LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 968
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 390
Виждам, че вече има момичета получили поръчките си направени с код 65137. Интересува ме дали има някой, който е пуснал с този код, намалило му е нещо до 0.00 евро и си е платил само доставката, т.е цялата му поръчка е била само 5 евро и разбира се да я е получил?

Аз днес получих поръчка направена на 08.03 с този код. Поръчах блузка на Пума от 15 е. Намалих я на 0,00е. Само доставка 5,00 е. Чак се хвърлих в размисъл възможно ли е?

# 391
ЕЕЕЕ и аз да се отчета Hug
57428-безплатна доставка и -20е за над 55е Peace

# 392
  • sofia
Леле, аз си мислех, че всички ще ми се смеят на акъла да си поръчам таково вдетинено якенце, а вие най-го харесвате. Определено вече ще го нося по-куражлийската  Heart Eyes
Ето линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219357&photo=16

# 393
Oх и друго нещо искам да питам, аз платих с Виза електрон на пощенска и ми я прие!
Има интернет банкиране но все още не ми е отразило снощтната поръчка
Кога отразява плащането!
Ако не са отразени в сметката ми това значи ли че не е направена поръчката

тегленето на парите става по-късно Peace

...И аз да кажа че имам известие за колет, което просто ме изуми. Поръчката направих на 10ти, известието ми е с вчерашна дата! и най важното-колета е за митницата!!! тоя път ме изненадаха със страшната си бързина

# 394
  • на пистата
днес получих 3 поръчки направени с кода който маха 15е,двете са над 20е,но едната е платена само доставката просто исках да опитам с едни дънки на малчо които бяха 15е

# 395
днес получих 3 поръчки направени с кода който маха 15е,двете са над 20е,но едната е платена само доставката просто исках да опитам с едни дънки на малчо които бяха 15е
Ке?
Искаш да кажеш, че и поръчала нещо за 20Е? Ползвала си код и ти е намалил 15Е и си платила само 5Е и доставката ли? И е пристигнала?
Аз все се страхувам от такива поръчки.

# 396
  • на пистата
И е пристигнала?

да,пристигна просто исках да пробвам за първи път да видя какво ще стане

# 397
Някой поръчвал ли е това горнище,някакви отзиви а сам се спряла на варианта в черно.  Embarassed
http://www.laredoute.fr/vente-veste-respect-me-adidas.aspx?produ … e&pagesize=12  newsm78

# 398
Днес получих известие за митницата за ето тези неща (поръчката е направена на 5 март, в Бг е бира на 14 март) -

- това не е кой знае какво, можех да мина и без него, въпреки това ще го нося с дънки.

Евтиното зелено сако от 3,50 евро - оказа се много добро попадение  Peace цветът ми стои добре. http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-cintree-devant-et-dos.asp … e&pagesize=16

- хубаво е, стои много елегантно, препоръчвам го.

- това в червено, не ми харесва много, в сиво е много по-хубава.

- хубаво е.

Така. Още чакам поръчка от 9 февруари  Peace

# 399
Извинете, кой е този код, че ме сърбят ръцете?

# 400
  • Пловдив
И аз съм изненанадана, че вчера получих две поръчки за пощата - едната е от 7.03, а другата от 13.03.... Rolling Eyes
Чакам още една от 9.03, но май ще е за митница!
Мантото от 32евро е страхотно....очарована съм и специални благодарности по този повод на
nameika !!! Hug
Но пък май съм едниствена, която не е получила каталог...или просто са ми го присвоили от пощата... newsm78
Тия кодове при мен въобще не искат да работят за съжаление!

П.С. Как разбирате кои ваучери са за онлайн пазаруване....с колко цифри са?! newsm78
Имам отметка ще ми дължат едни 2евро и в графата пише - чек и цифри, но дали ще го пратят по пощата или мога директно да го ползвам.... Thinking
Извинете ме ако е питано, но не ми стана ясно!

# 401
  • на пистата
Извинете, кой е този код, че ме сърбят ръцете?
65137,стели а стана ли ти,ще черпиш Laughing

# 402
Мантото от 32евро е страхотно....очарована съм и специални благодарности по този повод на
nameika !!! Hug
Може ли линк?
П.С. Как разбирате кой ваучери са за онлайн пазаруване....с колко цифри са?! newsm78
[/quote]
Ваучерите са с 9 цифров код.

# 403
  • БУРГАС
Виждам, че вече има момичета получили поръчките си направени с код 65137. Интересува ме дали има някой, който е пуснал с този код, намалило му е нещо до 0.00 евро и си е платил само доставката, т.е цялата му поръчка е била само 5 евро и разбира се да я е получил?

Аз днес получих поръчка направена на 08.03 с този код. Поръчах блузка на Пума от 15 е. Намалих я на 0,00е. Само доставка 5,00 е. Чак се хвърлих в размисъл възможно ли е?
И аз днес си взех две поръчки от 10.03 едната от която беше 5 Е тоест само доставката.Да похваля този анцунг -плътна и стегната материя за 3.99    http://www.laredoute.fr/vente-le-jogging.aspx?productid=32412777 … e&pagesize=16                                                                                                     

# 404
И е пристигнала?

да,пристигна просто исках да пробвам за първи път да видя какво ще стане
А каква ти е картата и към коя банка,може би това има значение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт