LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 841
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 480
JuliS, дънките като гледам са мъжки, или поне на картинката мъж има, ти за теб ли ги поръча?
разбира се че са мъжки Joy
за мъжът ми ги поръчах 44 номер

# 481
  • Beyond the Frontiers
Хайде с тия попадения, че нямам търпение и съм много назлобяла Simple Smile

Хайде бе хорица кажете случвало ли ви се е да сте с 24 артикула в кошницата и отгоре да ви пише с оранжев удувителен знак " Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution". Код не съм слагала з анамаление. Никой артикул не ми е ограден в оранжево, като да не е наличен. Сега к'во да правя? Да изпразвам един по еднин ли? Оф, че гадно.
Да случвало ми се е. Просто продължавам. Ако сложиш някой валиден код ще се махне надписа.

# 482
Мъжки са дънките, ама не си отговарят на номера, според номерацията 42 размер е за мъж с обиколка на талията 84, моя съпруг е с талия 86см  и са му поне два номера по големи, иначе стоят добре, ако бях поръчала 40 номер може би щяха да са по добре.

не си отговарят относно БГ номерацията
но на френската ако изчислиш добре - са си точно таман
вече няколко пъти взимам за мъжът си - 44- и всичко е супер точно.
Доколкото юношеските за сина 1 с едно няма еднакви. Имам в предвид тези които са обозначени само с височина

# 483
  • Sofia
Хайде с тия попадения, че нямам търпение и съм много назлобяла Simple Smile

Хайде бе хорица кажете случвало ли ви се е да сте с 24 артикула в кошницата и отгоре да ви пише с оранжев удувителен знак " Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution". Код не съм слагала з анамаление. Никой артикул не ми е ограден в оранжево, като да не е наличен. Сега к'во да правя? Да изпразвам един по еднин ли? Оф, че гадно.
На мен вчера ми се случи и баш същото ми изписваше, въведох код colis, няколко пъти ми излиза жената с книгата, но се оправиха нещата. Аз имах 26 артикула в кошницата и понеже знам че до 25 е допустимото реших, че може да е от това, но явно не е.

# 484
JuliS, мъжът ти с колко см. талия е, че като гледам трябва да поръчам 44ти номер, но да не са му големи.

# 485
  • Пловдив
благодаря ви за отговорите   bouquet
ще се пробвам и  по двата начина за по-сигурно Mr. Green
аз получих от 10.03 на поща Mr. Green

# 486
JuliS, дънките като гледам са мъжки, или поне на картинката мъж има, ти за теб ли ги поръча?
разбира се че са мъжки Joy
за мъжът ми ги поръчах 44 номер

Искам да питам плата тънък ли е или по-плътен?Аз търся летни такъв модел,но не знам как да се ориентирам.  Rolling Eyes
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 21:39 от pebs

# 487
Някой питаше за детската шуба
има я, но е мушната при дамските
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00005

# 488
[Пробвах с номер 18, който е 35Е. 65129 ги намаля на 25, а 65110 на 30  Peace
[/quote]
MЕРСИ МНОГО

# 489
  • Перник
Мами, може ли малко помощ....какво означава това, каккъв е проблема с тези отделените дрехи?
https://www.laredoute.fr/Account/OfferDetail.aspx?OID=20080170843738
Май трябва отново да вкараш и-мейла и паролата. Rolling Eyes

# 490
  • София
Да се изфукам Mr. Green.
Днес получих ето тези ботуши:

СТРАХОТНИ СА!!! Една от най-сполучливите ми покупки от Ла Редут. Отговарят си точно на номера, и аз ги обух без проблем нищо, че нямат цип. Малко по-трудно ги събух, но ще свикна Mr. Green.

# 491
  • при принцесите
Привет Simple Smile
И аз имам покана за Найк и който иска покани - на лични две имена и мейл, с които влиза в редутата Sunglasses

# 492
Сега да покажа от поръчката от 3-ти март:
Много красива блузка, много удобна и от много приятно трико. Ластична, разтяга се, но е леко уголемена.
Сутиенът е много красив, няма подплънки, нито банели. За сметка на това, презрамките му са много ефектни, стоят като плетени и може да се носи под потник. Доволна съм много. Тук да благодаря на всички момичета, които ми помогнаха с размера. И най-вече на Nameika   bouquet /що си траеш за пощальона? Mr. Green/
Еспадрилите за Виктория са много хубави. Тя вече ги обу и си ги носи вкъщи. Взех й №27, колкото всички обувки от Ла Редут - точни са й.
Панталон за съпружеското тяло. Не съм го отваряла още, чакам го той да си го разгледа, но ми изглежда добре на първо четене. Сега остава и да му стане.  Laughing
Лот потничета за мен, хубави са, доста добре стягат и не са прозрачни. От особена материя са, подобна на тази, на безшевното бельо. Взех бяло и черно. За парите си са идеални.
Този панталон е най-доброто ми попадение. Взех го в черно, но със сигурност ще си взема още 1-2 цвята. Убийствено стои, просто е прекрасен. Заслужава си всяко евро.
Потници за Виктория, много са симпатични, за лятото ще са й супер.
Това за мен от детската номерация. Взех 162, както доста други неща, но ми е леко тесничко. Но пък дрешката е убийствено хубава и много добре стои. Много удобна за тичкане след 3-годишна палавница. А пък и като гледам каква е била цената преди намалението... как да не си я купиш???

# 493
Моля някой да ми изпрати на ЛС писмо за забавена поръчка.
Имам една поръчка от края на януари, за която почти бях забравила.
С френския не бих се справила... пък и честно казано, не ми се занимава да го измислям.
Предварително благодаря   bouquet

пиши моля те какво са ти отговорили, аз им писах на английски, защото от 22.01 още я няма моята, получих 6 или 7 от след това, но тази я няма ooooh!

# 494
  • София
Някой питаше за детската шуба
има я, но е мушната при дамските
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00005
eй точно нея не можех да намеря - Искам опеределено да я похваля - това е една от най-успешните ми покупки. Наистина е страхотна особено за парите си!

Общи условия

Активация на акаунт