LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 71 009
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
А аз търся тренча,за който nameika даде линк.....(и други дадоха лонк)....много ме е срам, но не знам защо не го намирам.който може да ми помогне Praynig. Благодаря предварително  bouquet
веднага давам линк ето го красавеца Laughing

И аз си го поръчах преди 2-3 дена. Дано ми стане, че ще умра от мъка... Нямам търпение вече. bowuu

# 451
Искам да си поръчам този цвят, но немога да разбера как е на френски- http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid … p;ZoomImageType=0]дудунка[/url]

# 452
Здравейте, момичета!
Получих поръчка от 05.02.
Малко със смесени чувства я приех.
1.Нещата са хубави. Това добре.
2.Вместо панталон Адидас за височина 162 са ми пратили 176  #2gunfire
3.Панталон на FREDDY има бримчица. Какво мога да направя в този случай? Или как мога да се справя с проблема - чист памук е. Ето линк:
http://laredoute.fr/vente-pantalon-freddy.aspx?productid=3241281 … e&pagesize=12
На мен ми харесва, но ми е малко голям. Добре, че са ми пратили xs, защото бях поръчала s.
4.Тениска на  Adidas  - Respect me - много е дълга, но е хубава материя.
5.Тази блуза е просто страхотна. Незнам дали е обсъждана. Аз я взех за 11Е, сега е 19Е, но пак бих си я взела:
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-adidas.aspx?productid=32412920 … e&pagesize=12
6.Едно гащеризонче пак Адидас, но не го намирам в сайта. Едно русо момиченце беше облечено с него. Взех го за около 7.5Е - много е хубаво, направо страхотно.
7Една блузка на баткото, която също не намирам - хубава е.
8.Две роклички на малката - стават.

# 453
Здравейте и от мен.Искам да попитам някой беше казал код за намаление на новата колекция ама не се сещам каде и какво сам си писала.Досега пробвах да намаля тези маратонки ама не стана нищо.Някой може ли да ми каже код или въобще дали мога да ги намаля?
Пробвах с номер 18, който е 35Е. 65129 ги намаля на 25, а 65110 на 30  Peace

# 454
И аз да се отчета с поръчките ми от 7 и 9 март  Mr. Green
Супер бързо пристигнаха Simple Smile
Всичко е обсъждано и съм доволна, искам само да похваля един спортен панталон за мен, но не го намирам вече.

Ето реални снимки

# 455
  • Sofia

65317 - при мен не действа  Peace

Не действа, защото не е това кодът. Верният  е 65137!   Grinning

# 456
  • sofia
Момичета, вие можете ли да установите, дали тези Найкове са от естествена кожа. Аз не можах.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503159& … ue&ksource=-1
кожени с дупки за дишане, така го превеждам
Още ли не си поръчала маратонки  Simple Smile

# 457
Моля, ако на някой са му останали покани за Nike, да ми прати на ginka@yandex.ru  Praynig
Тези, които сама си пратих по дадените линкове, не съдържат никакъв код или парола...

# 458

65317 - при мен не действа  Peace

Не действа, защото не е това кодът. Верният  е 65137!   Grinning

Каквото и да е, все 5Е ми намалява Sick

# 459
# 460

калъфка е, поне аз така го разбирам

# 461
ЗА СПАЛНОТО БЕЛЬО:
....
taie de traversin - калъфка за декоративна възглавница
taie d'oreiller - калъфка за въглавница
housse d'oreiller - плик за възглавница
...

И тези-ярки хубави цветове
Тези отговарят ли си на размерите?
Да ти кажа-по-скоро не.Дъщеря ми е точно на 2г,но от всичко (вкл. и панталони) й взимам 94,понякога 102 и й стават.Тези са 102(т.е за 4-годишно) и са й точно.Вземи номер по-големи,въпреки че според мен разликата в номерата е малка (имаме други неща в поредни номера). 

# 462
Днес получих тези балерини много ми харесват и най-важното е,че ми станаха.Поръчах си 39, номера който нося и в БГ,стелката е 25см.

# 463
Момичета,кажете моля как да изпратя покана за "Найк".Благодаря предварително.

# 464
Момичета,кажете моля как да изпратя покана за "Найк".Благодаря предварително.
Като натиснеш тук и във формата,която ти отвори пишеш двете имена и имейла,с който се подвизава в Редута този,на когото искаш да изпратиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт