LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 841
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 165
бингъл, моите са 34 номер. Имат и еластичност. Ето и размери: талия - 34; ханш - 44; дълбочина отпред - 20, отзад - 27; дължина по външния ръб - 102, по вътрешния - 79, в неразпънато състояние  Peace

# 166
На митница София има пратки за НЕЛИ, МОНИКА, РАЛИЦА И МАРИЯ ГЕРГОВА( за фамилията не съм сигурна).Успех.

# 167
ВечеПетя Hug
argun,и при мен на другия акаунт не става..не е нужно да са точно 100,разбира се,може и повече,но... Tired

# 168
И аз да се оплача,че каталога ми беше изваден-разглеждан няколко пьти и измачкан,офертата сьщо беше цялата намачкана. #2gunfire

Моя пък беше увит допълнително в найлон и облепен с тиксо, на което пишеше Sofia-int. Bulgaria
Да...,  права беше 450, че вероятно днес ще получа и аз каталог - 2броя, едва навряни в кутията ми, която не се заключва открих наобяд. Значи и ние с мъж ми сме уважени. Е как да не си купиш нещо от такива хора? А каталога много ми хареса- нещата се виждат по-добре, но дали ги има всички в сайта?

# 169
Цитат
А каталога много ми хареса- нещата се виждат по-добре, но дали ги има всички в сайта?

Постоянно допълват нови неща,повечето ги има в сайта, но някои не и като наличност.
И аз съм много по-доволна от снимките в каталога,определено дава по-добра представа за цветовете и материите newsm10.

# 170
Постоянно допълват нови неща,повечето ги има в сайта, но някои не и като наличност.
И аз съм много по-доволна от снимките в каталога,определено дава по-добра представа за цветовете и материите newsm10.

Така е  Peace За мен допълнителен плюс е и описанието на английски - нямам нужда от преводач  Grinning

# 171
...
argun,и при мен на другия акаунт не става..... Tired

Ще пробвам и аз през втория акаунт.

Пробвах, пак не стана. Утре ще пробвам пак.

# 172
  • Бургас
за дънките по-горе: на коя от снимките е реалният цвят, на снимката на ВечеПетя или на тази на Mirama?

# 173
  • Sofia
кода не действа при зелени цени и при мини

# 174
за дънките по-горе: на коя от снимките е реалният цвят, на снимката на ВечеПетя или на тази на Mirama?

ами не знам, аз моите ги снимах току що на дневна светлина

# 175
  • Варна

А да те питам за дължина 32 пише, че са за по-ниски от 165, а аз съм 170 - дали ще са ми къси  newsm78

Те делят хората на Х<165<Х по принцип в този сайт.
Би трябвало да ти станат на дължина, 81 см е това.

Благодаря   bouquet И аз си мисля така, ще се поръчва  Grinning

Петя, аз съм 161 см. и точно вчера си ги скъсих, като отрязох поне 15 см. Поръчвай смело, ще ти залепнат! Peace

# 176
Абсолютно се присъединявам към горните мнения-каталогът е страхотен и много му се израдвах като видях,че и на мен са изпратили!Нещата се виждат много по-добре,има и снимки,които ги няма в сайта Heart Eyes
Само да попитам за сервизчето-подарък-кода,който са ми дали само с ордер-формата ли може да се ползва или си важи и за поръчка в сайта?

argun,вкарах те в приключение Tired ще видя с кои артикули подейства при мен...точно така-абсолютно без зелени и мини!
Мимита,на сайта пише,че са черни,но при дънките черно си е нещо като много тъмно синьо...може би от светлината идва разликата(не особено голяма според мен Rolling Eyes )

# 177
...
argun,вкарах те в приключение Tired ще видя с кои артикули подейства при мен...точно така-абсолютно без зелени и мини!
...

Ясно, при мен всичко беше със зелени цени. Но все пак кода е много ценен  Peace рано или късно ще ми влезе и на мен в употреба.

# 178
chockolina, мерси   bouquet Вече ги поръчах  Crazy
Мимита, тя разликата между снимките е минимална. И аз незнам кой е точния цвят - определено е черен, може би леееко тъмно сивеещ. Според мен са си като снимката в сайта  Peace

# 179
Хей, тия от каталога искат 34.90Е за това рокле
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-la-redoute-esse … e&pagesize=12
 Правя съпоставки и те са в полза на сайта.
Искам да кажа на всички, които не са използвали код 65137- направете го!Най големите ми намаления са с него и 36900. smile3533Естествено ги ползвах и през двата акаунта, и сега търся друг, подходящ за целта. Днес пуснах поръчка с 51950, който би трябвало да ми донесе тренч, ама много не им вярвам. Само да не е тенджерата! smile3514
И сега сериозно - момичета, нека не се джавкаме за глупости и да търсим под вола теле! Спомнете си тема 52 и това,че сме тук за да споделяме и си помагаме! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт