LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 962
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 645
Чета чета и гледам че вие получавате писмо за направената поръчка!

Това къде го прочете? Sick Интересно ще ми бъде да го покажеш!!!!

От месец си пишем тук във форума, че от ЛаРедут не изпращат потвърдителни имейли!
Това определено ми прозвуча грубо!
Мислех че темата е за да се обменя опит и да си помагаме!
не съм чела старите теми, нито пък имам време да изчета темата от началото до сега, последните 5-10 стр, чета и всеки си задава въпросите и от време на време някой му отговаря!
Попитах най учтиво!А ти ще ми извадих очите с тези червени букви и удебелен шрифт!
Не знам що за отношене е това твоето към хората, или нещо против мен имаш?

Изобщо не е грубо ! Как едни имаме време да четем всичко, щом ни вълнува, а други  нямат.
Ако четеше редовно щеше да ти стане ясен тона без да се обиждаш.

# 646
иовка, би ли дала линк на лилавите панталонки и на лота от бяла и лилава близка с цветята от албумчето ти. Предварително ти благодаря  bouquet

# 647
Казах че нямам време да изчета 30 страници с едно много палаво дете на почти 2!
Последните 5-10 страници чета всичко!
И благодаря за отзивчивостта!И търпението на тези който ми отговориха на въпросите!

# 648
Славундер да ,отговаря си.Аз я имам и ми харесва.Цветовете са наситени,пада тежко и наподобява жоржет,иначе е 100% вискоза по етикет.
Ето реални снимки.

Огромни благодарности!   bouquet

# 649
  • sofia
Аз направих 3 поръчки и нямам птвърдителни мейли.
И пари не са си дръпнали newsm78
Дали ще ми изпратят нещо?
На предната страница с големи букви е написано,че не пращат потвърдителни мейли от 2-3 месеца.
Правете си труда поне 2страници назад да четете.
Много е тъпо да товарите темата
Съжалявам, но е егоистично спрямо тези, които четат всяко мнение.
Не се сдържах този път Crossing Arms

# 650
Здравейте
Не мога да намеря къде беше коментирана тази рокля:

Може ли малко отзиви за нея, отговаря ли си на номера?
Предварително благодаря   bouquet

Аз я получих сутринта, хубава е. Без подплата, пада тежко, цветовете са като на снимката. За номера май си отговаря, защото аз съм 40, поръчах 44 (нямаше по-малък) и ми е доста свободна. Ако иска някой може да си ги заменим, иначе ще я стеснявам  Grinning

И отчет за получената поръчка от 05.03 на пощата
Тези бермуди в каки
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-long-active-wear.aspx?prod … e&pagesize=16
много са хубави, въпреки че са доста плътни, цвета не е точно като на снимката, по-хубав е, препоръчвам ги.
Тази риза
http://www.laredoute.fr/vente-chemisette-active-wear.aspx?produc … e&pagesize=16
също много хубава, отговаря си на номера, 100% памук, отпред е с джобче, което не се вижда на снимката, за лятото ще е чудна Simple Smile

Това сако
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324112412& … e&pagesize=16
още един положителен отзив за него, страхотно е, цвета е като на снимката и си отговаря на номера

И полата на воланите си поръчах в екрю. И от нея съм доволна Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:29 от vickey

# 651
  • София
Да се оплача, че тези неща след като реших да ги изпера доста се поизкривиха /без долнището на пижамата/...........така че имайте си едно на ум!

# 652
  • Sofia
Тези двете освен че се изкривиха ръбовете и станаха безформени също и се свиха. Като ги хванах да ги изгладя след първото пране се изумих. Ла редутски марки вече избягвам да взимам, доста парцаливи идват.

# 653
иовка, би ли дала линк на лилавите панталонки и на лота от бяла и лилава близка с цветята от албумчето ти. Предварително ти благодаря  bouquet
Панталонките май вече ги няма,не ги намирам(онзи ден исках да ги поръчам и за племеницата).А ето за потничетата(дано тях си имала впредвид) http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-enfant-fille-prix-min … e&pagesize=16

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:38 от иовка

# 654
Момичета,мога ли да си направя от един компютър 2 акаунта,имам смътен спомен че някъде пишеше че може,за да мога пак да си ползвам 65137,65129 newsm78

# 655
  • на пистата
Момичета,мога ли да си направя от един компютър 2 акаунта,имам смътен спомен че някъде пишеше че може,за да мога пак да си ползвам 65137,65129 newsm78
можеш колкото искаш,но с една карта само на 2 акаунта можеш да плащаш

# 656
Аз направих 3 поръчки и нямам птвърдителни мейли.
И пари не са си дръпнали newsm78
Дали ще ми изпратят нещо?
На предната страница с големи букви е написано,че не пращат потвърдителни мейли от 2-3 месеца.
Правете си труда поне 2страници назад да четете.
Много е тъпо да товарите темата
Съжалявам, но е егоистично спрямо тези, които четат всяко мнение.
Не се сдържах този път Crossing Arms

Извинявам се на всички  bouquet,после видях,че пише,но вече си бях пуснала питанката.
Благодаря Hug

# 657
ох, някой може ли да ми помогне - не мога да намеря ризата към тази пола

заповядай  Wink 

# 658
Казах че нямам време да изчета 30 страници с едно много палаво дете на почти 2!
Последните 5-10 страници чета всичко!
И благодаря за отзивчивостта!И търпението на тези който ми отговориха на въпросите!

Ако си погледнала подписа ми, и аз имам не 1, а цели две палави деца.
Намирам време за всичко, което ме вълнува.

Спирам да спамя.
Винаги помагам до колкото мога Hug

# 659
Цитат
Това сако
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324112412& … e&pagesize=16
още един положителен отзив за него, страхотно е, цвета е като на снимката и си отговаря на номера

Кой размер от червеното сако си поръча, моля те дай размери ако е 40 или 42 Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт