. и още не е дошла никъде. От митница Кърджали ми отговориха, че при тях не пристигали пратки  Thinking Известие от пощата нямам.... И се чудя какво да правя....

# 944
Някой беше питал за кода ИВЕР (HIVER), който предлага подарък сешоар. Препоръчвам го - моят си работи и не дава признаци на разваляне, има си четки и гребени, плюс това е фирмен - ФРАНК ПРОВО (FRANCK PROVOST).

Общи условия

Активация на акаунт