LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 721
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 75
Абе мацки, нали не са сменили телефона на Митница Сф, за доставки по домовете който е, звъня от сутринта и само заето ми дава, ако даде свободно никой не вдига. #Cussing out

# 76
# 77
Змейковица,нека жената да изчака спокойно ваучера,така както всички чакаме и трябва да поръча нещо за стойността му.Абсурдно е да си иска парите.

# 78
Това трико не е много стегнато
[url]http://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche.aspx?productid=324094258&documentid=321408&categoryid=38138972&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 79
  • София
Според мен, ако сама е поръчала се подлага на същия риск да не и пристигне поръчката. С тази разлика, че сега с формалностите, писма, чекове и т.н. се занимава Змейковица и тя няма неприятностите да се притеснява за чужди стоки и пари. В тази връзка да отбележа, че най сетне прословутата драма на поръчката от 23.11 която не пристигна, дадоха ми ваучер и поръчахме наново на 05.02 приключи. Втория колет пристигна, хората си получиха нещата. И искам да им благодаря, че бяха толкова коректни и нямаше никой който да ми прави проблеми за парите и да ме обвинява, че го лъжа. Направо съм очарована от всички, че бяха толкова разбрани в такъв момент за мен. Един господ знае колко нерви и притеснения ми костваше това забавяне, защото поръчката не беше малка, за близо 600 лева и аз не съм в състояние да покривам такива суми докато се оправят нещата с ларедута. В интерес на истината има 3-4 човека от други поръчки който си получиха сумите за липсващи стоки от мен, а аз още не съм получила ваучерите, но става дума за 10-20 лева и това стана по мое желание, те дори не знаят, че не съм получила ваучерите, но никой досега слава богу, не е изисквал от мен да му платя, преди да са се оправили формалностите. Другите поръчващи най-добре знаят, че ние (поне аз) не почеля от тази работа. Аз искам да помогна на хората, който не могат да си поръчват и имам малко егоистична цел, детето е малко и ми се занимава и с нещо странично, а не само с него, да не ми закърнее мозъка да мисля само за пелени и пюрета  hahaha

# 80
  • Добрич
 Получих 2 колета единия с многообсъжданите ранички - калинка и пингвинче страхотни са.
Този спортен панталон не ми хареса много е широк стои, като торба надписа долу не е като на снимката зелен, а бял. Материята е дебел промазан шушляк  Sick много спарва http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-graphique-de-nike-shox.as … e&pagesize=12
Поръчах много тениски мъжки всички са страхотни. Най-важното си отговарят на размера, а не като тук по магазините надпис ХХЛ, а то реално М.

# 81
  • Sofia
По този повод мога ли да ви задам само един въпрос.Защо се наемата да поръчвате на толкова много хора,които нито познавате ,нито нищо?

# 82
  • Пловдив
Нали уж целта е да си помагаме, затова, на мен ми е кеф да получавам колетите - равносилно ми е на изяждането на 1 шоколад  hahaha
Плюс това  ако поръчвам само за себе си ще трябва доста да почакам, за да направя по-голяма поръчка, а така се въздържам до 1-2 неща за нас  Embarassed

# 83
Относно корекността на Змейковица, мога да потвърдя на 100 % ,че би направила всичко по силите си, за да няма недоволни момичета, а лично аз първите си две поръчки получих чрез нея, защото още не се бях ориентирала в обстановката с поръчките и всичко си пристигна навреме!
Въпросната дама, би могла да бъде малко по-търпелива и да си изчака ваучера, още повече, ако чете тук в темата ще и стане ясно, че почти всички имаме неполучени стоки и чакаме ваучери за липсващи поръчки!
А ние тогава на кой да се сърдим! newsm78

# 84
Момичета тия дни нямам никакво време да чета темата,тъй като уча за изпити.Но преди 5 мин,пощальона ми донесе огромен и хубав каталог на вратата.Случвало ли се е и с други,без да си го поръчат.Изобщо не съм наясно. И на опаковката пише 10,40евро.Аз ли ги плащам?

# 85
  • varna

Цитат
ами върни им ги
пиши им че са ужулени и така си ги получила,изчисти им добре подметката и им пиши че си носила един път и подметката се е начупила.питай ги дали може  да ги върнеш.

поръчах ги от друг човек, не знам как ще стане номера, сигурно от същия акаунт трябва да се пише.. а и не знам струва ли си , да не се набутам още толко  #Crazy
едно на ум вече - самооо познати и известни марки от там , това е

ами пощенските разходи ще ти са около 15лв
трябва от този акаумт от който си поръчала да кореспондираш с тях

# 86
  • София
По този повод мога ли да ви задам само един въпрос.Защо се наемата да поръчвате на толкова много хора,които нито познавате ,нито нищо?
Аз отговорих вече, защото първо ми е интересно и си разнообразявам ежедневието, второ, аз също се възползвам да си намаля доставката, защото прочутия колис при мен не работи, освен това винаги има от нещата които ми пращат като линкове, някое интересно предложение, което не съм видяла до сега. Пък и не ми пречи. Вярно е, че по време на намаленията беше малко напрегнато, но пък като съм поела отговорност трябва да се справя, а сега е нормално положението и ми е приятно да отделям по някоя друга минута на ден за да помогна на някой. Има си хора, с които редовно си поръчваме заедно, виждам колко са доволни като си получат нещата и това на мен лично ми стига. Мисля, че си помагаме взаимно и им поднасям   bouquet

# 87
Момичета тия дни нямам никакво време да чета темата,тъй като уча за изпити.Но преди 5 мин,пощальона ми донесе огромен и хубав каталог на вратата.Случвало ли се е и с други,без да си го поръчат.Изобщо не съм наясно. И на опаковката пише 10,40евро.Аз ли ги плащам?

Спокойно, почти всички получихме БЕЗПЛАТНИ каталози! Peace

# 88
Мерси.Аз просто се учудих че го получавам,защото до скоро четох,че няколко човека питаха как да си го поръчат.

# 89
И аз чакам от 22.01

Общи условия

Активация на акаунт