LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 979
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 375
Oх и друго нещо искам да питам, аз платих с Виза електрон на пощенска и ми я прие!
Има интернет банкиране но все още не ми е отразило снощтната поръчка
Кога отразява плащането!
Ако не са отразени в сметката ми това значи ли че не е направена поръчката

# 376
Момичета сигурно е обсъждано но не го намерих на първа страница а има много теми назад
моля помогнете ми
На нова работа съм и бях дала за поръчката стария си служебен майл, сега го смених уж обаче не ми е пристигнала още пратката от 17.01 и искам да им пиша писмо, но на бланката на сайта искат номер на клиент (имах го на офертите в старата поща) ама си остана там и номер на команда или нещо такова.Номера на командата го изрових ама не ми го приема а номера на клиента не мога да го намеря. Рових къде ли не явно нещо ми се изплъзва 

Намерих си номера на клиента Simple Smile Само помощ защо не ми приема номер на поръчка .
Влез в  Суивито, там е иклиентския ти номер и номера на поръчката.
Пардон, не бях видяла долу. Махни първите четири цифри, които са годината.

# 377
Искам да питам нещо, без да се сърдите, просто нямам време да чета, за една притятелка е, с карта на ЦКБ може ли да се ползва в сайта

# 378
Имам спешно питане Simple Smile  Адрес за получаване може да бъде друг, нали, т.е. на стъпка 2 вместо да е цъкнато върху моя си адрес от моя си акаунт цъквам на точката вдясно и там попълвам адреса където да пристигне поръчката.
И съответно те я пращат там, човека за който е нещото отива сам в пощата с неговите си данни и така, аз не се занимавам.  Hug

# 379
Искам да питам нещо, без да се сърдите, просто нямам време да чета, за една притятелка е, с карта на ЦКБ може ли да се ползва в сайта
Аз пазарувам с виза електрон на ЦКБ-няма проблем  Hug

# 380
  • София
изпращаш го обратно за твоя сметка

Трябва ли да им пиша предварително, че го връщам? Как точно ще ми върнат парите?

# 381
Имам спешно питане Simple Smile  Адрес за получаване може да бъде друг, нали, т.е. на стъпка 2 вместо да е цъкнато върху моя си адрес от моя си акаунт цъквам на точката вдясно и там попълвам адреса където да пристигне поръчката.
И съответно те я пращат там, човека за който е нещото отива сам в пощата с неговите си данни и така, аз не се занимавам.  Hug
да,точно така  Peace

# 382
Дай моля те стелка на 25н на Адидаса

Деси, аз мога да ти дам размера на 24-ти номер. 15,5 см.  Peace

Аз също благодаря!
Искам също да кажа, че раничката пингвинче е много хуабва, доста по-голяма от очакванията ми  Peace

# 383
да,точно така  Peace

Мноооого благодаря Wink

# 384
  • София-Лагера
Цитат
Деси, аз мога да ти дам размера на 24-ти номер. 15,5 см. 

:bouquet:25n сигурно е 16,5см. Thinking

# 385
Взех си поръчката от 08.03 и бях приятно изненадана от евтиното елече на Актив. Искам да похваля тези панталонки http://www.laredoute.fr/vente-short-entrejambe-18-cm-femme-essen … e&pagesize=16 много са хубави и имат копчета отстрани за  да стават по-къси.Имайте предвид само ,че бялото е доста прозрачно.А това не си струва ,изобщо не е като на снимката http://www.laredoute.fr/vente-valeur-sure-combi-robe-fichu-cocoo … e&pagesize=16

# 386
Разбрах че вече доста от вас са получили каталози, и аз съм една от вас, но да сте заблязали, че отстрани пише цената на вашия каталог е 5,95е !!! Ще се заплаща ли или не!!!? Аз си поръчах чрез бланка намерена случайно в сайта за каталог на моя акаунт, а след два дна пристигна но на акаунта на маминка! Съгласна съм да си платя този който съм си поискала, но този който те по собствено усмотрение са ми пратили за какво трябва да плащам  Rolling Eyes

# 387
Разбрах че вече доста от вас са получили каталози, и аз съм една от вас, но да сте заблязали, че отстрани пише цената на вашия каталог е 5,95е !!! Ще се заплаща ли или не!!!? Аз си поръчах чрез бланка намерена случайно в сайта за каталог на моя акаунт, а след два дна пристигна но на акаунта на маминка! Съгласна съм да си платя този който съм си поискала, но този който те по собствено усмотрение са ми пратили за какво трябва да плащам  Rolling Eyes
Този е подарък, мила!

# 388
  • София
Из нечии албум бях виждала реална снимка на това яке
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4559886& … ue&ksource=-1
в розово на цветя. Не мога да открия албума, а искам да покажа снимката на моя близка за евентуална поръчка.
Ако някой се сеща моля да даде линк  Praynig

# 389
  • София

Аз също получих каталог, но без да съм попълвала бланки, че го искам. Не съм плащала нищо за него. Може би се заплаща само при заявка да ти го пратят! Иначе не.

Общи условия

Активация на акаунт