LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 856
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Пловдив
Ей, тия французи никаква координация нямат значи  #Cussing out
Скъсах се да им пиша за онази обърканата поръчка, изрично им писах на 100 места, че не искам чек, а ваучер и вчера сутринта гледам - чек ми били пратили. Веднага им писах защо и че искам ваучер, освен това не са ми приспаднали сумата за транспорт, която платих (близо 23Е)
И чак преди малко ми отговарят да им върна чека като го получа, чак тогава ще ми пратят ваучер  #Cussing out
И на всичкото отгоре , ме пита мацката какви са тия 23 Е транспортни, тя не била уведомена... ми те все различни ми отговарят
Мога ли да използвам бутона "отговори" на този мейл, който ми пратиха  newsm78, поне пак да стигне до тая дето не е разбрала

# 467
Пробвах да изпратя покана,но ми пише използвания мейл предизвиква грешка?! Tired

# 468

Мога ли да използвам бутона "отговори" на този мейл, който ми пратиха  newsm78, поне пак да стигне до тая дето не е разбрала
Някоя мама тук беше споменала,че няколко пъти е писала с -ре на мейла,от който пише френската мацка,но в един момент й писали да не пише там,че няма да й отговарят...но кой го каза не си спомням newsm78 Според мен им напиши на мейла за по-сигурно,дано ти обърнат внимание така...или в другата форма,на която пишем им копирай това,за което става въпрос Rolling Eyes

# 469
  • Sofia
За който не е забелязал - 36900 работи многократно!
(дава намаление +подарък или БД)

# 470
Пробвах да изпратя покана,но ми пише използвания мейл предизвиква грешка?! Tired
Защото натискаш "копи-пейст". Не става така. Просто го препиши.

Да ви се оплача по друг повод. Извинете за оффа, но наистина искам да споделя, че ме е яд.
Онзи ден влизам в яхуто и някакъв банер с реклама. По принцип не съм лапни шаран, но тук сумата беше малка и рекох да пробвам.
Става дума за чай за отслабване. Прочетох условията и ми с евидя приемлива оферта. За 30$ получаваш чай за отслабване за цял месец. На всичкото огоре не плащаш сега, а само транспорта от 4$. дават 15 дена период за проба и ако харесаш чая, чак тогава ти теглят сумата от картата.
Поръчах си аз.

С потвърдителния мейл ми изпращат със ситни буквики, че вече съм член на тяхната там група и за 19.95$ на месец, ще имам личен съветник за диетата си. Също пише, че мога да се откажа на мейл, чат ( даден бутон за чат с някой си) и телефон.
Писах им, че искам само чая, но не искам никакви съвети за 20$ на месец. Писах първо в чата им, където казаха да се обадя на телефона. Звъня на телефона и като почна една записана секретарка да ми дава наставления къде и кво да натисна и толкова тихо говореше, че само дето анвъртях 10 мин. разговор с Америка.
Вчера им писах МЕЙЛ със същата молба и ми отговориха да звънна. Казвам им после, че така и така....описвам случката с телефона,а  те одеве ми върнали мейл със следния текст " извиняваме се за неудобството, но еди кой си е ваш личен съветник за диетата и повече информация, ще получите на телефон ....еди кой си".
лелелел как палнах моторетката! лелелел полудях.
Драснах им мейл, че не им ща ни чай, ни нищо, че са малоумни, че не са почтени, че когато съм поръчала чая никъде не са споменали тия 19.95 и чак накрая след като съм натиснала бутона "поръчай" и съм си написала данните на картата са злоупотребили с това. Казах им, че чая като дойде изобщо няма да ходя да го взимам и, че не им го искам. да се оправят!
Та в резултат на това сега си блокирах картата и, ще си вадя нова, което означава, че с тази карта известно време не мога да пазарувам в Редута
Свине!

Оххх олекна ми.
За който не е забелязал - 36900 работи многократно!
(дава намаление +подарък или БД)

Аааа разбрахме ние. Аз вече 4 поръчки + днешната имам с него Simple Smile
Даже бях споделила по-горе.

