LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 827
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 585

Панталон р-р 36
Талия: 35 см
Ханш: 45 см
Обиколка на бедрото: 30 см
Обиколка на крачола най-долу: 30 см
Дължина от чатала: 80 см
Цяла дължина: 105 см

Супер си! Мерси боку Peace.Довереча ще си измеря телосложението и ще си преценя Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 12:30 от Bastet

# 586
За намалението утре - да попитам за номерацията - отговаря ли си? И най -вече дали това намаление важи и за други от показани артикули?

# 587
Знаете,че имам две неполучени пратки от януари. Писах до Редута и вече имам отговор- колетите са изпратени още в края на януари, дали са и номерата им. Дотук добре, но днес ходих до пощенския клон , за да ги попитам какво да предприема и те...не знаят, представете си. За "любезното " им отношение просто не ми се коментира.
Та, мили момичета, ако някой от вас знае по-добре от пощенските служителки какво трябва да направя оттук нататък, моля нека помогне. Нека пише тук,във форума,а не на лични, защото като чета май сме няколко с подобен проблем. Благодаря!

# 588
До сега винаги съм пазарувала от моя акуант но сега за да използвам пак код 65137 ще пусна поръчката от акуанта на брат ми. Та въпроса ми е за да пристигне поръчката на моя адрес / за да си я взема аз/ на втора стъпка където пише Livraison à une autre adresse chez  трябва да посоча моя адрес нали така
Предварително благодаря  bouquet

# 589
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е бутонки за мъжа си  Praynig и те ли са +1 Praynig

# 590
И аз получих поръчката си от 10.03 на поща. Искам само да похваля това гащеризонче

На мен много ми хареса. Цветът е тъмносин и материата е достатъчно плътна. Би трябвала да е дължина 7/8. Не мисля че стига до долу

Тези детски блузки също са хубаво трико. По- тънки са- точноза пролетта и лятото

Ето линкове за двете: http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-bebe-prix-mini.aspx?pro … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-salopette-bebe-prix-mini.aspx?prod … e&pagesize=16

# 591
Току що доиде известие за колет  Embarassed

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:33 от Гъсето

# 592
До сега винаги съм пазарувала от моя акуант но сега за да използвам пак код 65137 ще пусна поръчката от акуанта на брат ми. Та въпроса ми е за да пристигне поръчката на моя адрес / за да си я взема аз/ на втора стъпка където пише Livraison à une autre adresse chez  трябва да посоча моя адрес нали така
Предварително благодаря  bouquet

# 593
  • Варна
Я пак кажете за категориите на очилата. Колкото по-голяма категория са, толкова по-добре или обнратното? Тия са номер 3 например. Писахте по темикте назад, търсих и не намерих.
Да, точно така,колкото по голям номер ,толкова по добра защита  Peace

# 594
ДейзиГ няма нужда да пишеш повече. Аз писах поне 10 пъти за липсващ артикул. Нито един отговор не съм получила, но липсващия артикул си го получих. Автоматичен отговор също не съм получавала. Изобщо досега освен два пъти потвърдителни мейли за поръчки, нищо друго от тях не съм получавала...  Peace

# 595
  • Sofia
Знаете,че имам две неполучени пратки от януари. Писах до Редута и вече имам отговор- колетите са изпратени още в края на януари, дали са и номерата им. Дотук добре, но днес ходих до пощенския клон , за да ги попитам какво да предприема и те...не знаят, представете си. За "любезното " им отношение просто не ми се коментира.
Та, мили момичета, ако някой от вас знае по-добре от пощенските служителки какво трябва да направя оттук нататък, моля нека помогне. Нека пише тук,във форума,а не на лични, защото като чета май сме няколко с подобен проблем. Благодаря!
Ти нищо не можеш да направиш.Редут е този,който трябва да издирва и да пусне запитване.Той е изпращача.Ти нямаш право да го издирваш колета.Твоа ти го казвам от опит с подобна поръчка от миналата година пролетта

# 596
Алекс можеш ли да измериш стелката на еспадрилитеи да ми кажеш кой номер си взела?
Еспадрилите са номер 27. Дължината на стелката им е 17.5 см.

За туниката:
Размер 34/36
Гръдна обиколка: 40 см
Ханш: 45 см
Цяла дължина: 70 см
Но имайте предвид, че е много разтегателна и върви леко уголемана.

Получих отговор за неполучената ми все още поръчка от 29-ти януари: заради голяма натовареност, поръчката е изпратена чак на 20-ти февруари. Извиняват се и казват, че всеки момент ще си я получа.

Алекс, моята от 29-ти дойде миналата седмица  Peace

# 597
някой може ли да ми каже от 1-ви март получили ли сте на митница в София, или след тази дата?

# 598
Много благодаря на мацката,която ми  подшушна за 36064,който ми намали анцуг"Адидас" за мъжа ми на 41 Е  bouquet

# 599
Ти нищо не можеш да направиш.Редут е този,който трябва да издирва и да пусне запитване.Той е изпращача.Ти нямаш право да го издирваш колета.Твоа ти го казвам от опит с подобна поръчка от миналата година пролетта

Никъде не пише,че поемат подобен ангажимент, доколко бих могла да разчитам на това? Голямата част от поръчаните  неща не са за мен и хората искат да предприемем нещо. А твоята пратка оттогава пристигна ли?

Общи условия

Активация на акаунт