LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 804
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 120
Искам и аз каталог! Sad
Вие получилите,по колко поръчки имахте,за да решат да ви пратят?

# 121
Моля за малко помощ - от един пост разбрах за подарък шлифер - но не съм сигурна дали кода 43915 отговаря на р-м 42. Това червният  шлифер е?

МамаХриси - гривната е много хубава- даже и на мъж ми му хареса.Изкуствена кожа е, но за 9 лв е страхотна.

Получих едно писмо с код  - тава е 13 Е, а за първите 4 Е го няма още.Ако сега си поръчам нещо само за тази сума -пак ли ще платя доставка - 5-6 Е??
А каталог със сигурност няма да получа
Змейковица,  Hug не се ядосвай.  Peace

# 122
Искам и аз каталог! Sad

Мисля, че е на случаен принцип, не се кахъри толкова. Самият каталог не е нещо особено - нещата са същите като в сайта, снимките са същите, само дето няма как да намалиш сметката с код.

# 123
Искам и аз каталог! Sad

Мисля, че е на случаен принцип, не се кахъри толкова. Самият каталог не е нещо особено - нещата са същите като в сайта, снимките са същите.

Абсолютно на случаен принцип ги пращат. На мен мин година не ми пратиха,сега за първи път. И освен това в сайта се виждат и по-евтините неща,а в каталога са дадени по-скьпите.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 14:54 от kremena

# 124
Много моля,ако някой е получил поръчка от заветната дата 09,02 -да сподели   Rolling Eyes,и гледах в първия пост но не откривам -по принцип имаше някъде готов текст за писмо с липсваща поръчка- Embarassed моля за препратка ако някой се сеща  Hug Praynig

# 125
  • Стара Загора
Понеже доста от вас търсеха код за подарък някакви пътни чанти, може би е по-добре БД+това:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324083011&doc … baines_maisonAH07
Не ми се отваря линка, моля кажете ми за кой код става дума?!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 15:09 от samimami

# 126
  • Sofia
Получих пратка на софийската митница - 6 кг. и половина и не на малка стойност...фактурата липсва....Нямам думи, ако служителките са започнали да крадат фактурите. Предполагам, че при такава поръчка е имало доста апетитен код за намаление или специална оферта. Ако кода е персонален използването му обвързано ли е с акаунта, на който е издаден или може да се ползва от всеки? Има ли вариянт да се провери каква е била офертата?
Ти май в някакъв филм си се вкарала Wink
Апетитният код няма нищо общо със стойността на поръчката Mr. GreenКодовете от фактурите не са нищо особено и специално,спокойно.Няма вариант да се провери и да,може да се ползва от всеки

# 127

Тази рокля от 35 евро в нашия квартал е 20лв .НО само 38/40.
Първата  пряка след кръстовището на Кр.село посока Земляне.
Магазина се казва Елегант.
Има и двата цвята.И други работи .....

http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.asp … e&pagesize=16

Би ли обяснила по-подробно къде се намира магазина?

# 128
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4004949& … ue&ksource=-1аз искам да попитам за тях някой поръчвал ли е сребърни май кожата е по твърда от др цветове.има ли някой наблюдение

# 129
  • София
Моля, който е поръчвал от това спално бельо - , нека каже дали т. нар. рабат се включва в посочените размери - примерно 160/200, че нещо не ми светва лампичката. И еластичен ли е чаршафът от точно този модел. Т. е ако матракът ми е с размери приблизително 164 на 190, какъв размер би трябвало да поръчам - 160/200 или 140/190 /имам предвид, че един такъв еластичен, купен по размерите на матрака, в последствие се разтегна до неузнаваемост - но купуван от МЕТРО/.
Благодарности!

# 130
...
тази блуза е супер материята е перфектна има еластичност http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-respect-me-adidas.aspx?pro … e&pagesize=12   тази също е

petya_m, блузата на адидас отговаря ли си на номера?
Ти кой размер поръча и действтелно ли е толкова къса като на снимката?

# 131
Мисля,че тук е мястото да благодаря на 450 за нейната добрина,търпение,коректност,страхотен човек,благодаря ти  Hug  bouquet Hug

# 132
Моля, който е поръчвал от това спално бельо - , нека каже дали т. нар. рабат се включва в посочените размери - примерно 160/200, че нещо не ми светва лампичката. И еластичен ли е чаршафът от точно този модел. Т. е ако матракът ми е с размери приблизително 164 на 190, какъв размер би трябвало да поръчам - 160/200 или 140/190 /имам предвид, че един такъв еластичен, купен по размерите на матрака, в последствие се разтегна до неузнаваемост - но купуван от МЕТРО/.
Благодарности!

Аз получих лот от два такива миналата седмица. Но за съжаление, в момента едния е изпран, още не съм го пробвала. Материята е като трико, произведен е в Пакистан. Поръчах за матрак 160, след малко ще ида да видя дали е изсъхнал и да го пробвам. Щ е пиша по-късно за резултата. Моя е в цвят банан-бледо жълто .

# 133
От мен малко кодове за подаръци със снимки Hug (извадени от френски форум,изпробвани и работещи при мен) Peace
-Тренча шоколад,който беше персонален(получен от някои момичета),при мен върви с код 51639 за р-38/40 (51640 за 42/44;51659 за 46/48) Дава и -25% в/у ненамалени
-хубавите прибори 24бр. с работещи кодове 52795 и 52841
-4бр. кърпи от естествени био-фибри,високо качество/2 цвята/2бр-50/70;2бр-30/30см.Код 55077
-беж. сако Ан Уейбърн.Код 68861 за 38/40
-черна лампа 32см.Код 39969
-покривка райе с пискюл 160/160см+6 бр. салфетки сиви.Код 40886
-покривка +салфетки каф/тюркоаз на цветя.Код 51764 Дава и -25%

# 134
И още
 -покривка +салфетки.Код 40797
-4 бокала+2 големи подложки.Код 40983
-кутия за бижута.41009
-изотермична чанта с колелца.49026
-кожена кафява чанта+бяло/каф.шалче.39691
-часовникът и гривната с код CRIST

Дано на някого бъдат от полза.Аз чакам кафявия тренч,ще дам отзиви и реални снимки като дойде.Всички кодове ги има и в албума ми

Общи условия

Активация на акаунт