LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 966
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
Туниката е доста широка, както вече писах. Ще я премеря по-късно, на работа съм в момента. От доста разтеглива, памучна материя е. Предполагам има ликра вътре. На гръдната обиколка единият плат попада върху другия и става и за по-голям и по-малък бюст. В ханша е доста широка също - разкроена е надолу. Просто си взимайте един номер  по-малък от този, който обичайно носите.
Благодаря ти. Предполагам, че цвета на снимката е impr.noir.
Поръчах я и 65137 ми я намали на 0,00.  Hug

# 361
Здравейте и от мен.Искам да попитам някой беше казал код за намаление на новата колекция ама не се сещам каде и какво сам си писала.Досега пробвах да намаля тези маратонки ама не стана нищо.Някой може ли да ми каже код или въобще дали мога да ги намаля?

# 362
Здравейте и от мен.Искам да попитам някой беше казал код за намаление на новата колекция ама не се сещам каде и какво сам си писала.Досега пробвах да намаля тези маратонки ама не стана нищо.Някой може ли да ми каже код или въобще дали мога да ги намаля?
Съжалявам ама забравих да уточня за кои маратонки става въпрос:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3662322& … ue&ksource=-1

# 363
Съжалявам ама забравих да уточня за кои маратонки става въпрос:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3662322& … ue&ksource=-1
В каренцето над артикула трябва да пише, че е от колекцията Пролет-Лято, за да го намалиш.

# 364
Опитвам се да направя регистрация на приятелка , но не мога.
Някой да е правил тези дни успешна регистрация?

# 365
  • Варна
Здравейте момичета!
Видях, че и преди мен са питали за промоцията на Найк , но не видях отговори на моите въпроси.
Може ли да ми кажете как точно да се възползвам от промоцията, имам писмо от тях с някаква парола или код и аз незнам,
как точно се използва и къде, и на 20 - ти откъде да вляза в промоцията???

# 366
  • Бургас
Здравейте момичета!
Видях, че и преди мен са питали за промоцията на Найк , но не видях отговори на моите въпроси.
Може ли да ми кажете как точно да се възползвам от промоцията, имам писмо от тях с някаква парола или код и аз незнам,
как точно се използва и къде, и на 20 - ти откъде да вляза в промоцията???

На 20-и ще ти изпратят мейл за намалениято. Там ще въведеш паролата.

# 367
Момичета, знам, че е коментирано, но не се сещам за тези балерини + 1 ли трябваше да се вземе?

Според мен не  Naughty Моят крак не е тесен , поръчах си 40 (нося 39) и малко ми хлопат.Добре , че и без това нося ортопедични стелки, та с тях закрепям положението  Mr. Green

Някой вече получи ли униформената подаръчна парка на Ан Уейбърн?

# 368
  • Варна
Мимита  благодаря ти!   bouquet

# 369
  • Варна
Виждам, че вече има момичета получили поръчките си направени с код 65137. Интересува ме дали има някой, който е пуснал с този код, намалило му е нещо до 0.00 евро и си е платил само доставката, т.е цялата му поръчка е била само 5 евро и разбира се да я е получил?

# 370
Понеже не бях чела темата и снощи разгледах сайта и си поръчах нещо за детето, но без никакви кодове!
Мога ли сега да променя поръчката?
След като вече съм я финализирала снощи?

# 371
Опитвам се да направя регистрация на приятелка , но не мога.
Някой да е правил тези дни успешна регистрация?
Ако искаш пусни ми на лични данните и ще пробвам да я регистрирам. После ще смениш паролата, ако те притеснява това, че я знам. Така направихме с една мама от сайта.

# 372
Момичета, знам, че е коментирано, но не се сещам за тези балерини + 1 ли трябваше да се вземе?

Ако крачето ти не е като лапичка, по-добре си поръчай номера. Аз нали съм много умна, преди да пристигнат сините, си поръчах и зелени с номер по-големи. Сега ще хлопкам. Ще разчитам на това, че като се стопли, ще ми се надуят краката.

# 373
Справих се  Peace

# 374
  • гр.Пловдив
Момичета имам поръчка от 06.02. На 29.02 ми се появи в Суйвито отказан артикул за 2.10Е, а днес даже си полу4их и ваучера на тази стойност. Поръчката обаче още я няма. Да пиша ли нещо на Ларедуците??? Да ходя до пощата ли??? Какво да правя??? Това ми е втора поръчка и не съм много наясно.

Общи условия

Активация на акаунт