# 471
Смаяна съм...
днес ми дойде поръчка от 6.03 - #Crazy толкова бързо никога не е идвала досега - това са 12дни...
Отчет : http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4483960& … ue&ksource=-1
маратонките на Адидас - са много хубави , но определено са за тесен крак. Взех черни - изглеждат повече от добре
този гащеризон http://laredoute.fr/vente-la-combinaison-stretch-un-look-en-plus … e&pagesize=12
дори за тези пари не струва Crossing Arms висока съм и с дълги крака но това е супер несъразмерно. 36 номер до талията ми е добре, но горната част е толкова дълга че спокойно ми стига до раменете. Мисля да го слежа на 2 части. Цвета е по скоро зеленикав..прилича ми на турските дънки по битаците
тези дънки са много хубави. http://laredoute.fr/vente-jean-gabardine-5-poches-la-redoute-ess … e&pagesize=12
Отговарят си на размера. Стоят супер. Плата е мек . Взех черни.
тази тениска е доста лигава - не ми харесва
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905196&p … documentid=207608
този суич http://www.laredoute.fr/vente-sweat-col-camionneur.aspx?producti … 12&vsn=lesaub - не е нищо особено, но за 4Е е идеален. Ватираничък
тази пола
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?produ … e&pagesize=16
не е нищо особенно, но за 1,49 Е си е попадение в 10тката. Стои доста хубаво - за лятото ще е доста свеж десен.

# 472
JuliS, дънките като гледам са мъжки, или поне на картинката мъж има, ти за теб ли ги поръча?

# 473
Хайде да разкажа и аз за драмата си. Сигурно някои от вас си спомнят, че в предишната тема се оплаках за поръчка от 14.03, на която ми се изписа, че ще я обработят ръчно и ми блокираха повече от 200 евро. Писах аз на мейла им и днес получавам отговор от Сабине. Цитирам дословно: не можем да ви изпълним поръчката, тъй като сте използвали код 17558, който не ви е изпратен лично. До тук от Сабине. За сведение, кодът е намалил 12 евро от цялата стойност на цялата поръчка. Сега й писах поне да ми отблокират сумата, ако обичат.
Днес си взех поръчка от 3.03 от Митницата, имам страхотни попадения, но после ще пиша, че детето е гладно.

# 474
Да се похваля и аз с първата ми пристигнала поръчка! И то само 10 дни след пускането на заявката.  Heart Eyes Всичко си е на мястото, размерите са уцелени с изключение на тениските за мен, но добре, че сестра ми е по-едричка, ще отидат при нея. Материите са много приятни, мъжа ми е доволен от неговите тениски и ура, защото кредитната карта е негова. Laughing Малко се стреснах от цвета на новичката ми чанта, но после се сетих, че имам сандали в подобен златисто-бронзеещ нюанс, пасват си идеално, така че това лято колите отдалеч ще ме забелязват. Joy На детето тениските също са идеални.
А освен това днес ми пуснаха по мейла код за намаление на някои неща, ако направя поръчка над 55 евро - прави ги минус 20 евро и безплатна доставка. Ако искате възползвайте се, аз скоро няма да поръчвам. Кодът е валиден 3 седмици и е 57398.

# 475
  • на пистата
змейче аз съм си писала със сабине като отговарях на нейните имейли даже  няколко пъти докато се разберем,на края като се разбрахме ми каза да не и пиша повече.аз  обаче съм нахална Mr. Green и преди дни без да ми е писала и писах за един артикул който ми е отказан,но чак днес получих онговор,но забележете получих де Laughing и всичко е ок,пиши и не се притеснявай Hug

# 476
Хайде с тия попадения, че нямам търпение и съм много назлобяла Simple Smile

Хайде бе хорица кажете случвало ли ви се е да сте с 24 артикула в кошницата и отгоре да ви пише с оранжев удувителен знак " Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution". Код не съм слагала з анамаление. Никой артикул не ми е ограден в оранжево, като да не е наличен. Сега к'во да правя? Да изпразвам един по еднин ли? Оф, че гадно.

# 477
JuliS, дънките като гледам са мъжки, или поне на картинката мъж има, ти за теб ли ги поръча?
разбира се че са мъжки Joy
за мъжът ми ги поръчах 44 номер

# 478
  • Сливен
Мъжки са дънките, ама не си отговарят на номера, според номерацията 42 размер е за мъж с обиколка на талията 84, моя съпруг е с талия 86см  и са му поне два номера по големи, иначе стоят добре, ако бях поръчала 40 номер може би щяха да са по добре.

# 479
  • В една Дупка.
Мами, може ли малко помощ....какво означава това, каккъв е проблема с тези отделените дрехи?
https://www.laredoute.fr/Account/OfferDetail.aspx?OID=20080170843738

Общи условия

Активация на акаунт