LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 850
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Ку-куландия

От есента малкия има в оравжево, много е качествено пера го на 60 градуса не е мръднало.

# 287
  • Дупница
Здравейте,момичета!От две седмици не получавам никакви оферти и кодове.Имам два акаунта,на единия доскоро ме засипваха но изведнъж престанаха.Интересуват ме промоциите и кодовете защото пазарувам редовно от сайта.Чакам поръчки от 26 02,05 03,07 03,все са големи.Искам да си получавам пак писмата.Знаете ли какво трябва да направя?Благодаря Ви предварително!

# 288
Ето и от мен, можете да си разпратите сами.
http://abo2.ems6.net/redoute/MKGviral/send.asp?e=kamy7@abv.bg%20 … 6G-DD-6GHF1M-D9EC

# 289
  • Sofia
Божкееее, ми тоз "комбенизон" и аз май го поръчах за мен си  Joy Тъй на снимчицата впечатлява  hahaha Е, нищо де. Я кажи поне някое размерче, да се надявам, че поне ще ми стане, пък ще се хващам в някой сервиз след майчинствто  hahaha
Какви размери да ти дам то е толкова безформено, че се чудя от къде да го захвана да го премеря. Аз съм си взела 162-ри размер при все че съм висока 169см, сигурно от страх да не ми виси много, но пък сега едвам си набутвам рамената с помощ го обличам и събличам. А ръкавите му се свалят и става още по-гъзарски  Mr. Green За сметка на това обаче има много джобчета и дупки където да си втъкнеш я отверка, я парцал необходими за ремонтните дейности  Crazy
Аз пак съм добре ми една приятелка е поръчала 8 кила панталони 150-ти размер при положение, че детето и носи 102-ри.

# 290
Покани за Найк,може да си ги пратите сами.
http://abo2.ems6.net/redoute/MKGviral/send.asp?e=cvetomirapi@abv … 6G-DD-68AXW5-D9EC

# 291
Здравейте,момичета!От две седмици не получавам никакви оферти и кодове.Имам два акаунта,на единия доскоро ме засипваха но изведнъж престанаха.Интересуват ме промоциите и кодовете защото пазарувам редовно от сайта.Чакам поръчки от 26 02,05 03,07 03,все са големи.Искам да си получавам пак писмата.Знаете ли какво трябва да направя?Благодаря Ви предварително!

Добре дошла в отбора.  Laughing Нищо не можеш да направиш. След като пазаруваш често, се смята, че си редовен клиент и няма нужда да ти пращат оферти, за да те зарибяват допълнително.

# 292
  • София
Ами ще го видим, ако някой се сеща да пише, иначе аз му се зарадвах на този код, защото ми намали 40 % от едни панталони, плюс подаръка.

Я на този попадали ли сте, също намалява хубав % плюс подарък сак на Лафума, розово и кафяво.
61751

Artexa, имаш ли някаква снимка на този сак. До сега, от всички кодове, с които съм пускала поръчки, най- доволна останах от чаршафа на лалетата. Всички останали са били китайски боклуци. Но сак на La fuma ми звучи ок  Simple Smile

# 293
  • Дупница
Алекс1,много благодаря за отговора.Добре а като правя нова регистрация защо пак не получавам?

# 294
може ли и на мен една покана
pinkar@abv.bg
благодаря предварително

# 295
Алекс1,много благодаря за отговора.Добре а като правя нова регистрация защо пак не получавам?

Защото така са решили. Ще започнеш да получаваш. Ако не - има в 1-вия пост линкове към два сайта за кодове.

# 296

може ли да ми обясните какви са тези покани за найк Embarassed.Нещо нищо не разбирам.За намаление ли са и как мога да се възползвам?Предварително ,благодаря на тези които ми отговорят

# 297
На двайсти март ще има намаления 50 процента,ако искаш да се възползваш кликаш на линка и си пишеш двете имина и мейла.

# 298
  • от точка К до точка С и обратно

Да похваля тази туника. На живо е по-красива дори и от снимката, много мекичка и приятна. Заслужава си.

Дай някакви рамери моля те.
И аз получих тази туника само че в черно. Наистина стои много елегантно, но не си отговаря на номера. Аз поръчах 38/40, на етикета е същия номер, но според мен отговаря поне на 42/44. Направо плувам в нея. Поръчвайте по-малък номер от нея! И още нещо да споделя относно професионализма и точността на французите. Имах липсващ продукт в разкъсан кашон с разлика в теглото. Писах им за това, не съм прилагала снимки на документи за рекламация дори и на втория ден вече имах ваучър в mes remboursements за сумата. Помолих ги да ми изпратят номера за ползване онлайн и още същия ден го имах в пощата си.  PeaceНикога не съм се чувствала така уважавана като клиент тук в България. Naughty

# 299
току що поръчах на зетя този анцунг като с код 20125 го свалих на 67 е (72 с доставката)...и готова да поръчам...викам си да се поровя малко...и случайно открих във френския форум 36064 който ми намали анцунга на 44.50 е (т.е на 50%)

Еее, аз го поръчах преди няколко дни за 72 с доставката. А уж ровя в онзи сайт кодовете  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт