LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 984
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не мога да разбера как са размерите на мъжки къси гащи Embarassed Някой ще ме светне ли Praynig

# 631
Чета чета и гледам че вие получавате писмо за направената поръчка!
аз нищо не съм получила, парите за поръчката са блокирани от сметката, ама аз нали исках да пробвам размерите как ще са а и дали ще пристигне та пробно да видима  и без код, ама хайде!
Та вие задължително ли получавате мейл за потвърждаване на поръчката, и къде да видя какво съм си поръчала вече?
Влез си в Суивито,(след като се идентифицираш в сайта), там са описани поръчките подробно.
Отдавна не получавам потвърдителен имейл, ама какво от това.

# 632
А това яке има ли го някой в размер 102 или 108 , може ли размери, моля Simple Smile

# 633
  • София
 NANDI, аз съм взела от розовата пухенка за щерката р-р 102, но ми се виждат умалени, то и моята е едра. Ето р-ри -
Д.- 57. Ш. от рамо до рамо-30. Ръкав от рамото-30. Ш. под мишнички- 36-37. Ако има нещо питай

# 634
и това ->
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6424830&Size … ue&ksource=-1
и трите ли неща са в комплекта , понеже го видях на 2 места в сайта, едно към едно като описание, а с различни цени?

Имам го, за тези пари става. Всъщност нещата са две, стринг и нощничка+ сутиен като едно цяло, отпред се завързва нощничката с едни тънки връзчици, които не придържат особено добре, т.е не е подходящ комплекта за по-едър бюст. Стринга и чашките на сутиена са по-светъл цвят от този на снимката - розово-цикламено.
ох мерси за отговора, ще го откажа, мислех ако не ми стане сутиена да го разкарам но щом е зашито  Crazy
ето и един код от мен 57469 , попълних някаква анкета на мейла дали съм доволна и ми го даде..при мен нещо не действа обаче..

# 635
Вижте какво получих току що на пощата си но няма представа какво е.Дали е някакъв подарък или предложение Rolling Eyes
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e4f8b80513984c2041
След като попълниш въпросника, ти дават код за намаление от 10Е при поръчка над 30Е.

# 636
  • Варна
Момичета извинявам се обаче къде мога да намеря бельото.Например тениски,потници мъжки и за деца бельо също-бодита.Търсих ,търсих,ама какво търсих като нищо не намерих...... ooooh!
Lingerie е бельо, има го в първия ред. Там като отвориш има отделен линк за мъжкото. За детското трябва по възрастови категории да отваряш и в тях има линкове sous-vetements/body за бебешкото до 4г, sous-vetements/culotte и sous-vetements/boxer за по-големите деца.

# 637
Момичета извинявам се обаче къде мога да намеря бельото.Например тениски,потници мъжки и за деца бельо също-бодита.Търсих ,търсих,ама какво търсих като нищо не намерих...... ooooh!
Lingerie е бельо, има го в първия ред. Там като отвориш има отделен линк за мъжкото. За детското трябва по възрастови категории да отваряш и в тях има линкове sous-vetements/body за бебешкото до 4г, sous-vetements/culotte и sous-vetements/boxer за по-големите деца.
Много ти благодаря Hug.....Ама съм и аз...... ooooh!

# 638
Здравейте
Не мога да намеря къде беше коментирана тази рокля:

Може ли малко отзиви за нея, отговаря ли си на номера?
Предварително благодаря   bouquet

# 639
Чета чета и гледам че вие получавате писмо за направената поръчка!

Това къде го прочете? Sick Интересно ще ми бъде да го покажеш!!!!

От месец си пишем тук във форума, че от ЛаРедут не изпращат потвърдителни имейли!
Това определено ми прозвуча грубо!
Мислех че темата е за да се обменя опит и да си помагаме!
не съм чела старите теми, нито пък имам време да изчета темата от началото до сега, последните 5-10 стр, чета и всеки си задава въпросите и от време на време някой му отговаря!
Попитах най учтиво!А ти ще ми извадих очите с тези червени букви и удебелен шрифт!
Не знам що за отношене е това твоето към хората, или нещо против мен имаш?

# 640
 Славундер да ,отговаря си.Аз я имам и ми харесва.Цветовете са наситени,пада тежко и наподобява жоржет,иначе е 100% вискоза по етикет.
Ето реални снимки.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 15:53 от иовка

# 641
Интересува ме дали има ли още безплатна доставка и ако да, как да го отбележа?

# 642
Напиши код colis, още действа

# 643
Аз направих 3 поръчки и нямам птвърдителни мейли.
И пари не са си дръпнали newsm78
Дали ще ми изпратят нещо?

# 644
Аз направих 3 поръчки и нямам птвърдителни мейли.
И пари не са си дръпнали newsm78
Дали ще ми изпратят нещо?
НЕ се притеснявай, ще, до 45 дни теглят , а писма вече не пращат. Има много говорено за това, четете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт